Renata Šťastná: Co přináší tři osmičky

Středa 8.8. 2018

Osmičky nás vedou k rovnováze mezi dáváním a bráním, jsou zde ambice k dosažení cíle a úspěchů, ale člověk se musí snažit, aby to ryzí a ze se srdce, jinak by se to mohlo obrátit proti němu. Osmička je také o hmotě, o nahromadění majetku a prosperitě. Na druhou stranu osmička je náročná v tom, že se člověk musí vyrovnat i s nějakými ztrátami, opustit zažité, kde eventuelně stagnoval. K tomu dopomůže Černá Luna ve Vodnáři, která tam nyní čerstvě vstoupila.

A posiluje tudíž snahu zviditelnit ve společnosti, individuální přístup, ale nepřehánět to s výstředností. Kdo v předchozích devíti měsících se snažil přistupovat k životu zodpovědně, tak může zažít expanzi v jakékoliv oblasti, zúročí se jeho snažení, pokud bude postupovat opět poctivě a spravedlivě.

K expanzi nás budou přivádět i jiné aspekty v horoskopu, zvláště Jupiter v trigonu na Uran, nebo Měsíc v trigonu na Jupiter právě v tento den, který zvláště výborný pro obchodní záležitosti, v oblasti vztahů se člověk nebude chtít podřizovat, pokud chcete konečně vyřešit vztahové problémy a nebyly jste dostatečně odhodláni nebo přesvědčení o tom ukončit nevyvíjející se vztah, tak v tento máte příležitost to udělat, a tím pádem se posunout dál a na lepší úroveň.

Můžeme využít také Lunu v Raku v souvislosti s rozvojem své intuice i předvídavosti, jenže nyní v tento den je Luna v opozici se Saturnem, což může způsobit jisté obavy opustit minulost, také se může projevit sebelítost a ohlížení se na ostatní.

Na druhou stranu pozor na přehnaný optimismus, který může podporovat kvadratura Slunce s Jupiterem. Ale tato kvadratura může podnítit k větším výkonům, a jak se říká, člověk řekne dost, což přináší i vibrace tří osmiček v datu, kdy si člověk nechá už nic líbit a přivede ho to k tzv. razantnímu řezu a ukončení něčeho, co dlouho plánoval nebo k čemu dostatek odvahy.

Posluchačům bych popřála v tento den, aby neváhali udělat, jak to cítí, aby se nebáli, co na to řekne okolí, protože to co dneska zahájí, tak jim to přinese obrovský přínos právě ve hmotě, v penězích, uznání i popularitě. Vždy je to o tom, jak to člověk využije a co pro to udělá. Věřím, že nám osmičky přinesou štěstí, rovnováhu i spravedlnost, jelikož ve Vesmíru je vše v rovnováze, i tady u nás na zemi by tyto osmičky měly přinést právě pro mnohé tu zaslouženou spravedlnost.

Autor: Renata Šťastná

https://www.samankarenata.cz/

 

Komentáře jsou vypnuty.