Ravenův horoskop na červenec 2019

Beran
Celková kondice a zdraví bude v pořádku, Berani by mohli skály lámat a mohou toho využít v pracovní oblasti. V polovině a v druhé polovině července se vyskytnou nové možnosti, jak si práci a zaměstnání zpestřit formou přivýdělku nebo další samostatnou pracovní činností. V oblasti partnerství se bohužel nic nového, radostně spontánního nevyskytuje, spíše to vypadá na dlouhodobé nudné řešení nějakého starého problému.

Býk
Mohou přijít důležitá rozhodnutí ohledně ukončení práce, začátku nové práce, popřípadě i stěhování nebo rekonstrukce bytu či domu. Rozhodnutí mohou být i docela velká a dalekosáhlá. V partnerství může jít i o společné bydlení nebo založení rodiny, ale ve své podstatě by měla být většina nápadů správná a přínosná. Pro Býky je nyní mimořádně dobrý čas na konstruktivní životní změny.

Blíženci
Pracovní oblast je v pohodně, zdraví a práceschopnost také, ale je možné, že se začnou objevovat lehké problémy s bydlením, které nakonec, ale až po delším čase vyústí buď v rekonstrukci bydlení nebo skončí stěhováním, popřípadě pronájmem ještě jednoho bytu. Partnerská oblast se může vyznačovat krizovými přeháňkami.

Rak
V červenci 2019 budou Raci poměrně šťastným znamením, protože dostanou od osudu tolik zajímavých nabídek, že ostatní znamení ani nestačí zírat. Bude samozřejmě záležet na každém Rakovi zvlášť, jak těchto nabídek využije, protože se budou týkat jak oblasti pracovní, tak i partnerské a částečně také studijní a podnikatelské. I když je červenec doba dovolených, vyplatilo by se mnohým Rakům, kdyby se tento měsíc věnovali své práci a svému životnímu poslání.

Lev
Speciálně na znamení Lva bude v červenci působit Merkur a Mars, což se s výhodou projeví v oblasti samostatně výdělečné práce a v oblasti podnikání. Pokud nepodnikáte, ale máte normální, běžné zaměstnání, naskytne se vám možnost rozšířit si vzdělání formou kurzu nebo rekvalifikace. Partnerství se jeví jako záležitost celkem stabilní a to i pro nezadané, takže pokud se budete chtít s někým seznámit, může se vám to protáhnout až do srpna.

Panna
Zaměstnání vám do života vnáší jistotu, zdraví slouží jak spolehlivý rodinný sluha, všechno se zdá být v pořádku, ale může váznout komunikace s ostatními lidmi, což je nepříjemné zvláštně v oblasti vztahů a sexu. Dejte si pozor na takzvané „zahlcení systému“, to znamená, že když se vám stane, že někdo hned nezareaguje na vaši smsku nebo hned nezvedne telefon, nepodléhejte panice, den nebo dva počkejte a potom to zkuste znovu. Když se pokusíte dotyčného umlátit smskami, tak to z hlediska šťastné komunikace nemusí dopadnout zrovna nejlépe.

Váhy
Někdy se vyplatí jednat a žít podle pravidla „zpátky ke kořenům“, prostě se na chvíli stáhnete do sebe, vynecháte dobré i zlé známé, oddáte se tichým meditacím a samotě, pokud to samozřejmě půjde, pokud to nepůjde, tak jenom omezíte společenskou aktivitu a uvidíte, jak se vše vrací do původní harmonie. Jinými slovy si dávejte pozor na nedorozumění veškerého typu a samozřejmě i na jakoukoliv prudší výměnu názorů. Víte, že člověk, kterému snadno ujíždějí nervy, se obvykle ve společnosti netěší žádné zvláštní oblibě.

Štír
Z čistě společenského hlediska vám červenec 2019 může přinést překvapení ve formě setkání s někým, koho jste už dlouho neviděli nebo na koho jste už zapomněli, ale on se přesto najednou vynoří z hlubin časoprostoru a najednou před vámi stojí skutečný, hmotný, reálný, jako někdo, s kým můžete zajít na kafe nebo na skleničku a zavzpomínat na staré dobré časy. Pozor, takový člověk vám může být užitečný i do budoucnosti, je tedy dobré vzít si na něho telefon nebo mailové spojení.

Střelec
Je to vyloženě z hlediska horoskopu na červenec 2019 šťastné znamení. Samozřejmě je vždycky lepší, když se na člověka lepí štěstí, než smůla, ale jak se říká, nic se nemá přehánět a co se týká štěstí, tak se nikdy nesmi brát jako samozřejmost protože se může náhle změnit v princip vrtkavosti a už to zdaleka není onen festival pohody a smíchu, na který jsme byli zvyklí. Takže můžete si užívat štěstí ve všech jeho podobách, ale nikdy byste neměli zapomínat na střízlivý zdravý rozum.

Kozoroh
Mezi pracovitá a pilná znamení bude v červenci patřit především Kozoroh. Je to dáno kromě jiného i přítomností Saturnu, který souvisí s časem, takže je možné, že celá řada úkolů bude Kozorohům trvat déle než ostatním znamením. Drobné potíže se mohou projevit v práci a ve výdělečné činnosti, trocha nedorozumění prosákne i do hermeticky uzavřených partnerství. Celkově se ale bude tento červenec řadit spíše k měsícům úspěšným.

Vodnář
Stručná charakteristika července 2019 pro Vodnáře, zní – po dobu mé služby se nic zvláštního nestalo. Vše by se mělo ubírat ve vyježděných kolejích, s tím, že pokud si Vodnáři budou chtít zamíchat do reality trochu adrenalinu, budou se o to muset snažit sami. Takže, pokud si vymyslíte jakoukoliv zábavu, která vám trochu zvedne tlak, je to jen a pouze na vás. Z osudového hlediska by se vám nemělo nic stát, ale i tak je dobré zachovat si střízlivou mysl a zbytečně neriskovat.

Ryby
Je to znamená, které má tak trochu babu, jak se říká, ohledně toho, že je v něm populární Černá Luna, která se ve svém působení spojuje s Neptunem. V praxi to znamená, že se můžete cítit jako pod skleněným poklopem a stejně tak se může tato konstelace projevovat zvýšenou únavou a sníženou pozorností, čili se musíte více snažit, i když se přitom vyplatí nečekat žádné zvláštní výsledky. Jak to říkala „běžící královna“ v Alence v říši divů – musíme ze všech sil běžet, abychom se udrželi na místě.

Raven

Komentáře jsou vypnuty.