Ravenovy horoskopy na srpen – na co si dát pozor

Horoskopy na srpen – na co si dát pozor
Beran
Trochu složitější na jakoukoliv rozumnou domluvu s kýmkoliv to budou mít Berani prakticky celý srpen. Nejhloupější konstelace na cokoliv jsou pro Berany kolem 9. srpna 2020. V druhé polovině srpna přijde několik zajímavých možností, kterých Berani mohou využít pro svou šťastnou budoucnost. Nejdůležitější bude pro Berany v srpnu oblast pracovní a oblast zdraví.
Býk
Většina věcí a záležitostí, které Býci posvětí svým dotykem, jim doslova rozkvete pod rukama. Pozor si ale dávejte na smlouvy, které by se týkaly jakékoliv investice z vaší strany prakticky do čehokoliv. O všechny peníze, které pustíte z peněženky na svobodu, přijdete. Stejně tak se vyhněte jakýmkoliv investicím do záhadných kryptoměn, to není a nebude nic pro poctivé Býky. Jsou možné určité změny v práci,  které ale přijdou spíše v druhé polovině srpna, možná se dočkáte i nabídky na rekvalifikaci.
Blíženci
Na prvním místě pro Blížence stojí v srpnu 2020 vztahy, sex a cestování. I když se cestování bude opět trochu omezovat, nebude to tak striktně platit v případě Blíženců, čili je možné se dostat na nějaké zajímavé místo a trochu si to tam užít. Zdraví bude v pohodě, nemusíte mít strach ani před módními nemocemi, spojenými s různými virózami. Měla by se rapidně zlepšit oblast partnerství.
Rak
Dávejte pozor na příležitosti jak v pracovní, tak i v partnerské rovině. Dostanete několik nabídek, které možná nebudou na první pohled natolik nápadné, že byste museli hned jásat a posílat pro šampaňské, přesto se ale, hlavně s odstupem času ukáží jako mimořádně výborné. Zdraví bude v pořádku, nemusíte mít strach ani před vysokými frekvencemi, bude nad vámi bdít andělský princip tarotového Kola štěstí.
Lev
Možná dostanete nabídku jít k někomu „do učení“, na trénink nebo absolvovat nějaký zajímavý kurz, může se jednat o kondiční trénink, hubnutí, správnou výživu, hru v šachy nebo lidovou astrologii „Dračí hlava teď a tady“, popřípadě se bude jednat o cestu do země, kam si šéfové jezdí vyčistit hlavy, třeba když neví, jak se zbavit dotěrné milenky, to všechno by mohlo mít pro vás i hlubší, možná časem i klíčový význam, přemýšlejte o tom.
Panna
Pokud se rozhodnete změnit práci, může se vám stát, že když nejdříve odejdete z práce, kterou již máte, najdete lepší práci až v listopadu. Proto by bylo lepší nejdříve začít hledat něco jiného a teprve potom uvažovat o výpovědi. To by mělo vyjít během září a října tohoto roku. V partnerství budou Panny celkem spokojené, což se bude týkat zvláště svazků, kde budou mít Panny finančně a morálně navrch. Zdraví bude v pohodě, nákaza  nehrozí.
Váhy
Může se stát, že některé vaše vztahy projdou prověrkou, neboli kadlubem spolehlivosti, zvláště v případech, kdy budete s někým společně podnikat nebo budete mít s někým společný leasing, popřípadě budete společně s někým něco společně platit a užívat. Nejlépe by bylo, snažit se rychle z podobných vzájemných vztahů vyvázat a jít si po svých. Ze zdravotního hlediska si dávejte pozor na dehydrataci, každý den by to chtělo alespoň adekvátní množství čisté, pramenité vody.
Štír
Na začátku srpna budete mít možná trochu nepříjemný pocit, že nic nestíháte, popřípadě, že se vám nedaří zařídit všechno, co potřebujete. To se v polovině srpna uklidní a v druhé polovině už půjde všechno o mnoho klidněji. Nakonec se ukáže, že jste stihli všechno, co jste potřebovali a ani jste se u toho moc neunavili. Pozor si dávejte na nové známosti, ne každý, s kým se seznámíte někde venku nebo na dovolené je pro vás ten nejlepší přítel.
Střelec
Pozor si dávejte hlavně na zdraví, raději se moc nekoupejte ve studené vodě, není nyní čas na otužování pro Střelce, to si klidně nechte až na září, kdy budou pro vás lepší konstelace. Starejte se hlavně o svou práci, o pracovní místo, popřípadě se zamyslete nad možností, něco zajímavého se ještě naučit nebo přiučit. To platí hlavně pro mladší Střelce a pro Střelce, kteří střílí přesněji a dále než ostatní. Buďte připravení hbitě odpovědět na otázku, co umíte opravdu dobře?
Kozoroh
Pro většinu Kozorohů bude srpen spíše časem a měsícem odpočinku, než aby museli ve všem trhat rekordy, ano, je pravda, že vymknutá z kloubů doba šílí, ale vy nejste doba a v podstatě se vás všeobecný ruch a hon (ani hon na čarodějnice) moc netýká. Nenechte se zmást občas nějakou tou veselou, leč nepravdivou a vymyšlenou zprávou, toho teď bude všude plno, žijte si svůj vlastní, poklidný život a starejte se – v současné době – nejlépe o své vlastní partnerství.
Vodnář
Podle všeobecných konstelací budou Vodnáři velmi komunikativní, budou se bavit s každým na potkání, budou jevit touhu někam se rozjet na prázdniny nebo na dovolenou, zpět je ale budou táhnout pracovní povinnosti. Tomu bohužel neutečete. Bude to práce a budou to finance, co vás bude držet dole, při zemi, takže i když by vám přálo počasí a vyhnuly by se vám nepříjemné náhody, tak si toho během srpna moc neužijete. Snad až příště.
Ryby
Zvědavé a dravé, protože období útlumu už mají sebou, budou se chtít zapojit do všeho, co zrovna poplave kolem. Můžeme směle očekávat, že Ryby se budou vyskytovat prakticky při každé společenské příležitosti a budou společenské a nejenom dravé, ale i hravé, takže snadno podlehnete jejich kouzlu, zvláště, když si vymyslí nějakou ptákovinu pro svoje pobavení a pro pobavení okolí. Proto pozor na každého, kdo je narozený v tomto znamení.

Komentáře jsou vypnuty.