Horoskop na březen od Ravena

Beran
Pro Berany bude březen obdobím těžkých rozhodnutí. Uran se přesouvá z Berana do sousedního Býka a na další návštěvu Uranu si Berani budou muset počkat 84 let. Uran je planeta života a výrazně pomáhá při důležitém rozhodování jako, kde budu pracovat, kde budu bydlet a koho se budu snažit přemluvit, aby se mnou bydlel? Příliv inspirace a nových sil pocítí Berani 20. března, na jarní rovnodennost a budou čilí, pružní a výkonní až do do konce března.

Býk
Síla Býků bude v březnu pramenit z přítomnosti Marsu a částečně již i z přítomnosti Uranu, takže se všichni Býci budou jevit jako nezdolní a neúnavní pracovníci. Budou mít štěstí i v partnerských vztazích, u nezadaných Býků lze očekávat zajímavá seznámení s eventuálními novými protějšky. Pokud měli Býci jakékoliv starosti se zdravím nebo s rodinou, popřípadě s méně funkčním partnerstvím, tak se většina jejich problémů během března urovná.

Blíženci
Zdraví bude zachováno, práce bude stabilní, finanční kompenzace za práci bude rovněž fungovat a partnerské záležitosti se budou odvíjet podle komunikační zdatnosti jednotlivých případů. Mnoho Blíženců bude přemýšlet buď o dalším vzdělávání nebo o rekvalifikaci, to vše podle množství podnětů, které se ke konkrétním jedincům dostanou. V měsíci březnu se Blíženci budou snažit stát se pány svého vlastního osudu.

Rak
V první polovině března se mohou Raci občas projevit jako popletové, spletou si datum, zapomenou, co si objednali nebo si něco domluví a zapomenou se dostavit na domluvené místo. Je to dáno spojením Saturnu, Pluta a Měsíčního sestupného uzlu, které je v opozici proti Rakovi. Pokud se ale Raci soustředí na práci a na to, co mají udělat, dosáhnou pozoruhodných výsledků třeba i v novém zaměstnání nebo při činnosti, kterou předtím nikdy nedělali.

Lev
Práce a výdělečná činnost budou v pořádku, dokonce se objeví i nové pracovní možnosti, zvláště potom po 20. březnu, ale starosti mohou dělat partnerské záležitosti. Určité potíže v partnerství se objeví i u vztahů, které se do té doby jevily jako trvalé a dlouhodobé. Je zde i určité nebezpečí, že se dychtivý Lev požene do zbrusu nového vztahu, který se bude jevit jako lákavý, až lákavě dlouhodobý, ale nakonec veškerá Lví snaha skončí doslova v kotrmelcích. Větší štěstí budou mít Lvi, kteří se pustí do hledání pracovní činnosti, kterou by mohli mít navíc, ke stávající práci. Stačí se jednou či dvakrát zeptat a problém bude vyřešen.

Panna
Všechno nejdříve poběží jako dříve, jakoby ze setrvačnosti, ale přibližně v polovině března dostanou Panny obrovskou chuť pustit se buď do rekonstrukce bytu nebo alespoň něco menšího na svém bydlení předělat. Je možné, že s tím jejich spolubydlící, zvláště, pokud se bude jednat o družky, druhy nebo manžele a manželky, nebudou souhlasit, protože si budou chtít užívat svůj zasloužený klid po práci, takže se březen pro Panny v mnoha případech stane diskuzním měsícem na téma, jestli má zůstat jen u výměny žárovek nebo se k tomu má přidat i rekonstrukce podlahy a podhledů.

Váhy
Přijdou trochu problémy se zdravím, ale také problémy s dlouhotrvajícím partnerstvím. Možná budete mít dojem, že je partner nebo partnerka lehce nespolehlivý (nespolehlivá), protože (oba) budou mít čím dál tím méně času a časem se vám bude zdát, jestli se náhodou nechtějí vyhýbat svým partnerským povinnostem. Všechno se začne upravovat přibližně v polovině března a ke konci března, kdy pomine všeobecný stres, který může plynout třeba z obav z války s mimozemšťany nebo z daňových přiznání. Jinak bude všechno takříkajíc při starém a bez velkých či drastických problémů.

Štír
Pokud jste se narodili ve znamní Štíra, tak jedinou vaší velkou starostí bude v březnu, kde sehnat zdatné kumpány za účelem déletrvajících návštěv restauračních zařízení. Štíři budou mít velkou výdrž jak při práci, tak i v posteli při sexu a bude jim to přinášet neutuchající pocit seberealizace. V případě, že se Štír bude chtít v březnu s někým zajímavým seznámit, třeba i z toho důvodu, že bude pro sebe hledat partnera nebo partnerku, tak stačí jít na nějakou internetovou seznamku, která je zdarma a bude mít štěstí hned během několika dní.

Střelec
Budeme-li hledat pomoc při řešení jakéhokoliv problému, najdeme ochotně nataženou pomocnou ruku právě u Střelců. Během letošního března se může stát, že nejeden astrologický snajpr bude někým osloven, jestli by pomohl například při likvidaci konkurence nebo při soukromé akci „ochrana a ulití majetku“. Jestli vyhovět nebo nevyhovět, to už není otázka pro astrologa, tady se musíte ptát spíše svého svědomí a přesvědčení, jestli je lepší hájit obecné zájmy nebo zájmy štědré ruky.

Kozoroh
Do politiky nebo do popředí zájmu větší, uzavřené skupiny lidí se snadno může dostat kdokoliv z Kozorohů. Je proto možné, že Kozorozi budou spíše než svůj soukromý život, jako partnerství, vztahy v rodině a osobní zájmy muset řešit takzvané obecné zájmy. Jestli se přitom budou cítit šťastní, to už záleží na jejich náladě a charakteru, ale obecně lze pohodit jednoduchou radu, když vás to nebude bavit, najděte si něco jiného.

Vodnář
Možná budou mít v první polovině března Vodnáři pocit, že cokoliv začnou nebo čehokoliv se chopí, skončí nějakým průšvihem. To se v průběhu března do jisté míry upraví, ale stále ještě až do konce března zůstane ve vzduchu viset určité varovní, týkající se partnerských vztahů. Kombinace Černé Luny a Venuše nikomu nepřidá na přesvědčení, že na své okolí působí jako lamač dívčích srdcí, spíše naopak. Takže opatrně s oslovováním krásných dívek na ulici, stejně tak i pro ženy platí raději se držte zpátky při komunikaci se ztepilými muži, nemuselo by to dopadnout dvakrát dobře.

Ryby
V březnu si Ryby prožijí velmi zajímavý Nov, kdy se uprostřed jejich znamení setkají Slunce-Měsíc-Neptun a na konci Ryb bude nabírat zpátečku retrográdní Merkur a do toho všeho se poslední březnový týden vloží i Venuše, planeta vztahů a sexu. Být Rybou se v takovém případě nejeví jako špatný nápad, bude samozřejmě záležet na tom, jak která Ryba těchto darů využije, takže to můžeme ještě lépe charakterizovat, jako že se tento březen vyplatí být inteligentní Rybou.

Raven

http://www.argoni.com/

Komentáře jsou vypnuty.