Ravenův horoskop na červenec a srpen 2020

Beran
Životní energie se bude nyní projevovat naplno, ale bohužel se budou v životě vyskytovat i překážky, které budou bránit, aby se Berani naplno „rozjeli“. Určitá omezení, která se budou projevovat jako „brzdy“ se budou projevovat v oblasti partnerské i pracovní. Pouze oblast zdraví a práceschopnosti bude v pořádku.

Býk
Hodně důležitých rozhodnutí budou Býci nyní činit v oblasti pracovní, je tedy možné, že budou přemýšlet o změně práce, možná i povolání, budou se snažit něco zajímavého koupit, popřípadě budou přemýšlet o možnosti přestěhovat se, je jedno za jakým účelem. Velké změny by ale bylo dobré odložit až na konec října a na listopad.

Blíženci
Největší starosti nebo spíše „starosti“, které budou Blížence v tomto období sužovat nebo spíše „sužovat“ v oblasti partnerské. Hodně Blíženců v minulých měsících činilo na rovině partnerské důležitá rozhodnutí, týkající se i takových věcí, jako je rozchod, popřípadě nalezení jiného, nového partnera. To všechno by se nyní mělo uskutečnit, popřípadě završit, ale pozor, v případě, že budou Blížeci plánovat na nejbližší dobu svatbu, mohou se vyskytnout nečekané problémy.

Rak
Zdraví a práceschopnost budou v pohodě, pokud se vyskytly v nedávné době zdravotní potíže, budou nyní překonány a Raci se s plnou vervou vrhnou do profesního i partnerského života. Ve všech oblastech možné račí seberealizace budou mít Raci hromadu možností, jak se uplatnit, ale bude dobré se naučit správně volit vždy tu nejlepší možnost.

Lev
Opět nastává chvíle, kdy Lvy budou zdržovat vzpomínky a nostalgická hnutí mysli. Je proto možné, že se mnohý Lev místo očekávané dynamické akce zasekne v tichém zamyšlení, kdy začne přemýšlet nad minulostí a nad svými rozhodnutími, jestli byla správná či nikoliv. Chtělo by to, rychle se probudit a přizpůsobit se reálnému současnému okamžiku, jak v jednání, tak i v rozhodování.

Panna
Celkem klidné období čeká na Panny, v podstatě se dá říct, že si budou o všem, co se týká jejich života a životních osudů rozhodovat samy. Samozřejmě se ne vždy rozhodnou správně, potom bude co řešit, ale v zásadě nečeká žádnou Pannu nic osudově špatného či drtivého. Určité problémy, které se budou týkat komunikace v partnerství se ale potáhnou patrně až do konce srpna.

Váhy
U Vah musíme předpokládat výskyt drobných problémů, které se mohou projevovat částečně jako únavový syndrom a trochu jako sklon k depresím. Až koncem července se Váhy opět rozveselí a budou překypovat bujnými nápady, tak jako ostatně vždycky. Oblast, která si zaslouží vyšší pozornosti v červenci i v následujícím srpnu bude souviset s partnerstvím. Jinak ale bude všechno dobré.

Štír
Většina Štírů bude mít dojem, že se všechno pomalu, ale jistě dostává do starých, zaběhnutých kolejí a že se opět vracejí „staré dobré“ časy. Snadno se ale může stát, že se nejeden Štír najednou ocitne bez práce a bude muset novou situaci rychle řešit. Dobrá zpráva je, že většině Štírů to spíše pomůže, než ublíží. Jako kdyby se díky nové krizové situaci zavíraly spíše zbytečné firmy a podniky než ty, které jsou zatím ještě užitečné.

Střelec
Už podle základní definice Střelce se dá říct, že Střelec je Střelcem, když má čím a na co střílet. V průběhu července se bude zdát všechno v pořádku a sem tam nějaký Střelec si skutečně i vystřelí, buď z něčeho nebo z někoho, ale trochu smutnější situace nastane v průběhu srpna 2020. Hodně Střelců bude muset řešit zhoršení ekonomické situace, takže na plané střílení, jak se říká, pánubohu do oken, nebude moc času. A munice, koneckonců také něco stojí.

Kozoroh
Neříkám, že každý Kozoroh bude mít možnost v červenci a v srpnu postoupit v práci, ale řekněme, že mnoho Kozorohů tuto možnost mít bude. Jestli ji využije nebo ne, bude záležet na charakteru a na situaci, v níž se ten který Kozoroh bude nacházet. Kozorozi, kteří pracují v umělecké oblasti budou mít možnost udělat kus práce pro svou kariéru, i kdyby se na první pohled zdálo, že jsou v patové situaci, z níž se jen tak nedostanou.

Vodnář
Zpočátku budou Vodnáři nespokojení, protože se ocitnou v situaci, s níž nepočítali a která jim ani nebude příjemná. Může se jednat třeba i o snížení mzdy nebo o celou řadu jiných, takzvaně „nepopulárních“ opatření, ale nakonec zjistí, že se prakticky všechno, co se zdálo zpočátku nepříznivé, negativní a nepřekonatelné, dá napravit a dokonce i svým způsobem využít pro další práci. Vše tedy půjde podle hesla „konec dobrý, všechno dobré“.

Ryby
Konečně jedno znamení, které může být zasmušilé a vážné už jenom kvůli celkovým konstelacím, jež s retrográdním Neptunem za zády Rybám žádnou jinou možnost ani nedávají. Jediná věc, kterou mohou Ryby pro sebe využít a použít, je inspirace a umělecké nápady, kterých mohou mít zrozenci v Rybách nekonečné množství. Kdo a kde všude tuto možnost pro sebe využije, to už uvidíme hlavně v rámci hesla „nechme se překvapit“.

Raven

Komentáře jsou vypnuty.