Ravenovy horoskopy od 10. května 2021 do 10. června 2021

Raven posílá horoskop na následující dny s tím, že je to velmi zajímavé období, kdy budou na povrch vyplouvat charaktery lidí často i takovým způsobem, že se budeme divit, že takové je neznáme. Jaká jsou možná nebezpečí?

Beran
Téměř s jistotou se dá říct, že Berani budou zdraví, šťastní a veselí prakticky po celý květen, máj – lásky čas, ale na začátku června se to může trochu pokazit. Kdyby se například z pracovních, rodinných nebo jiných důvodů stalo, že by partner po němž Beran touží, musel někam odjet, mohlo by se stát, že by se zdržel déle, než by se Beranovi líbilo. To samozřejmě platí i pro Berany – ženy.

Býk
Zpočátku, tedy kolem Novu 11. května bude celková životní situace kolem průměrného Býka poněkud složitější. Během Novu se v Býku setká Slunce – Měsíc a k tomu se ještě přidá Černá Luna, která obvykle nepřináší nic radostného, jen zbytečné starosti, popřípadě celkové oslabení. Trochu to bude vyrovnávat přítomnost Uranu, ale celkově se Býkům vyplatí spíše opatrnost a touha v ničem moc neriskovat.

Blíženci
Znamení, které je obohacené o Merkur a o Venuši se bude ke svým nositelům chovat mírně a laskavě, takže je možné, že ještě na začátku května budete mít dojem, že budete muset řešit něco nepříjemného, může vás napadnout, že přijdete o práci, o výdělek, o sociální jistotu, ale v průběhu května a na začátku června 2021 se všechno uklidní a bude zase jako dříve.

Rak
Pokud budeme chtít u nějakého znamení použít výraz, že může být nebo už je „vysmáté“, tak je to právě Rak. V Raku je Mars a v Marsu je síla a to je to, co dnes potřebujeme všichni, ale zdaleka na všichni potřebnou sílu máme. Na rozdíl od Raků – ti mohou skákat od rána do večera a k tomu hned od večera do rána a nic je neunaví, nic je nespoutá, nic je neporazí. Neříkám, že musí být spokojení, to souvisí zase s jinými věcmi a charakterovými vlastnostmi, teď mluvíme hlavně o výdrži.

Lev
Položíme-li si otázku, co může v květnu a na začátku června ohrozit Lvy – a jsme-li zkušenými astrology, hned si všimneme v opozici ke Lvu Saturnu, jak se tváří. Já osobně mám dojem, že se tváří nenápadně výhružně, čili, aniž by dělal nějaké divadlo nebo, jak se lidově říká „tyjátr“, může jeho energie způsobit potíže, spojené se zaměstnáním, popřípadě rovnou ztrátu zaměstnání, pravidelného příjmu a hmotného zabezpečení. Pozor na to, nebylo by to poprvé, co by se nám Saturn takto projevil.

Panna
Patříte ke znamení, které má všechno bezvadně a dopodrobna promyšlené, jen tak něco vás nezaskočí a pokud by se vás přece jenom cokoliv pokusilo zaskočit, tak to skončí na lopatkách ještě dříve, než si uvědomí, co se to s ním vlastně děje. Panny patří v současné době k nejhouževnatějším a nejodolnějším znamením evropského zvěrokruhu. Máte-li osobního strážce, neboli bodyguarda Pannu, tak ani nemusíte na noc zamykat nebo zavírat okna.

Váhy
Jednoduše řečeno, budou se mít dobře. Všechno bude v pořádku, ale na začátku června mohou pocítit prudkou touhu po sexuálním partnerovi, popřípadě sexuální partnerce. Ten sex tam bude dost důležitý. Časem se vše vyrovná a doslova ukonejší, popřípadě, ukojí, ale na začátku června všechno najednou spadne do starých kolejí. Pokud se vám staré koleje v první polovině května nelíbily, nebude se vám líbit ani začátek června.

Štír
Jako fatální se u Štírů může projevit plánování zahraniční dovolené. Přilétne nabídka jako blesk z čistého nebe a najednou budete držet v ruce nabídku na dovolenou v Egyptě nebo v Chorvatsku. Bez otravného testování či jiných procedur, leč vcelku spolehlivou a levnou, budete mít před sebou dovolenou, o jaké jste snili celý život. V polovině června by se mohlo jednat i o dovolenou v atraktivní části Itálie. Nu, proč ne? Bude to proveditelné, tak si toho važte.

Střelec
Znamení Střelce se bude od začátku května do začátku června 2021 jevit jako značně zmatené. Budete chtít uskutečnit stodvacet věcí najednou a najednou nebudete vědět, co máte začít vyřizovat nebo zařizovat hned, jako první a co nechat na potom. Nejhorší věc, která by vás mohla v této entropií protkané době potkat, by byla snaha řešit najednou partnerské a pracovní problémy. To by se ale vůbec nemuselo vyplatit. Pro většinu Střelců nyní bude platit zlaté pravidlo, „zpátky, ke kořenům“ a raději začít s celou řadou věcí od začátku znovu!

Kozoroh
Nic moc nedělejte, nic nepodnikejte, seďte raději doma a ještě čekejte a nenápadně pozorujte, jak se všechno kolem vás bude pomalu, ale jistě uklidňovat, Nyní by už neměly nastat žádné podobné zmatky, jichž jsme byli svědky v polovině března minulého roku 2020. Rozhodně nyní nezanedbávejte pracovní rovinu, pokud jste měli dojem, že vám něco v práci uniklo (pokud to nebyla práce v laborce a neunikla vám nějaká nová virová teorie), běžte se projít do parku nebo do přírody a všechno se srovná.

Vodnář
U Vodnářů budou na přetřesu dne hlavně vztahy. Zdraví vám bude sloužit jak bodyguard, který prošel tvrdým výcvikem, práci budete mít jak přišitou, té se jen tak jednoduše nezbavíte a v rodině vás budou poslouchat i křečci a rybičky. Neměly by se v tažné osudové linii objevit žádné povážlivé trhliny. Pro Vodnáře – muže bude platit pravidlo, že partnerka by měla být jenom jedna a pro Vodnáře – ženy bude platit, že je zbytečné se rozčilovat nad tím, co nezvládnete.

Ryby
Je pravdou pravdoucí, že Ryby jsou převážně umělci, malíři, zpěváci a spisovatelé, i když v současné době jsou to umělci, kteří to nemají a nebudou mít tak úplně jednoduché. Když se budou chtít se svým uměním prezentovat, tak ani nebudou mít kde, ale Ryby jsou chytré, vždy si najdou nějaké řešení a bude tomu tak i tentokrát. Nedá se přesně odhadnout, čím nás Ryby překvapí, ale rozhodně víme, že budou nějaké to překvapení mít opět v rukávu. Nebo za ploutví, to je už celkem jedno.

 

Raven

Komentáře jsou vypnuty.