Ravenovy horoskopy na prosinec

Beran
Je to vypadá s lidmi, narozenými ve znamení Berana-Skopce? Mohou zažít pocity štěstí, mohou zažít úspěch, mohou zažít spokojenost ve vztahu, i když zatím to právě ve vztahové rovině nebylo úplně nejlepší. Budou ale muset splnit jednu důležitou podmínku – dokázat svému okolí, že se dovedou prosadit. Takže, pokud právě řešíte nějaký problém buď se svým pracovním kolegou nebo se svým společníkem nebo s manželkou, manželem, milenkou, vztahovým partnerem, tak musíte prosadit svou vlastní vůli a dokázat, že jste schopní neustoupit.

Býk
Zdraví bude sloužit, s nikým se nebudete hádat a ve všem v podstatě budete mít štěstí. Vaše životní situace se dá označit jako „stabilita“ a je zde pouze jediná možnost, jak se můžete vydat na hodně tenký led, ale to bude záležet pouze na vás a na vašem vlastním rozhodnutí – a to jsou investice. Pokud se chcete vyhnout ledové koupeli – a ta možnost je skutečně poměrně dost vysoká, vyhněte se jakýmkoliv investicím, můžete si dovolit investovat jedině do svého vlastního života. Něco hezkého si kupte a zapomeňte na vyhazování peněz z okna, je to sice také zábava, ale je lepší použít peníze k tomu, k čemu byly vymyšlené.

Blíženci
Už v první polovině prosince se budou Blíženci projevovat jako poměrně spokojené astrologické znamení. Osud vám bude přát, budete mít klid k práci, klid k odpočinku a pokud budete chtít něco změnit ohledně svých vztahů, popřípadě partnerství, tak se vám objeví přibližně kolem 12. prosince několik zajímavých možností, o kterých můžete uvažovat. Oblast práce a zdraví se jeví až do konce roku jako stabilní, není zde nic, co by vás mohlo znepokojovat, takže všechno vypadá na poměrně šťastné prožití zbytku roku 2019.

Rak
Pro Raky je důležité, že mají ve svém znamení Měsíční vzestupný uzel, budou na tom dobře z pracovního a finančního hlediska a dokonce, i kdyby v současné době ještě žádnou práci neměli, tak se něco zajímavého najde a nemusí to být jen klasická práce, ale i práce jako osoba samostatně výdelečně činná nebo podnikání. Ve všem budou úspěšní. Trochu si budou muset dát pozor na pokřivenější charaktery ve svém okolí, je možné, že se je někdo, kdo se bude vydávat za jednoho z nejlepších kamarádů nebo dobrého známého bude snažit lehce využít či zneužít.

Lev
Volnost – rovnost – úspěch – bratrství, tak nějak by se daly charakterizovat poslední dny tohoto roku 2019, které si budou prakticky všichni zrozenci ve znamení Lva užívat plnými doušky. Prosinec vám dává do vínku to, že se budete snadno seznamovat s nejrůznějšími lidmi, kteří vás právě něčím zaujmou, snadno se skamarádíte s novými známými a pokud byste si řekli, že si najdete novou práci, tak to pro vás bude absolutní maličkost, budete potřebovat jen lusknout prsty, samozřejmě, obrazně řečeno. Možná si budete občas připadat jak ve snu.

Panna
Vynikající konstelace jsou u Panny na práci a na podnikání. Popřípadě i na změnu práce, takže, pokud máte zálusk na jinou práci, než právě máte nebo pokud práci hledáte, tak ji s nejvyšší pravděpodobností najdete právě během prosince 2019. Panna má v opozici Černou Lunu a Neptun, takže nebude asi moc veselá na poli vztahů, spíše se bude starat o úhor partnerský.

Váhy
Zdravotně na tom budou Váhy dobře, v pracovní rovině mohou být osudově lehce rozkolísané, jednou bude Kolo štěstí ukazovat Úspěch a hned druhý den nato spláčí Váhy nad výdělkem. Trochu naděje svítá na poli partnerském, tady by se ke konci roku už mělo všechno uklidnit a nastane opět období klidu a spokojenosti.

Štír
Zdraví Štíři zůstanou zdraví a nemocní se uzdraví, všichni budou pracovat a budou tak aktivní, že se jim ostatní znamení v pracovních a sportovních výkonech nevyrovnají. Štír bude po celý prosinec posilován přítomností Marsu ve svém znamení a na tom se sotva co změní. Jako soupeři, konkurentni nebo jako nepřátelé budou Štíři skutečně nebezpeční.

Střelec
O Střelcích by se dalo v prosinci 2019 mluvit jako o věšteckém znamení, pokud něco nebudete vědět, ptejte se buď Ryb nebo Střelců a řiďte se jejich radami. U Střelců mohly být ještě na začátku prosince trochu zdravotní problémy, ale už v polovině prosince to Střelce bude opět táhnout ke kalužím, aby přes ně skákali. Vztahy Střelců s jejich rodinami budou dobré, partnerství budou ponejvíce bezmračná, prostě pohodička, jazz.

Kozoroh
Mnoho úspěchů a štěstí čeká na Kozorohy v pracovní rovině a potom se něco málo sveze i na rovinu partnerskou. Celkově se dá mluvit o šťastném a bezproblémovém prožití prosince a pohodlném vstupu do nového roku 2020. Jestli bude Kozoroh něco řešit, tak jedině na konci tohoto roku závěrečné vyúčtování a možná ještě otázku, jestli ještě zůstane pár týdnů v současném partnerství, jinak si nad ničím a s ničím hlavu lámat nebude.

Vodnář
Vodnáři se budou cítit svobodní a volní, možná až moc svobodní a volní, protože jim bude trochu chybět pozornost ostatních. Všechno, co si naplánovali, se jim splní, skončí tento rok prakticky bez dluhů, nejeden Vodnář bude mít nejeden vztah a bude se mu dařit všechno organizačně držet pod pokličkou, jediné, nad čím možná budou Vodnáři trochu nešťastní, bude poměr pracovní výkon – odměna, protože jim přece jenom budou chybět nějaké peníze, které by se docela hodily.

Ryby
I když mají ve svém znamení ještě stále Černou Lunu a navíc ještě chmurný Neptun, budou Ryby celkem v pohodě. Spolupráce s Černou Lunou skončí v lednu 2020 a to se už dá vydržet. V prosinci mají dokonce i docela dobré konstelace na hubnutí, takže, pokud se najde nějaká Ryba, která bude chtít do konce tohoto roku trochu zhubnout (nic se nemá přehánět), tak bude mít možnost. Upevní to partnerské a přátelské vztahy.

Raven Argoni

Komentáře jsou vypnuty.