Horoskop lidí ve znamení runy Raido

6.4.-20.4. se rodí lidé s energií runy Raido.  Táhne je rytmus a mystika života.

 

Raido symbolizuje cestu a tak i její zrozenci jsou lidé  v neustálém pohybu. Pořád musí něco tvořit, dělat, hýbat se a také se bavit a na vlastní oči poznávat. Sedět doma není jejich hobby. Milují změny a cestování. Protože mají nezávislé uvažování, dokážou najít rychlé řešení tam, kde si druzí často nevědí rady a tápou ve stojatých vodách. Oplývají spontánností a mívají silnou vůli a dobrý postřeh. Jsou spravedliví a většinou si jasně narýsují směr své příští cesty a dokážou jej dosáhnout.  Někdy ale mívají potřebu být odloučení od druhých lidí.  Bez přátel se jim ale žije velmi těžko. To, že je jejich přátelé respektuji jim dodává víru ve vlastní sílu a možnosti. V čase únavy rádi relaxují při příjemné hudbě, ideálně v autě při pozorování okolního světa. Když už musí odpočívat, milují odpočinek aktivní. Zrozenci Raido umí žít ve vlastním rytmu. Sami si vybírají hudbu života, na kterou budou tančit a co si u toho budou zpívat. Mají vlastní rytmus kroků, kterými se blíží ke svým cílům.

 

Tak jak miluji své luxusní pohodlí, tak dovedou přepnout na bezmála sparťanský způsob života. Velmi těžko hledat něco mezi tím. Runa Raido vyzbrojí své zrozence silnými intelektuálními základy a také kreativitou a uměleckými sklony. Tito lidé mají mnoho zálib čímž dokážou překvapit druhé lidi. Často jsou vnitřně rozedraní. Chtějí uspokojit touhy duše a přání která si mohou protiřečit. Když se potřebuji odpoutat a být chvíli o samotě, ladí se na věci druhým těžko uchopitelné. Milují, když se jim mění půda pod nohama a tak rádi překračují hranice nejenom ty reálné, ale také ty mimo běžné vnímání naší reality. Potřebuji změny a rutina není jejich styl života.

Ve svých vztazích však milují pevnost, a ačkoliv se mohou vyskytnout nedorozumění, jejich vztah je jejich pevným bodem. Se svými partnery jdou společně ruku v ruce k vytyčeným cílům.

 

Tak, jako otočená runa má jiný význam, tak i zrozenci této runy mohou mít své temnější stránky. Ve svých slabých chvilkách, když se jim nedostává vnitřní síly, potřebují být stále o něčem ujišťováni a na cestě svého rozvoje stojí. Řídí se názory druhých, na kterých si mohou vytvořit citovou závislost. Mají strach z budoucnosti a nechce se jim nikam cestovat.

 

Živly lidí ve znamení Raido jsou Oheň a Vzduch

Planeta: Slunce

Lunární fáze: první čtvrť

Šťastná místa: cesty

Barvy: purpurová, bílá, zelená

Tarotová karta: Vůz

 

Pro www.dobrakartarka.cz Helen Stanku

Komentáře jsou vypnuty.