Věštby ze zrcadla

Přinášíme vám návod na prastarý způsob věštění. Pro získání věštby ze zrcadla existuje několik rituálních postupů. Říká se, že Nostrdamus věštil z hladiny vody v nádobě, která mu nahrazovala magické zrcadlo. Byl v zatmělé místnosti a kolem nádoby měl zapálené svíčky. Soustředil se nad hladinu, tím se dostal do věšteckého tranzu a viděl budoucí události.

 

Někdo potřebuje mít zrcadlo vodorovně a jiný svisle. Bývá to někdy citelně dlouhá doba, než leckdy každodenní cvičení se zrcadlem, začne přinášet své plody. Pokud máte postup, či znáte návod, můžete mít výsledek podstatně dřív.

 

 

Nejlepší pro věštění je speciální zrcadlo, které si zhotovíte sami, koupíte, nebo třeba leštěná dlaždice obsidiánu, či jiného černého minerálů. Pokud takové zrcadlo nemáte, opatřete si obyčejné, ne příliš velké zrcadlo. Podmínkou je, že musí být kulaté.

 

 

Aby vaše věštění fungovalo dobře mějte na paměti těchto několik věcí.

 

Povrch zrcadla by měl být vždy bez poskvrny čistý. Měl by to být váš osobní předmět a bylo by vhodné zamezit tomu, aby se do něho dívali jiní lidé. Přinejmenším do té doby, dokud se nenaučíte zrcadlo bezpečně z cizích energií vyčistit. Nejlépe se používá v noci během úplňků. Pro ochranu a lepší použití použijte dvě svíčky z včelího vosku  a umístěte je po boku zrcadla.

 

Rituál věštby ze zrcadla

 

Určete si, co chcete vidět. Nejlepší je stanovit si záměry na základě aktuálního problému. Třeba hádek s vaším přítelem, problému v rodině, či práci. Čím konkrétnější je záměr tím snazší bude vidět odpověď.

 

Vytvořte si sami své vlastní gesto, kterým zrcadlo otevíráte a odemykáte a zrcadlo nejdříve nabijte energií.

 

Až budete připraveni, na chvíli se uvolněte, klidně vydechněte, zavřete oči. Představte si kolem sebe ochranný pentagram, kruh bílého světla nebo zlatou kouli.

 

Několikrát se zhluboka nadechněte a vydechněte, dokud se nezačnete cítit lépe. Pokud máte oblíbené dechové cvičení, jste ve výhodě.

 

Zavřete oči a zavolejte své strážce a průvodce. Svá totemová zvířata, andělé světce. Šeptem, nahlas, či v duchu řekněte svůj záměr, který vás povede k vyřešení problémů.

Třeba aby vaše vztahy doma, či v práci byly harmoničtější.

 

 

Otevřete oči a podívejte se do zrcadla. Pokuste se uvolnit. Pokud zrcadlu a tomuto procesu důvěřujete, objeví se vize. Vaše třetí oko začne vysílat energii do zrcadla a ze zrcadla posílená energie bude vyvolávat obrazy před vašim vnitřním zrakem. Někdy je můžete vidět i přímo v zrcadle, či vnímat alespoň jakousi mlhu. Můžete spatřit lidi nebo situace, které vás povedou k vyřešení našeho problému. Dávný spor, slůvko, které někoho zabolelo, uražené ego, Které nedovolí natáhnout ruku ke smíru. Až obrazy přestanou plynout, je to znamení že vaše cesta do hlubin zrcadla právě skončila.

 

Několikrát se klidně nadechněte a svým vlastním gestem zrcadlo uzamkněte. Zapište si obrázky, které jste viděli a všechny vize i dojmy které vám přijdou na mysl. Možná budete cítit, že již došlo k uvolnění obtížné situace, během této vaší cesty do hlubin zrcadla. Pokud máte pocit, že nevíte, co dělat, popřemýšlejte o tom, co můžete udělat, aby se to stalo. Udělejte dobré gesto, zavolejte nebo pošlete tomuto člověku dobrý nápad, myšlenku.

 

Péče o zrcadlo a jeho nabíjení světlem

Myslete na to, že zrcadlo se nabijí světlem. Postavte se před zrcadlo a spojte se s matkou zemí představte si, jak pouštíte kořeny.  Kořeny raší z vašich nohou. Spojte se s oblohou zlatými paprsky, které vyrůstají z vašich paží. Zaměřte ruce na zrcadlo, a přitom si při nádechu představujte světlo, které k vám prochází korunní čakrou. Směřuje rukama směrem k zrcadlu. Několik těchto světelných nádechu nabije vaše věštebné zrcadlo světlem potřebným pro spolupráci. Zrcadlo uchovávejte zabalené v látce z přírodního materiálu.

 

S láskou Helen Stanku

 

 

Komentáře jsou vypnuty.