Kterak podvádí jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Jsou lidé, kterých se nevěra netýká. Nicméně všude číhá pokušení. Jedni o záletech pouze sní a druzí si nemohou pomoct a využijí každé příležitosti. Najdou se i vyznavači mnoholásky neboli polyamorie, kteří milují tak, jak chtějí a nemají jakékoliv výčitky svědomí. Jak jste na tom vy? Prozradí něco o vás vaše znamení zvěrokruhu?

 

Beran moc podvádět neumí

 

Může být často v pokušení odskočit si vedle, ale udělá to pouze výjimečně. V partnerství u něj převažují dvě polohy: šílená žárlivost, nebo otevřenost a důvěřivost.

 

Býk je především monogamní

 

Sice si rád zaflirtuje, ale vztah a partner je pro něj posvátný. Sám zálety nevyhledává a ani je neodpouští. Nikdy. Pokud najde lásku svého života, nic ho nezastaví.

 

Blíženci mají co na srdci to na jazyku

 

Nedá se říct, že by toto vzdušné znamení mělo potřebu rozbíjet rodiny a podvádět. To, co je však Blížencům dané, je zvláštní lovecký instinkt. Ne na city, ale na myšlenky a plány. V příznivých podmínkách se jim podaří vytvořit si dobrý vztah, pak již nemají potřebuju hledat štěstí jinde.

 

Rak zradu nevydýchá a vypláče si oči

 

Pokud si nejste jisti oddaností a věrností až za hrob, utečte od Raka co nejdříve. Sám nepodvádí, ale pokud je však podveden, dozví se to všichni známí okolo. Bude o tom přemýšlet a mluvit od rána do večera několik let a možná i do smrti.

 

Lev nikomu nikoho nesebere

 

Nicméně dovolí, aby si ukradli jeho. Bývá věrný, ale kdoví, co se mu děje v hlavě. Pokud se začne nudit, přestane být obdivován svým partnerem a naskytne se mu příležitost, využije ji se vším všudy.

 

Panna je typická tichá voda břehy mele

 

Koho by napadlo, že tento nenápadný člověk vede již několik let dvojí život. Navíc klidně i se zadaným partnerem, kterému ve všem vyhoví. Pokud však najde láskyplný vztah se silnou osobností, bude rád věrný.

 

Váha miluje fantazie plná dobrodružství s někým jiným

 

Možná bude žertovat v kruhu svých přátel o tom, jak by měl vypadat její milenec a co všechno by s ní měl provádět, ale to je asi tak všechno. Tím to končí. Plná satisfakce se vrací domů ke svému partnerovi.

 

Štír je jasný erotoman a tlučhuba

 

A rád štěká, ale nekouše. Hodně toho namluví, ale k činům už je o dost dál. Pokud je s někým ve vztahu, bývá věrný, ale také žárlivý.

 

Střelec je romantik, ale přímý

 

Docela si hlídá pořádek v rodině. Kdybyste byli zadaní a šli se Střelcem na rande, bude skvělý, pozorný a poděkuje za váš čas a tím s vámi taky skončil. Dokud se nerozvedete, nebude se pouštět do vážného vztahu.

 

Kozoroh je slušný, ale také trochu harcovník

 

Příliš neřeší pocity druhých a nedochází mu, co je a není vhodné sdělovat. Ve spojení s jeho naivitou se může stát, že partnerce svěří každý erotický sen. Kozorozi, jděte na to jinak.

 

Vodnář sám od sebe nezradí

 

Dokonce dokáže zradu odpustit. Dokáže se povznést nejenom ve vztazích, ale i v životě. Jako kdyby se ho určité věci vůbec netýkaly. Šťastný to člověk.

 

Ryby hledají spřízněnou duši a porozumění

 

Ve svém hledání se neomezují. Zadaná, nezadaná. Je otázkou, zdali jsou pro manželství vůbec vhodní. Šťastné výjimky samozřejmě potvrzují pravidlo.

 

Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

 

 

 

Komentáře jsou vypnuty.