Ravenovy horoskopy na říjen 2020

Beran

Nelze přehlédnout trochu smutnější konjunkci, neboli spojení Mars – Černá Luna na konci Berana, neboli Skopce. Doslova z kopce, tedy ani ne ve smyslu do kopce, s kopce ale přímo a jedině z kopce to nyní může jít hlavně ve smyslu zhoršení vztahů, buď se může objevit a projevit svižná vztahová krize nebo se může provalit ponorková nemoc, to je skoro horší, než když se u skutečné ponorky provalí hlavní poklop, budete mít domluvenou svatbu a uteče vám ženich nebo nevěsta, prostě musíte počítat s tím, že se ve vztahu objeví průšvih, který se bude muset vysvětlit. A řešit. Z hlediska pracovního máte štěstí, že je v opozici Slunce, které obvykle přináší stálé zaměstnání a stálý příjem. Ke konci října mohou být ale také potíže s prací, popřípadě s firmou, pro kterou pracujete. Říjen prostě pro Berany nebude jednoduchý.

Býk

Říjen 2021 rozhodně nevstoupí do dějin astrologie s tím, že by se Býci opět po dlouhé době projevovali jako jedno z mála znamení, které má nepřekonatelný smysl pro humor. Spíše můžete očekávat, že Býci budou brát všechno vážně, jejich reakce budou pomalejší a pokud budou skutečně občas něco potřebovat – a to platí pro celý měsíc říjen – tak to bude čas na rozmyšlenou. Naštěstí je zde jako hlavní osudový pilíř Uran a v opozici Merkur, takže Býci se budou projevovat jako spolehliví pracovníci a možná i v politice jako spolehliví lídři zájmových spolků skupin a stran. Zdraví bude v pohodě, vztahy se jeví jako stabilní, v pracovní rovině budeme čekat změnu nebo návrh na změnu ke konci října. 31. října je úplněk, kdy Měsíc bude v Býku a Slunce ve Štíru, výborná konstelace na řešení pracovních vztahů.

Blíženci

Vzestupný Měsíční uzel a kolem sedmého října i vliv Měsíce dají Blížencům pocit stability v oblasti hmotného zabezpečení a celkově i v práci, zaměstnání, popřípadě v podnikání. Pro Blížence se zatím jeví daleko lepší a přínosnější normální zaměstnání, než již zmíněné podnikání, protože se kolem Blíženců může v druhé polovině října strhnout zpočátku mírná, potom ale docela prudká bouře a smršť, která se může projevit i jako škoda na majetku. Celkové konstelace jsou ale dobré jak na zdraví, tak i na práci a finance a vztahy s ostatními. Klasický Blíženec se bude v říjnu 2021 jevit jako společenský tvor. Neštěstí, nehody a ztráty se Blížencům v říjnu vyhnou.

Rak

Pokud bude mít nějaké znamení takzvaný bezstarostný říjen, tak to budou Raci. Nejsou zde žádné konstelace, které by nutily k delšímu vážnému zamyšlení a nejsou zde ani žádné chmurné planety. V opozici je Pluto a Saturn, což občas může přinášet smutnější zprávy ze světa, ale současně je tam i Jupiter, planeta štěstí a nejmenovaný šéf planet, čili takový planetární Babiš, který má všechno pod palcem a kterého s nejvyšší pravděpodobností jen tak někdo nepřehlasuje. Z toho plyne, že Raci nebudou mít žádné potíže ani se zdravím, ani finanční, asi s prací či s komunikací s ostatními.

Lev

Na samém začátku října opouštěla znamení Lva Venuše, která zde byla již téměř pečená, vařená, ale jak se říká, změna je život a v tomto smyslu se budou na ztrátu Venuše dívat i astrologičtí Lvi. Či Lvové, jak by řekl básník. Nějak bylo, nějak bude, neříkám, že mají Lvi nějaké zvláštní vyhlídky na mimořádný úspěch nebo na nějaké bezedné štěstí, spíše se dá očekávat, že tak nějak přežijí říjen a na začátku listopadu sklapnou kufry, zasalutují velícímu dustojníkovi a podají hlášení: „Po dobu mé služby se nic zvláštního nepřihodilo!“ Na druhou stranu je někdy i lepší, když se toho moc nestane.

Panna

Ke šťastným znamením zvěrokruhu speciálně v říjnu 2021 patří Panna. Nedávno se v Panně objevila zničehonic Venuše, což je planeta lásky, sexu, štěstí, hojnosti a samozřejmě také luxusu, bohatství a tak bychom mohli pokračovat až do ztráty vědomí ve výčtu skvělých atributů. Důležité je, že Panna v kombinaci s Venuší znamená progresivní změnu, čili změnu k lepšímu a to se může týkat jak zaměstnání, tak i peněz, financí, podnikání a samozřejmě v neposlední řadě také partnerství. Zrozenci v Panně budou oblíbení a jejich rady a často to ani nemusí být rady, nezůstanou u příslušníků ostatních znamení oslyšeny.

Váhy

Je zajímavé, že ať jsem se v poslední době ptal kohokoliv na znamení, tak všichni byli Váhy. Zřejmě se něco chystá. Uprostřed října, tj. 16. října se ve Vahách odehraje třeskutý Nov, v poslední třetině Vah se setká Slunce a Měsíc, zatímco v opozičním kardinálním znamení, v Beranu či Skopci bude Mars a Černá Luna. Horoskopy promlouvají jasnou řečí – Váhy budou obnovovat vztahy, popřípadě se budou snažit komunikovat s někým z minulosti, může se také stát, že se doslova zřítí něco, co bylo několik let budováno, ale nemusí to být nic hmotného, jako například Trojská lávka, ale může to být nějaký finanční produkt nebo ekonomický podnikatelský nápad. Jakou roli v tom hrají Váhy? Mohou z toho mít zisk.

Štír

Potkáte muže v červené košili a v obleku, který by mohl změnit váš život. Tak takhle doslova to asi fungovat nebude, ale přítomnost Merkuru ve znamení vždy silně ovlivní a jistým způsobem i oživí tok osudu, který je obvykle stále línější a pomalejší, až by se jednou, nebýt právě Merkuru, zastavil úplně. Podle všeho budou mít speciálně Štíři štěstí na náhodná setkání s různými lidmi, z nichž někteří by skutečně mohli ovlivnit Štíři osudy. Jestli v dobrém nebo špatném slova smyslu, to už uvidíte sami v konkrétní situaci. Ale spíše by se mělo jednat o dobré ovlivnění a dobré změny.

Střelec

Je možné, že v říjnu 2021 uslyšíte mnohokrát v různých pádech skloňované slovo půjčka nebo hypotéka. Čím to asi bude? Je velmi dobře možné, že se dostanete do rozhovoru s různými lidmi, kteří budou mít něco společného – budou shánět peníze na nové bydlení nebo na koupi bytu, popřípadě koupi domu. Samozřejmě jim můžete poradit, aby se obrátili na realitní kancelář, protože dnes už bez realitky není radno dát ani ránu nebo jim můžete doporučit, aby se obrátili na nějakého zkušeného lidového životního poradce, jelikož je možné, že se přes tento říjen změní úplně všechno, možná i tvář naší společnosti nebo jak to nazvat.

Kozoroh

Štěstí v neštěstí, popřípadě i neštěstí ve štěstí může velmi snadno potkat Kozorohy, kteří se budou pokoušet začít v říjnu podnikat nebo založit vlastní obchod, popřípadě se budou hlásit na příslušném úřadu jako osoby samostatně výdělečně činné. Lepší by bylo nedělat nic, počkat hezky v klidu na listopad, popřípadě i na prosinec a potom půjde všechno lépe a radostněji. Drobné zklamání čeká většinu Kozorohů i v partnerství, pokud se budou pokoušet uvést do chodu nějaký nový vztah, raději se nyní spolehněte pouze na věci a vztahy, které již delší dobu znáte, máte s nimi zkušenosti a víte, že se na ně můžete plně spolehnout.

Vodnář

Kdo by neznal postavičku, hrající si se džbány a s vodou, všude kolem je mokro, ale pan Vodnář vám bude tvrdit, že je vzdušné znamení. To by mu mohl věřit tak jedině skutečný cvok. Jakožto zkušení astrologové víme, že voda symbolizuje peníze a Vodnář je tedy někdo, kdo umí s penězi zacházet, popřípadě vám je vyfoukne rovnou před nosem. Vodnář má blízko k tarotovému Mágovi, což v podstatě není nic jiného, než starý známý skořápkář, podvodník (podvodnář), který vás připraví o úspory, než bys řekl švec. Vodnáři si v říjnu dají pozor, aby se nezamotali do nějakých nepřehledných finančních transakcí. Poctivý Vodnář se vám nebude snažit vnucovat jakákoliv pravidla chování, co jako máte dělat a co ne. A nebude vám vyhrožovat sankcemi.

Ryby

I když se mohou Ryby zdát trochu zmatené a duchem nepřítomné, nenechte se mýlit, je to jejich taktika, aby se dostaly k co největšímu množství informací. Každý astrologický vodohospodář, který se chce ubránit rybí zvědavosti udělá ze svého horoskopu rybník a zavede do něj virtuální Bečvu a je po starostech. Jinak ale Ryby, když mají ve svém znamení planetu Neptun, tak dokáží rozvázat jazyk prakticky každému. Je to taková menší astrologická zvláštnost, která se ve většině astrologických kurzů neučí, ale pokud se k ní dostanete, můžete ji využívat k vlastnímu prospěchu. Takže, pokud něco nevíte, ptejte se Ryb.

Raven

Komentáře jsou vypnuty.