Ravenovy horoskopy od 8. prosince do konce roku 2020, na co si dát pozor

Beran

Vzhledem k Marsu, který nyní ovlivňuje Berany, neboli Skopce nejvíce, je možné očekávat menší neshody v partnerství, popřípadě v sexu. Je možné, že to ovlivní i to, s kým Berani budou na Štědrý den a na Silvestra.

Takže, držte nervy na uzdě, i když samozřejmě je pravda na vaší straně, ale na druhou stranu se zase nenechte využívat či zneužívat. V tomto období raději nikomu nic neslibujte. Bude to použito proti vám.

Býk

Současné konstelace potvrzují, že Býci se mohou nechat přemluvit, aby udělali něco, s co by normálně neudělali nebo čemu by se tomu zuby, nehty nebo spíše kopýtky bránili. V polovině prosince nejsou ani moc dobré konstelace na finanční záležitosti, trochu se do hojivého vlivu Uranu plete negativní vliv Černé Luny. Příští rok bude lepší. Právě teď je lepší nebýt moc aktivní, abyste se třeba nechytli do pasti, kterou budete připravovat na někoho jiného.

Blíženci

Mohou nastat zmatky v rovině pracovní a v rovině partnerské, to jsou dva citlivé body v životech a osudech všech Blíženců. V podstatě se dá očekávat, že v průběhu prosince 2020 se odehrají dost důležité změny, které si takzvaně budou vyžadovat řešení, bude se to týkat pracovních a partnerských záležitostí a může se to protáhnout do poloviny roku 2021. Během prosince 2020 si s velkou pravděpodobností polepšíte finančně.

Rak

Konstelace, související s koncem roku 2020 jsou celkem kladné, dobré, harmonické, vyvážené, budete mít plno příležitostí pracovat na sobě a na svých pracovních záležitostech, je možné práci změnit nebo se přihlásit na rekvalifikaci, konstelace jsou ale dobré i k tomu, abyste se třeba pokusili podnikat nebo pracovat jako OSVČ. Nebo na smlouvu o dílo. Raci budou v prosinci 2020 něco jako děti Štěstěny.

Lev

Všechno nasvědčuje tomu, že se vydáte cestou k vlastní samostatnosti, popřípadě se pokusíte získat peníze díky umělecké nebo samostatné tvorbě (je to například práce redakční, reklamní nebo práce jako copywriter), ale bude to pro vás poměrně dost velká změna, na kterou si budete muset pár měsíců zvykat.
Partnerství bude celkem v pohodě, ale pozor na partnerské stereotypy.

Panna

Práce je OK, zdraví je v pořádku, nehody na vás z osudového hlediska nečíhají, ani náhlá onemocnění, jediná starost, která na vás zatím ještě číhá, je v rovině partnerské, můžete směle očekávat, že pokud máte partnera, tak provede něco, co vás spíše zamrzí než potěší, pokud partnera nemáte, tak vás vyhlédnuté kousky spíše zklamou, než že by vás uvedly v bezbřehé nadšení. Z hlediska komunikace budete mít o čem přemýšlet.

Váhy

Aktivní Váhy, které mají práci a fungující partnerství se přes prosinec 2020 dostanou celkem hladce a bez potíží do nového roku, ale Váhy, které moc aktivní nejsou, spíše by se dalo říct, že práci ani nehledají a jediné, co řeší, je odpočinek a pozorování zpráv v tv, mohou mít ke konci tohoto roku trochu problémy s financemi.
Právě teď by se dalo říct – líná Váha, holé neštěstí nebo aktivitou k harmonii.

Štír

Prakticky všem Štírům nyní budou přát konstelace v oblasti partnerství a občas i nevázaného sexu. Pod přímým vlivem Venuše dosáhnou spokojenosti ve vztazích, snadno se s každým domluví a budou mít i větší štěstí i v případě, že trochu, takříkajíc rozumně něco málo risknou. Dá se říct, že i kdyby omylem vsadili na špatného koně, tak mohou vyhrát. Nevím, jestli se dá riskovat opatrně, ale to by bylo pro Štíry v této době asi to nejlepší.

Střelec

U starších Střelců si v prosinci raději dáme větší pozor na zdraví. U mladších Střelců si dáme pozor na výběr povolání a na práci a na zisky. Celkově by si Střelci měli dávat, hlavně v druhé polovině prosince pozor na peníze – Slunce, Merkur a Měsíční sestupný uzel, znamenají vždy, držet si penízky v hrstičce a raději moc neinvestovat. A samozřejmě ani neutrácet. S jakýmikoliv investicemi počkejte až do února nebo do března 2021.

Kozoroh

Je to jedno ze znamení, kterého se nejvíce týká tolik diskutovaná problematika změn, proměn a transformací. Změny mohou nastat úplně ve všem a mohou být zajímavé, užitečné, přínosné, ale mohou se také rychle proměnit v nenahraditelnou ztrátu. Proto, pokud pracujeme sami za sebe, musíme hodně přemýšlet, než budeme do čehokoliv investovat. Vztahy se jeví jako stálé a harmonické. A co se těch investic týká, raději bych volil investice do času a do práce na sobě. To nezklame.

Vodnář

Zdraví dobré, finance jakž takž dobré (pokrytí nákladů) a na prvním místě budou Vodnáři právě v již zmíněném procesu transformace. Na začátku Vodnáře se 21. prosince, ano, právě na zimní slunovrat, projeví vliv spojení, konjunkce Saturn – Jupiter, je to sestava, která nastává jednou za 800 let a symbolizuje životní změny, které vstoupí do osudu Vodnářů jak vojska z dávných kronik. Změny prostě budou a mohou být skutečně dost velké.

Ryby

Pod inspirativním vlivem uměleckého Neptunu budou v prosinci 2020 žít a tvořit Ryby a jak už celý tento rok říkám, od Ryb toho raději moc nečekejte, protože vždy udělají něco nepředvídatelného – a nejsou to schválnosti, jsou to prostě osudové konstelace, které jsou každý týden a každý měsíc trochu jiné. Zajímavé změny mohou vstoupit do rybích životů v partnerství, ale opět, spíše to bude v dobrém slova smyslu, než ve znamení jakékoliv smůly.

Raven

Komentáře jsou vypnuty.