Ravenovy horoskopy pro listopad

Beran
Budou to mít trochu složité jak ve vztazích, tak i v práci. Vypadá to, že si budou musel s ostatními pořád něco vysvětlovat a klide se nedoberou. Nejsou to vyloženě špatné konstelace, ale také nejsou nijak zvlášť výborné, daly by se charakterizovat slovy, pořád bude co řešit. Zdraví ale bude sloužit a nehody před sebou také nemají žádné. Vypadá to spíše na pracovní listopad než na odpočinek či relax.

Býk
Je zde plno takzvaných restů a „zbytků“ a nedodělané práce z minulosti, čili poměrně dost práce, která se bude muset ještě dořešit. Nejvyšší výkon budou Býci podávat kolem 12. listopadu, kdy bude úplněk v Býku, tak to pro ně bude něco jako vzpruha. V druhé polovině listopadu již bude i trochu čas na zábavu, i když to samozřejmě nebude každodenní vysedávání v putyce, ale nějaká ta chvilka na potěšení duše se najde. Co se týká zdraví, pozor na prochladnutí, zvláště při práci.

Blíženci
Největší starostí Blíženců budou vztahy, popřípadě prodej a koupě něčeho, co se ukáže trochu složitější, než to na první pohled vypadalo. Pokud jste tedy kupovali byt nebo pozemek, popřípadě, když jste se rozhodli investovat své peníze do nějakého zaručeného obchodu, který ještě nikdy nikoho nezklamal, tak se raději na mírné zklamání připravte, přinejmenším se stane, že se všechno protáhne a bude to trvat trochu déle, než jste počítali.

Rak
Čeká vás během listopadu několik zajímavých a milých překvapení, které vás potěší. Je možné i to, že pokud jste v minulosti řešili nějaké partnerské problémy nebo jste chtěli k sobě někoho přitáhnout a ono to nešlo, že se najednou dotyčný nebo dotyčná ozve, jakoby nic a bude se chtít bavit nebo projeví přání se setkat. Zdraví bude sloužit, ale dávejte si pozor na drobné úrazy například při sportu, takže se vyplatí běhat pomalu a skákat jen do malé výšky.

Lev
Je možné, že právě nyní, v listopadu budete přemýšlet o nějaké důležité životní změně, která by se nesmazatelně zapsala do vašeho osudu. Nemusí to být rovnou stěhování nebo rozvod po patnácti letech, ale může se jednat třeba i o nápad nechat si udělat zajímavé tetování nebo se někde na těle nechat proděravět, ale i když se vám bude zdát, že je to výborný nápad, zkuste se přece jenom raději s někým, kdo je vám blízký poradit, abyste toho později nelitovali.

Panna
Složitější situace u Pannen nastane v oblasti partnerské, můžete se dostat do takzvané patové situace, kdy nebudete vědět, co si máte o tom druhém, o kterého máte zájem, myslet, jestli vás chce nebo vás nechce, popřípadě nebudete vědět, jak se máte v takové patové situaci zachovat. Pokud máte partnerství v pořádku bude všechno v pohodě i nadále. V práci se objeví nějaké nové možnosti buď práci změnit nebo využít určitých výhod, které se naskytnou před koncem tohoto roku.

Váhy
Budeme mít dojem, že Váha není od slova rozvážný nebo uvážlivý, ale spíše od slova váhavý nebo rozkolísaný. Partnerské vztahy budou celkem v pořádku, mělo by se objevit i nějaké zajímavé řešení pro Váhy, které dlouho bojovaly o klid nebo alespoň o klid zbraní v partnerství. V polovině listopadu se může objevit přítel nebo kámoš, který vám s něčím pomůže, bude to náhoda nebo to tak bude alespoň vypadat, my ale víme, že to bude osud.

Štír
Velmi zajímavé turbulence mohou nastat v pracovní rovině, ale ne v tom smyslu, že byste o práci přišli, spíše se objeví nové zajímavé pracovní možnosti. To platí hlavně pro Štíry, kteří už dávno přemýšleli o tom, že by mohli začít podnikat nebo se osamostatnit. Jedna rada – pokoušejte se o štěstí, daně pracovní samostatností raději sami za sebe, ne s kamarádem nebo s kamarádkou, kteří by vám rádi a ochotně pomohli, později by to nedělalo dobrotu.

Střelec
Je to trochu problematické znamení, protože právě Střelci mohou vnést do různých vztahů problémy. Je to dáno tím, že budou mít ve vztahové rovině mimořádné štěstí prakticky na všechno, do čeho se pustí. Mají ve svém znamení Venuši a Jupiter, proto budou mít dojem, že celý svět tančí podle jejich pískání. Bohužel to ale nebude trvat věčně, takže je možné, že Střelci toho v listopadu více naslibují, než splní, na to si musí dávat pozor všichni, včetně těch Střelců, kteří jsou přece jenom zodpovědnější než ostatní.

Kozoroh
V první polovině listopadu pocítíte prudký příval energie, zdraví bude sloužit, kdybyste náhodou ještě na začátku listopadu byli nemocní nebo v rekonvalescenci, tak se bude všechno upravovat do normálu a je i možné, že právě v listopadu budete končit nějaký pracovní projekt, na kterém jste dlouho pracovali. Když půjde všechno dobře – a není důvod, pro by nemělo, můžete mít úspěšně za sebou pracovní dílo, na kterém jste strávili několik měsíců. Je to něco jako zakončení velkých projektů.

Vodnář
Pokud vás napadlo změnit v současnosti práci, tak by bylo lepší to odložit na příští rok, protože pokud práci máte a neřešíte vyloženě nutnost nějakou práci najít, budete mít lepší konstelace na změnu práce v roce 2020. Může se stát, že vám někdo něco nabídne, co bude pracovně vypadat docela dobře až lákavě, ale bude to jen zdání. Přijdete na to sami, když začnete novou nabídku důkladněji studovat. Zdraví bude v pohodě, vztahy taky, tady to bude všechno fungovat podle vašich vlastních představ.

Ryby
Poslednou dobou se z Ryb stává vyloženě pracovní znamení, takže se za čas přestane říkat, že je někdo zdravý jak Ryba, ale že je pracovitý jak Ryba – a nikdo nebude vědět, odkud se to vzalo a ono to vyplyne z charakteristik astrologických znamení. V listopadu 2019 se Ryby musí připravit na další a další pracovní úkoly, které se na ně sesypou, ale když to zvládnou, tak se vše ukáže jako nikoliv Sisyfovská práce, ale práce, která měla svůj význam a najde ocenění v budoucnosti. Zdraví bude jakž takž sloužit, takže to vydržíte.

Raven Argoni

Komentáře jsou vypnuty.