Horoskop na únor

Raven Argoni a jeho aktuální horoskop pro čtenáře Dobré kartářky:

Pražský OrlojBeran

Hvězdy i celkové konstelace budou Beranům přát hlavně v oblasti pracovní.

Důležité je období kolem 9. a 10. února, kdy se v pracovní oblasti objeví nové možnosti a nové nabídky a bude záležet pouze na Beranech samotných, jak se k tomu postaví.

V druhé polovině února budou mít Berani dojem, že se kolem nich nic zvláštního neděje a v podstatě budou mít pravdu. Zdravotní rovina se jeví vyrovnaně a vztahy poběží spíše ze setrvačnosti.

Pokud budou Berani chtít cokoliv změnit v partnerské rovině, tak většinou pocítí, že to jde pomalu a ztuha. Dá se říct, že zvyk a stereotyp zvítězí nad snahou posunout jakýkoliv Beraní vztah do vyšších dimenzí.

Býk

První polovina února bude pro Býky jako přespolní běh s vězeňskou koulí na noze.

To se týká zvláště Býků, kteří mají hypotéku, dluh nebo něco splácejí. Budou se lopotit jen kvůli tomu, aby dali do určitého termínu částku, ke které se neprozřetelně upsali. Ale pokud se pokusí „vytloukat klín klínem“, tak v případě Býků-mužů to k ničemu nepovede. Býci-ženy však mohou zaznamenat celkem zajímavé procento úspěchů.

Zdravotní rovina by se dala charakterizovat jako revitalizace, uzdravování a nabírání nových sil, takže i Býci, kteří vstoupili do letošního února s příznaky únavového syndromu, se budou cítit v druhé polovině tohoto měsíce lépe a zdravěji.

V pracovní rovině se budou zajímavé nabídky objevovat jak houby po dešti kolem 19. února.

Blíženci

Málokdo se v únoru 2019 bude radovat ze života tak, jako Blíženci.

Na co sáhnou, to jim doslova vykvete pod rukama, pokud půjdou na přijímací pohovor, budou ostatní uchazeči prakticky bez šancí. Když se jim někdo zalíbí, zamotá se vyhlédnutá oběť do Blížencova charismatu jak paralyzovaná moucha do pavoučí sítě.

Blíženci budou mít štěstí v politice, v obchodu, v rodině i ve vztazích. 13. a 14. února budou mít Blíženci i větší šanci vyhrát zajímavou cenu v loterii (v tom se jim vyrovnají snad jedině Střelci).

Většina Blíženců během února 2019 podlehne rozšířenému názoru, že každý je osudu svého strůjcem, což by se, bohužel mohlo později i vymstít. Jakmile člověk přestane dávat pozor na cestu, s tím, že má automaticky všechno pod kontrolou, tak většinou do něčeho vrazí.

Rak

Celý únor 2019 bude Rak ovlivněn Měsíčním vzestupným uzlem.

To znamená, že hned na začátku února všechny ženy, narozené v Raku, prudce zkrásní a muži se za nimi budou otáčet. Není vyloučeno, že většina plodných žen, narozených v Raku dostane kolem prvního a druhého února.

To znamená, během starého keltského svátku Imbolc a na křesťanské Hromnice menstruaci. V případě, že by mezi nimi byly ženy, toužící po dítěti, mohou kolem 21. až 23. února otěhotnět.

Po zdravotní stránce bude všechno v pořádku, trochu si dejte v polovině února pozor na prochladnutí (nohy, záda, ledviny). Jinak by mělo být všechno v nejlepším pořádku.

Partnerství mezi Raky a ostatními znameními vykazuje známky harmonie, trochu pozlobit mohou pouze Raci mezi sebou.

Lev

U Lva jsou často důležité nejenom planety (a samozřejmě i hvězdy), které má Lev ve svém znamení, ale i planety, které jsou v opozici, ve Vodnáři.

Podle současných a únorových konstelací budou mít Lvi trochu starosti s pracovními, finančními a investičními záležitostmi. Pozor si dávejte na léčky, plynoucí z nebankovních půjček a úvěrů.

Mohli byste uvíznout v osidlech splákového kalendáře, z něhož není normální cestou úniku. Než sáhnete po nabízeném hubeném svazku bankovek, zkuste nejdříve použít hlavu a kalkulačku a s velkou pravděpodobností se nebudete stačit divit.

Zdraví se jeví jako pohodové, pokud budete cestovat, tak můžete bez obav.

Panna

Všechny Panny, bez výjimky, mají svůj osudový den 19. února.

Ostatní únorové dny budou splývat v jednolitou, nevýraznou šeď, z níž se nic zajímavého nevynoří, zřejmě ani sériový vrah. Každý, kdo hoří touhou vniknout do tajů astrologického umění, ví, co je úplněk v Panně.

A právě 19. února 2019, v 16:55, neboli za pět minut pět (všimněte si, že se nám zde sešlo pětek, jak při vzpomínce na základní školu) se Měsíc ocitne na samém začátku znamení Panny a Slunce na samém začátku Ryb.

V podstatě by se dalo říct, že Měsíc je na hranici mezi Lvem a Pannou a Slunce na hranici mezi Vodnářem a Rybami.

Pro Panny to znamená, že prakticky celý únor bude pohodový, pouze kolem 19. února na ně čeká nějaké zajímavé překvapení, které ale nemusí být nutně příjemné. Zřejmě to asi nebude žádný z nebe spadlý „překvapeníz“.

Váhy

Zdraví bude sloužit tak napůl až na sedmdesát procent, zrovna u Vah se mohou objevit menší potíže, týkající se pasivního pohybového aparátu.

To znamená, kosti, klouby, šlachy. A pokud si připustíme osudovou psychosomatickou provázanost dlouhodobě marně řešených emocionálně stresujících situací v partnerské oblasti a možná i lehký nedostatek oddanosti a pokory s fyziologicky pozorovatelným vrzáním kloubů a slábnutím kostí, přijdeme na to, že základním problémem, s nímž budou Váhy v únoru 2019 zápasit, budou nedostatky v komunikaci.

Domluvit se s ostatními, ať už s Váhami nebo Neváhami nepatří mezi nejjednodušší úkoly, které před tímto rozkolísaným znamením právě nyní stojí.

Štír

Štíři-muži dosáhnou v únoru 2019 více úspěchů na poli „dobývání žen“, než Štírky-ženy v oblasti „dobývání mužů“.

Obecně se o Štírech, říká, že jejich znamení je téměř synonymem sexuality. V letošním únoru budou Štíři povětšinou řešit vztahové problémy a nesrovnalosti, ale jinak budou spokojení.

Budou mít peníze, budou mít práci a budou zdraví, to všechno je sepsáno v kapitole pod názvem Vyřešené štíří problémy.

Dá se ale očekávat, že mnoho Štírů bude chtít opustit nefunkční partnerství a mnoho Štírů si v únoru najde buď nějaký paralelní vztah nebo se k nalezení paralelního vztahu začnou chystat. I když třeba o tom nebudou mluvit.

To už bude patřit ke Štíří taktice „co a jak si počít s nevyhovující komunikací“.

Střelec

Střelci mají proti ostatním znamením výsadní postavení v tom, že jim přeje Jupiter, planeta štěstí a zpočátku i Venuše, planeta sexu a vztahů.

V první polovině února budou myslet více na zábavu a na osobní potěšení, než na práci a na povinnosti, v polovině února si uvědomí, na světě jsme proto, abychom pomáhali druhým.

V druhé polovině února se z některých Střelců mohou stát až mravokárci, nabádající ke střídmosti a k zodpovědnosti.

Střelci budou mít v únoru 2019 dobrou vyřídilku, jak se říká a bude skoro nemožné je pomocí vlastních argumentů přesvědčit, že se v něčem mýlí nebo že nemají pravdu. Obecně bude pro Střelce platit, že v mnoha směrech budou mít více štěstí než rozumu.

Kozoroh

Počáteční celkový rozjezd je v tomto roce pro Kozorohy spíše pomalý a váhavý a totéž bude platit i pro únor 2019.

V odvážných životních plánech je bude srážet přítomnost Saturnu, který tomuto znamení v únoru přímo vévodí. Pokud se ale budou, jak se říká, držet při zemi, mohou vyřídit spoustu věcí, týkajících se vztahů a rodiny a ženy, které touží dostat se do jiného stavu, budou mít příležitost si právě tohle své přání splnit.

Pozor na všechno kolem a na to, co se kde šustne, si dávejte hlavně v rovině pracovní, je dokonce možné, že se vás někdo pokusí pomluvit nebo se bude chtít lstí zmocnit vašeho pracovního místa.

To vše se vám může v naší současné blahobytně pospolné společnosti přihodit.

Vodnář

V průběhu února 2019 je docela dobře možné, že se Vodnářů zničehonic zmocní smutná nálada a možná až deprese.

Může za to Černá Luna, která je v tomto znamení zaseknutá jak ninjova ocelová hvězda. Pro Vodnáře platí na únor jednoduché pravidlo – snažte se soustředit především na svou pracovní činnost a na výdělek, popřípadě na výhody či nevýhody zamýšlených investic.

Podle astrologických znamení najdete svou příležitost k dosažení pocitu seberealizace v práci a v drobné charitativní činnosti, ale pokud se odhodláte k investicím do cizího majetku, tak o své peníze přijdete.

Je možné, že vás čeká menší partnerská krize, ale zachovejte klid a hlavně se s nikým nehádejte, protože je možné, že byste se díky záchvatům přesvědčení o vlastní pravdě mohli dostat až k soudu.

Ryby

Výborné únorové konstelace čekají na všechny Ryby už od začátku února 2019 a budou je provázet prakticky po celý měsíc.

Což zase není až tak drasticky dlouho, protože stále mluvíme o pouhých dvaceti osmi dnech, které mohou být na celkové časové ose chápány jak prásknutí příslovečným bičem.

Kolem 4. února by si Ryby měly zkontrolovat, jestli mají zaplacené všechny účty, aby náhodou nezůstaly někde něco dlužné, což by mohlo vést ke ztrátě peněz, popřípadě i ke ztrátě do té doby spolehlivého kamaráda.

Po 10. únoru je výhodné pustit se do všech možných finančních a obchodních transakcí, které budou přicházet v úvahu.

Takže hned po oslavách Mojmíra mohou Ryby začít pracovat na vlastní slávě a kariéře a 19. února mohou Ryby využít nějaké zvláštní příležitosti, která se před nimi nečekaně otevře – jen ji popadnout a pevně se jí chytit.

Raven Argoni

http://www.argoni.com/

Komentáře jsou vypnuty.