Ravenovy horoskopy na září 2020

Beran
Vzhledem ke spojení Marsu a Černé Luny bude dobré se vyhnout jakýmkoliv extrémům a potížím v partnerství, je možné, že přistihnete svého partnera nebo svou partnerku při lži, řeknou, že byli včera doma a vy se dovíte, že byli v baru s kamarády a kdoví, co všechno tam dělali, třeba pili pivo jedném brčkem, tak to prostě nechte být, ono se to vyřeší samo.

Býk
Pozor na splácení dluhů, může se stát, že jste na nějakou menší, nenápadnou splátku zapomněli a nikdo nebyl tak laskav, aby vám ji nenásilně připomenul, takže si raději projděte účty a ono se to tam najde, potom stačí zaplatit, popřípadě věřiteli vysvětlit, jak ke zpoždění došlo, domluvíte se a příště to už bude lepší.

Blíženci
Je docela dobře možné, že jste si chtěli promluvit s šéfem ohledně zvýšení platu, popřípadě ohledně určitých úlev, týkajících se pracovních úkolů, ale zrovna tento měsíc k tomu nebude ta správná příležitost. Obzvláště ne v polovině a v druhé polovině tohoto měsíce, spíše můžete očekávat, že firma bude mít nějaké existenciální potíže nebo potíže růstu, takže nechte diskuzi o financích pro sebe na říjen.

Rak
V komunikaci s přáteli se může objevit nějaká menší škvíra až mezera, stane se, že se s někým domluvíte, že někam půjdete, vyrazíte, posedíte, popijete a ono vám to nevyjde, ale ouha, zapomenete na to, že jste měli domluvenou schůzku jak na smrt, potom to vypadá dost hloupě, tak si raději všechno zkontrolujte, jestli náhodou vám nějaká ta pozvánka nebo navštívenka někam nezapadly.

Lev
Chtěli jste se ozvat příteli nebo přítelkyni z minulosti, třeba jste chtěli jen tak nezávazně pokecat a věděli jste, že to toho druhého potěší, ale nějak to uteklo, ani jste si nevšimli jak, tak to prostě zkuste ještě jednou, je jasné, že když toho máte hodně, že to ani nemůžete všechno stihnout, tak se občas na něco, i když je to důležité, zapomene, možná to dělají ty 5G sítě nebo co, asi to bude chtít čepičku z alufólie.

Panna
Máte partnera nebo parterku, které jste hodně pomáhali, zvláště potom během posledních pár měsíců jste se mohli téměř rozdat a vidíte, že se to tak nějak míjí účinkem. Ano, jsou lidé, kteří jsou ochotní přijmout jakoukoliv vaši oběť a ani necítí nutnost vám za to poděkovat, ale na druhou stranu – kdo z koho v podobných situacích dělá blbce? Radím, přiškrtit ventil.

Váhy
V minulých měsících jste se hodně rozčilovali, tohle nebylo správné, tamto bylo přímo otřesné a tohle by se zase mělo co nejrychleji změnit, ale pořád jste uvažovali o někom jiném, o někom, o kom se dalo s jistotou tvrdit, že to nejste vy. Zkuste nyní svou pozornost přenést pouze na sebe. Co budete měnit u sebe jako první? Nebo se zkusíte něco nového naučit?

Štír
Měli jste potíže a místo toho, abyste je řešili, jste hledali jiné postižené, kteří měli podobné potíže jako vy. Ano, na první pohled je to hezké, ale na druhý pohled hned uvidíte, že je to zbytečné a že to není ta správná cesta. Každý by si měl své vlastní potíže začít řešit sám za sebe. Do fitka také nebude nikdo chodit za vás, ani na rande.

Střelec
Budete muset trochu dbát na své zdraví, ne, nebojte se, nic akutního vám nehrozí, ale kdy jste si byli naposledy trochu zacvičit, kdy jste se byli projít tak, abyste absolvovali třeba půlhodinovou nebo hodinovou svižnou procházku? Ještě před kovidem? Tak to zkuste napravit, ať se vám nestanete, že budete muset do nemocnice, ale ne kvůli pandemii, ale kvůli zkráceným žílám.

Kozoroh
Vztahy jsou hezké a samozřejmě, že hezký vztah každého potěší – naskytne se vám možnost mít vztah na pracovišti, ale nejlepší bude, když si řeknete, co je v domě, není pro mě, je to taková hezká, dobrá zásada, díky níž se už mnoha lidem podařilo vyhnout se dlouhodobým nepříjemnostem, zachránit rodinu před rozpadem a firmu před insolvencí.

Vodnář
Jak to vždycky říkali tihle sexuologové nebo jak si to říkají – žena je žena, ale muž je „rozsévač“, čili muž prostě musí mít více žen nebo se o ně bude alespoň snažit, protože tak mu to velí příroda. Ve skutečnosti mu to nevelí nikdo, prostě by to chtělo jenom se trochu ovládnout, všichni víme, co je to partnerství, všichni víme, co je věrnost a všichni víme, jak to probíhá, když jeden druhého zradí nebo zklame.

Ryby
Chcete něco udělat a začnete tím, že si všechno důkladně naplánujete. Všechno si rozmyslíte a v hlavě si uspořádáte plán práce. Potom si ještě musíte zvolit ten nejlepší termín na uskutečnění svých plánů, popřípadě bude i dobré zvolit náhradní program, kdyby náhodou ten naplánovaný nevyšel. Nicméně, ale i tak zůstává pravdou, že pokud chcete něco udělat, tak to prostě udělejte a moc nad tím nemudrujte. Je to tak jednoduché, že vás to možná až překvapí.

Raven

 

 

 

 

Komentáře jsou vypnuty.