Co o vás říká den, kdy jste se narodili?  3. den v měsíci značí nadání, 17. den štěstí na peníze

Co o vás říká den, kdy jste se narodili?  3. den v měsíci značí nadání, 17. den štěstí na peníze.

Každý den v měsíci má určitou charakteristiku, která ovlivňuje formování osobnosti, životní volby, touhy, pochybnosti i obavy. Zjistěte, čím se vyznačuje den, v němž jste se narodili vy.

 

      1. den v měsíci

Jste lídr, máte pevnou vůli a rádi si jdete vlastní cestou. Je těžké si vás získat, ale když je vám někdo blízký, jste připraveni to dát najevo. Nejspíš máte řadu zájmů, jste kreativní a mimořádně dobrý organizátor. Pozor si dejte na žárlivost a dominanci nad druhými.

  1. den v měsíci

Milujete hudbu, rytmus, tanec, máte smysl pro harmonii a líbí se vám vše krásné a rafinované. Máte tendenci podceňovat své schopnosti, což může být v životě velký handicap. Občas můžete mít sklony ke špatné náladě. Nebojte se víc otevřít svému okolí a přátelům. Mohou vnést do vašeho života víc radosti.

  1. den v měsíci

Vy patříte mezi nejnadanější lidi. Máte obrovskou představivost a byl by z vás jistě dobrý spisovatel. Navíc umíte být velmi přesní.  Společenský život a přátelé jsou pro vás to nejdůležitější na světě. Každý (a nemusí to být jen nejbližší přátelé), vás bere jako člověka, na kterého se může spolehnout.

  1. den v měsíci

Jste pevný, stálý a někdy tvrdohlavý a neústupný člověk. Také jste skvělý pracant, systematický, loajální, svědomitý. A nikdy se nevzdáváte, takže se dá říci, že svět podnikání je pro vás ideální. Říkáte pravdu i ve chvílích, kdy byste možná neměli, což vám může přinášet neshody s ostatními lidmi.

  1. den v měsíci

Vy si umíte užívat každou minutu života. Máte nezkrotný temperament a velké ambice. Ideální povolání pro vás je takové, které vám umožní ukázat před ostatními, co umíte. Může se stát, že si velmi brzy najdete stálého partnera. Ten bude nejspíš muset mít s vámi velkou trpělivost, protože nesnášíte jakákoli omezení.

  1. den v měsíci

Milujete rodinnou atmosféru a potřebujete mít kolem sebe společnost, která vás miluje a povzbuzuje, abyste ze sebe vydali to nejlepší. Příroda vás možná obdařila příjemným a krásným hlasem, kterým byste se mohli i živit, pokud ho budete dostatečně trénovat. Vyniknout ale můžete i v jakékoli sféře, která se týká veřejného života.

  1. den v měsíci

Jste vážný, klidný, citlivý a analytický člověk, který stojí nohama pevně na zemi. Nejspíš vždy usilujete o dokonalost a hledáte ta nejlepší řešení. Než se do něčeho pustíte, neměříte dvakrát, ale rovnou třikrát. Nesmírně vás přitahuje věda, ale také mystika a okultismus.

  1. den v měsíci

Vy můžete dělat prakticky cokoli. Máte dobrý úsudek, přirozenou autoritu a  umíte se rychle rozhodovat. Milujete moc a peníze. Abyste byli úspěšní, potřebujete hlavně dobrou organizaci, ve které se naplno projeví váš talent.

  1. den v měsíci

Vliv devítky na váš život by vám mohl přinést časté cesty, tedy povolání, ve kterém si užijete hodně cestování a komunikace.  Máte celkem velký vliv na své okolí a jste velkorysí, ale dávejte si pozor, abyste svou energii neplýtvali na nesprávné lidi.

  1. den v měsíci

Narodili jste se, abyste vedli a byli nezávislí. Nežádejte proto o pomoc druhé, protože právě oni se na vás chtějí spolehnout. Jakákoli individuální akce je pro vás dobrá. Máte dostatek talentu, díky kterému budete v životě úspěšní. Určitě rozvíjejte i své umělecké sklony.

  1. den v měsíci

Vy byste se měli naučit zůstat v klidu, i když jsou vaše nervy na pochodu. Udržet své emoce pod kontrolou je základem vašeho zdraví a štěstí. Přestože máte nadprůměrnou inteligenci, občas se necháte vést i svou intuicí, která vás může dovést k velmi zajímavým výsledkům.

  1. den v měsíci

Jste velmi vřelí a přátelští k lidem kolem vás. Také jste až extrémně praktičtí a máte určité umělecké nadání. A nechybí vám šarm, a pokud se ho naučíte správně používat, můžete získat prakticky cokoli, co chcete.

  1. den v měsíci

Jste pracovitý člověk s velkými ambicemi. Rádi a někdy až moc organizujete ostatní. Zkuste trochu zmírnit, ať vás nemají za diktátora. Dobře si všímáte detailů a umíte vyvozovat správné závěry. Bylo by dobré, kdybyste víc vyjadřovali své pocity a také rozvíjeli koníčky. Ideálně takové, při nichž můžete něco dělat rukama.

  1. den v měsíci

Vaší nejsilnější stránkou je síla a záleží jen na vás, jak ji využijete. Můžete tvořit i ničit. Přitahuje vás vše nové a originální, změny a rozdíly, rizika a výzvy. Jste náchylní k přílišnému experimentování, proto je vhodné cvičit trpělivost a rozvahu, abyste svou kariéru úspěšně zvládli.

  1. den v měsíci

Nejčastěji utíkáte před situacemi, ve kterých byste mohli dominovat, což může poněkud ovlivnit postoj k okolí vůči vám. Přitahuje vás vše dobré a krásné a neustále hledáte člověka, který by vám umožnil být tím, kým skutečně jste. Úspěšní můžete být v oblasti umění.

  1. den v měsíci

Vy víc tíhnete k duchovním pravdám, metafyzice a filozofii než k hmatatelným skutečnostem života. V srdci jste perfekcionista a dost vás štve, pokud neplníte vysoké nároky, které jsou na vás kladeny. Potřebujete domov, kde budete milováni, ale také budete dostatečně nezávislí.

  1. den v měsíci

Nemáte rádi, když ve vašem životě vládne anarchie a disharmonie. Tento den narození je velmi dobrý, pokud jde o finance. To znamená, že byste nikdy neměli finančně strádat. Bylo by moudré dělat důležitá rozhodnutí ohledně peněz sám a nechat detaily na ostatních.

  1. den v měsíci

Jste velmi empatický člověk, na druhou stranu umíte být velmi kritičtí a nároční. Profese kritiků a spisovatelů jsou pro vás jako stvořené. I když ale budete dělat cokoli jiného, váš život by mohl být plný zajímavých cest a setkání.

  1. den v měsíci

Podle všeho jste rozený extrémista. V citovém smyslu žijete život na okraji propasti a na druhou stranu se vyznačujete ohromujícími zdroji představivosti, s nimiž se vám daří řešit potíže. Svého životního partnera si vybírejte pečlivě. Měl by to být někdo hodně tolerantní, protože den vašeho narození vám může ve vašem manželském životě přinést mnoho nedorozumění.

  1. den v měsíci

Jste citlivý člověk. Potřebujete upřímné přátele, ochranu a pohodlí, bez kterých si život ani neumíte představit. Snažte se udržet své emoce v rozumných mezích, abyste mohli žít a chovat se normálně. Úspěch se dostaví pouze tehdy, pokud rozvinete svou osobnost.

  1. den v měsíci

Máte rádi pohodlné prostředí, kde vládne důvěra, harmonické vztahy a harmonické barvy. Kvůli častým změnám nálad vždy potřebujete lásku a přátelství. Dáváte přednost přijímání před dáváním. Dovolenou trávíte pasivně, většinou četbou, ale máte rádi i občasná větší setkání a zábavu.

  1. den v měsíci

Jste bystrý, vnímavý a velmi vstřícný člověk, který rád všem pomáhá.  Nápady, které vás naplňují, jsou vašimi hlavními průvodci, ale mnoho vašich nápadů vyžaduje hodně odvahy a kolektivního vědomí a právě zde narážíte na překážky.

 

  1. den v měsíci

Jste nezávislý, hrdý a zodpovědný člověk. Dokážete přesně odhadnout, co je ve společnosti nebo ve firmě, kde pracujete, špatně. Nejlépe vycházíte s příslušníky opačného pohlaví a se staršími lidmi, kterých si vážíte. Jste zběhlí v předkládání argumentů, což vám skvěle pomáhá činit rozhodnutí v pracovní oblasti.

  1. den v měsíci

Máte neuvěřitelné množství energie. Jste připraveni převzít odpovědnost za všechno, zejména v rámci rodiny nebo společnosti. Nevýhodou je, že energie a přehnaný pocit odpovědnosti vás mohou vést k přesvědčení, že jen vy víte, co je dobré. Možná byste byli nejúspěšnější v oblasti medicíny a vzdělávání.

  1. den v měsíci

Jste intuitivní a nadaný člověk, ale ve svém okolí často nepochopený. Úspěchy vás pohání vpřed a činí váš život smysluplným, ale abyste toho dosáhli, musíte se zbavit deprese.

  1. den v měsíci

Domov a rodina jsou pro vás nejdůležitější. S velkým nadšením začínáte s jakýmkoli novým projektem, problém je v tom, že ho často nedokážete dotáhnout do konce. Jste velmi hrdí. Uzavřít manželství byste měli až ve chvíli, kdy si budete jistí, že svého partnera dobře znáte.

  1. den v měsíci

Vaše spojení se světem nadpřirozena je velmi silné a den, kdy jste se narodili, vás spojuje s mystikou a filozofií. Negativní rys vaší osobnosti spočívá v tom, že když se vám něco nedaří, upadáte do stavu melancholie. Inklinujete k literatuře a umění.

  1. den v měsíci

Jste dominantní a nezávislý člověk. Máte dostatek představivosti a vytrvalosti, abyste dokončili vše, co začnete.  Přitahuje vás vše neobvyklé a nevšední. Svoboda je ve vašem životě velmi důležitá, ale není dobré to přehánět.

  1. den v měsíci

Vaše narozeniny pro vás jsou velmi důležité, protože se díky nim můžete zviditelnit. Jste idealista s vlastnostmi velkého vůdce. Všechno tak trochu přeháníte. Pro vás je dobro vždy velmi dobré a špatné je vždy velmi špatné. Často jste také náchylní ke změnám nálad, žijete na emocionální houpačce, takže není úplně snadné s vámi udržet krok.

  1. den v měsíci

Jste rozený snílek, plný fantazie. Dramaturgie nebo literatura jsou skutečné výzvy, v těchto oborech se můžete projevit nejvíce. Nikdy se nenuťte dělat rutinní a monotónní úkoly. To by zabilo vaši vůli žít. Naučte se být trpěliví a neplýtvejte energií na nedůležité věci, které vás jen budou táhnout zpět.

  1. den v měsíci

Lidé narození 31. dne v měsíci bývají zejména v první polovině svého života vytrvalí, tvrdohlaví a neochotní dělat jakékoli závazky nebo kompromisy. Možná v sobě máte skrytou touhu po léčbě a medicíně a pravdou je, že v těchto oborech byste mohli být velmi úspěšní.

 

 

Pro www.Dobrá kartářka.cz Ak

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

 

 

 

 

 

 

Komentáře jsou vypnuty.