Kouzla na cesty

Máte před sebou cestu, žhnete cestovní horečkou a bojíte se možných nebezpečí? Není se co divit, jste předvídaví! Ale existují vychytávky, které mohou pomoci. Chuť putovat vám zlepší. Díky cestovnímu talismanu můžete být pod ochranou a cítit se bezpečně.

 

 

Merkurovo znamení

 

Merkur toho má hodně na starosti. Přes komunikaci, vyučování, obchodování a poznávání, je také patronem cestovatelů. Proto se vyplatí požádat o jeho podporu a pomoc během cest.

Jak na to

Na modrou svíčku vyryjte symbol planety Merkura a vedle toho napište své iniciály. Svíčku poté zapalte. Posaďte se a v klidu si představte si cestu, kam jedete. Pak vyslovte zaříkadlo: s vámi a vaši ochranou (andělé Merkurovy sféry jsou Rafael, Tiriel, Hasidiel, Michael, Barkiel, Zadkiel i Bene Serafín) vyjíždím na cestu s vámi a s vámi se bezpečně vracím. Svíci uhaste a ještě rozehřátý kousek z jejího vosku přilepte na dveře tam, kde si toho nikdo nevšimne. Před každou cestou se této pečetě dotkněte.

Planetární talisman

Potřebujete modrý provázek. Vytvořte z něho tvar šipky a tu přilepte na papír. V horním levém rohu bude astrologický symbol planety Merkur, do pravého horního rohu nakreslete symbol Slunce, v levém dolním rohu symbol Venuše a do pravého dolního rohu symbol Jupitera. Pečeť vezměte s sebou na cestu.

 

Runy na ochranu

Další ochranný symbol, který vám může pomoci bude složený z run Raido (cesta), Algiz (ochrana) a neměla by chybět runa Wunjo, jež dá vstřícnost ostatních lidí na cestě.

 

Ochrana auta

 

Důležité je vytvořit kolem vozidla vizualizací pomyslný aurický kruh, který bude chránit vaše auto před negativní energií. Pokud máte pocit, že vaše auto nasálo negativní vlivy, obejděte ho, pohlaďte pravou rukou. Pak z té ruky  všechno špatné vytřepejte do země.

O autě se má vždy mluvit jenom v dobrém. Slovo má velmi velkou moc. Tak, jak se chováte v autě,  takový jste i dalších oblastech života. Během jízdy a za volantem ukazujete vaše skutečné tváře. Pokud jste si pořídili bouraný vůz, bude dobré auto umýt ve vodě se špetkou soli a myšlenkou na to, že smýváte energií strachu.

 

Věštírna v Delfách

Kočičí chlupy

 

Jestli máte kocoura, najděte doma jeho srst. (Pozor! Funguje to jenom s tou opadanou!). Prostě nesmí být vytrhnutá přímo z jeho kožíšku, protože jinak kouzlo nezabere. Kočičí chloupky položte  pod navigaci, nebo je schovejte někde v  autě. Pomohou vám, abyste lehce vklouzli mezi ostatní během parkování, a ukážou vám kudy bezpečně jet.

 

Helen Stanku

 

Komentáře jsou vypnuty.