Zlomená srdce a elektronika

Možná to znáte také. Jdete po ulici a zrovna když procházíte kolem lampy, zhasne. Jdete na poštu a přestane jít terminál. V potravinách alarm pípá, sotva vejdete do vchodu s prázdným košíkem. Často se to stává lidem, kteří jsou vnitřně rozervaní, smutní, zklamání, v emocích.

Elektronika reagující na lidi

Věci by se možná v některých případech daly racionálně vysvětlit. Třeba lampy mohou mít zabudovaná tepelná čidla. Mohou reagovat na vítr, nebo dunění kroků.  Co ale alarmy, nebo různá elektronická zařízení, která téměř hoří v rukou svých majitelů?

Praskající žárovky jsou vcelku běžná věc.  Žehličky, které již nejdou opravit. Telefony si vytáčejí samy od sebe, koho se jim zlíbí, vypínají se a zapínají. Začne hořet nový mixér a tak by se dalo pokračovat. Mívá to však společného jmenovatele. Tím je smutný majitel.

Člověk, to je energie, živá energie

Každý člověk vytváří nějakou energii. Zvláště silné emoce ji mohou přetransformovat. Přidají jí velikou sílu. Pozitivní, nebo negativní. Tato energie potom může stát za zvláštním chováním počítačů, televizorů, telefonů, nebo jiných užitečných předmětů. Může vyvolat jejich samovolné zapnutí, ačkoliv ovladač v ruce nemáte. Může je i vypnout. Přístroje se chovají všelijak, jenom ne tak, jak by měly. Nakonec se mohou i rozbít. Jak tomu lze zabránit?

Příběh nabité Gábiny

Když Gábina přišla do obchodu, alarmy řvaly naplno, prodavačkám se nechtěly načítat čárové kódy, doma lítaly pojistky a  auto vypovídalo službu. Gábina byla nešťastně zamilovaná. S přítelem si moc nerozuměli. Vše se vrátilo do normálu měsíc po jejich rozchodu. Ve vztahu nebyla šťastná a dlouho se nutila ze vztahu odejít. Když je šťastná, vytváří výrazné pohodové energie. V tomto vztahu však přitahovala energie stresu.

Každý má moc řídit svojí vlastní realitu. Může způsobovat pozitivní změny a nebo přitahovat to, čeho se nejvíc bojí. Lidé, kteří si věčně stěžují,  jsou nešťastní, věčně nespokojení, vyzařují zlou energii a ta má vliv jak na ně, tak i na zařízení v jejich okolí. V podstatě tím potvrzují svá životní přesvědčení.

Ve chvíli, kdy odchází jedno elektronické zařízení za druhým, přichází varování, že se děje něco, co není zcela v pořádku. Někteří lidé se brání těmto haváriím tím, že u sebe neustále nosí nějaký železný předmět. Třeba ve formě talismanu.

Energie a emoce

Jiní se učí pracovat s vlastní energií, zbavuji se zlých myšlenek, snaží se je transformoval na pozitivní. Pozitivní nabití energetických zásobníků u může pomoci uchránit se před vzpourou strojů.  Je dobré vědět o svých emocích a mít je pod kontrolou.

Co však nejlépe funguje mě, je  vytvoření si představy pomyslných drátů z nohou nebo třeba kořenů, ale jsou to vlastně takové malé hromosvody a potom toto běsnění u stává.  Nebývám totiž nadšená, když budím pozornost ostrah obchodů – raději uzemňuji své energie.

Někdy nemusí jít pouze o negativní emoce, ale také o přebytek energií na které jsou přístroje citlivé.

Helen Stanku

S láskou Helen Stanku

Komentáře jsou vypnuty.