Co čekat od prázdninových lásek?

Pokud je ve znamení

Berana – příliš neztrácí čas, vždyť dovolená je tak krátká. Zamiluje se během 5 min. a utíká za hlasem svého srdce. Od jedné mety druhé.

 

V Býku – bude přistupovat k prázdninovým románkům mi velmi opatrně. I kdyby moc chtěl, v hlavě bude strašit vědomí, že má hodně co ztratit (manželku, děti, dům) zůstane věrný tomu, co již má.

 

Blíženců – bude mít od prvního dne v merku několik objektů, a přitom stihnet stále poznávat nové a zapřádat rozhovory s neznámými lidmi a flirtovat ostošest.

 

V Raku – pokud jeho srdce začne silně tlouci, propadne chvilkové náladě a uvěří, že to je osudová láska navždy.

 

Lva – probije se i trnovým houštím, aby se přiblížili svému cíli. Bude slovíčkařit, hrát si s možnými i nemožnými návrhy, slibovat prstýnek s briliantem i svatbu. Někteří zapomenou na detail. Zmínit se, že už mají ženu a děti.

 

Panny –  jde na věc racionálně, analyticky a nehodlá ztrácet čas na filtry ze kterých nic nebude. Tabulky jsou neúprosné. Statisticky je přeci známo, že v 99% letní lásky končí společně s odjezdem z dovolené.

 

Vah – dovolená bez románku a románek bez dovolené? Ztracený čas.  Hází očkem, kouká zasněně. A hodně lidí z okolí na to bere. Proto má z čeho vybírat.

 

 Štíra – nehledá lásku, ale příjemné zpestření bez závazků. Když se na někoho zaměří, dříve nebo později skončí v posteli.

 

Střelce – žije létem. Jestli se mu vyvede prázdninový románek – skvěle, když ne také dobře. Nic neplánuje a žijete přítomností.

 

Kozoroha –  nejdřív se obeznámí se vším, co je kolem atraktivní, ale drží si své. To platí do okamžiku, než jej dostihne krize středního věku. Na dovolené tak začnete šílet potřebou dobít objekt svého zájmu stojí co stůj.

 

Vodnáře – zvědavě  se bude bavit s každým. Zkouší, flirtujete, pletete hlavy a když něčemu přijde, dá se tak maximálně chytit za ruku.

 

Ryb – bojí se navázat známost, protože nikdy neví, na koho narazí. Horký prázdninový románek bude prožívat spíše ve své bujném fantazii.

Na závěr je třeba dodat, že vyjímky potvrzují pravidlo.

Hel

Foto: Shutterrstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Rády vám odpoví.

 

Komentáře jsou vypnuty.