Přitáhněte si peníze

Přečtěte si tento článek a sledujte jak se u vás mění hudba cinkotu peněz. Dá se něco dělat, když složenky koukají ze všech stran a veškeré klasické metody na zdravý koloběh peněz selhávají? Tady se vyplatí zaměřit se i na jiné způsoby nápravy. Třeba ty magické.

Kde je problém ? 

Nejdřív se zaměřte na domov a veškeré domácí opravy. Každá domácí sféra nějakým způsobem souvisí s konkrétní životní oblastí. Finance jsou jako voda. Louže vody v koupelně, kapající kohoutky – stejně tak odtékají peníze z vaší blízkosti. S prvním magickým krokem pomůže dobrý instalatér. Až je spraveno, můžete s radostí sobě vlastní ozdobit zelenými mašlemi všechny kohoutky nebo i hadice a okap ještě navrch. Na ka ždou mašli udělejte osm uzlíků. A proč? Ty zadrží odliv vašich peněz. Až budete hotovi nakreslete zelenou pastelkou runu Invaz. Runa Ingwaz symbolizuje plodnost, pohodu a harmonii. Jako talisman chrání veškeré cennosti. Napsaná zelenou barvou pro přivábení peněz zajistí, že platby a složenky přestanou bobtnat. Proto by doma neměla chybět.

Úklid

Jedno z dalších opatření je myslet na pořádek. V domě, kde je všechno halabala zpřeházené a špinavé, chybí příznivá energie. Když už chcete věci správně poskládat, uklidit a nastavit, není od věci se poradit i se specialisty na Feng Shui. Energie jdoucí správným nerušeným způsobem do vašeho domu přinese nejenom peníze, ale také štěstí, zdraví, lásku a klid. Vyplatí se také zauvažovat nad sbíráním malých drobných mincí na jedno místo, třeba do kasičky na splněné přání. Povalující se mince po celém domě hojnost vábí málo. Pod umyvadlem doma nebo někde v kanceláři, by neměl chybět  talířek s penězi. 

Při úklidu nezapomeňte veškeré účty, složenky i účtenky uložit na jednom místě. Zajistíte tím, že nebudou přetékat přes hlavu.

Dalším zákonem, kterého znalost vám zajistí plnou peněženku, je metoda pozitivního myšlení. Už jste si všimli, že lidé, kteří si příliš hlavu nelámou s tím co bude a říkají, že to nějak bude, nějak se to stane, si vždycky dokážou poradit? Proto je dobré si z toho vzít poučení a nedělat si starosti předčasně a raději se zaměřit na pozitivní afirmace typu: peněz je dost, mám dostatek financí pro sebe a svoji rodinu a určitě to všechno vždycky zvládnu.

Změna způsobu myšlení pomůže realizovat plány.

Určitě se vyplatí koupit si pěknou peněženku, která by měla mít červenou nebo zelenou barvu na přitáhnutí peněz. V peněžence by neměly chybět šupiny ze štědrovečerního kapra, nebo čínské penízky svázané červenou nitkou. Když už je v peněžence hotovost, ještě se tam vyplatí dát si malé zrcadlo, které rozdvojí, naklonuje a tím zvětší přenášené finanční zásoby. Zrcátko by nemělo zůstávat v prázdné peněžence. Pak může jenom zvětšovat tu peněžní prázdnotu. Měli byste mít také na paměti, že kabelka by nikdy neměla stát na zemi, protože penězům se to nelíbí. Před svátky je dobré dát do domu nějakou pěknou vánoční hvězdu. Její červené květy zajistí příliv hojnosti. Na Nový rok se také vyplatí umýt si ruce v misce s vodou, ve které jsou peníze. Peníze symbolizuje i čočka a tak je dobré jí posypat vše, co vydělává peníze. Kdysi se věřilo, že peníze doma udrží soška židovského kupce počítajícího zisky. Na zemi by se nikdy neměly povalovat slupky z cibule. V jiných pověrách je symbolem peněz žába. Naše babičky věřily, že peníze se mají dávat pravou rukou a brát levou. Nemají se počítat večer a neměly by se půjčovat v úterý. A také, že by se jednou za čas mělo pomoci lidem, kteří to potřebují.

Mapa přání na téma bohatství

Dalším způsobem, jak přivábit větší peníze, je mapa snů. Nejlépe se tvoří, když je Měsíc v úplňku. Takovou mapu je možné vytvořit a ona pomůže nejenom ve finančních, ale i jiných životních sférách. Můžete ji posílit mandalami.

Magické rituály, když chceme, aby peníze, které vydáváme, se vrátily 

Rituály na peníze se vykonávají nejlépe ve čtvrtek, při přibývajícím Měsíci. Při ubývajícím může být efekt opačný. Můžete se vzít dvě svíce, zelenou a karmínově červenou. Na zelenou vyryjte vaše jméno a pak obě svíce zapalte. S voskem karmínové svíce pokapejte tu zelenou. Nakonec na lžičku naberte vosk zase ze zelené a ten sebou noste jako talisman. Vyplatí se vám to. Jak ve všem, tak i v magii hojnosti pomůže užívání afirmací. I když jste finančně zajištění a v bezpečí, vždycky pomůže pojistit si to afirmací. Předejdete tím červíkovi pochyb. Nic se nikdy neděje samo a tak jak peníze jsou, tak být nemusí. Jedna z afirmací může znít: „Všechny své účty platím vždy rád(a) a včas.“ nebo „Mé finance se neustále zvětšují a rostou.“ Pamatujte si, že když se něčeho bojíme vlastně si to přitahujeme zbavit se strachu je tedy vlastně ta nejlepší prevence.

S láskou Helen Stanku

Komentáře jsou vypnuty.