Horoskop štěstí pro Lvy 23.7. – 22. 8.

Ohnivé znamení Lva bývá předurčeno k pozicím, ve kterých může uplatnit svoji přirozenou autoritu. Jsou to charismatické osobnosti stvořené k tomu, aby se staly vůdci. Rádi se pochlubí svými úspěchy a kritiku nenesou právě nejlépe. Lev vyzařuje touhu po uplatnění se, odvahu, sílu a potěšení ze života. Je svobodný a pyšný na své počínání. Udává rytmus, touží být silný a mocný.

Jeho negativními vlastnostmi je egocentrismus, domýšlivost a panovačnost. Každé omezení se Lvovi příčí, potřebuje dostatek prostoru, kde by se mohl rozvíjet, jak duševně, tak materiálně.

Ve vztahu se projevují všechny dobré i špatné vlastnosti, které zrozenci tohoto znamení nedokážou a ani nemají potřebu tlumit. Někdy ovšem jejich požitkářský styl života může vést k nestálosti až k nevěře.

Lev si rozumí především se zrozenci Vah, Berana, Blíženců, Střelce, Raka, Panny. Obvykle se nesnese se Štírem, Býkem a Vodnářem, s Rybou a Kozorohem má neutrální vztahy.
Šťastným dnem pro Lvy je neděle. Tento den je povzbuzuje k sebevyjádření a realizaci nových nápadů. Šťastnými čísly jsou 5,12, 31 a 42.

Volný čas nejraději tráví zábavou ve společnosti, golfem, tancem a návštěvou galerií.

Kameny, které příznivě ovlivňují Lvy, jsou diamant, topas, jantar a tygří oko. I v oblasti zdraví mají poměrně štěstí. Vleklé nemoci se jim vyhýbají, a pokud už je dostihnou, jde většinou o choroby související s psychickým rozpoložením nebo s pracovním vypětím.

Pet

Komentáře jsou vypnuty.