Cítíte se doma špatně?

Možná tam máte něco, co přináší smůlu.

Někdy máme doma věci, o kterých ani nevíme, že nám vadí. Zjistěte to, a buď je očistěte, nebo se s nimi rozlučte.
Dostali jste slaměnku od kolegyně z práce a zdálo se vám, že ji předává s úlisným úsměvem? Jaké energie asi váže? Nebo máte sošku od kamarádky, která se, když si myslela, že to nevidíte, otírala pod stolem nohou o vašeho manžela? Tchyně vám dala zrcadlo? To mohou být věci, které vás teď obklopují a vy nevíte co s nimi?
Kamarádka Jana dostala od své známé, Drahomíry, peřinu. Milý dar. Jana hned peřinu povlékla a začala používat. Brzy začalo být doma nevlídno, dokonce přišly i finanční problémy a když nejsou doma peníze, je vždycky zle. Z ložnice se vytratil žár. Problém byl v tom, ze ona známa – Drahomíra, měla dceru. Ta dělala oči na Janina muže. Co si budeme povídat. Manžel Jany byl schopný, měl velkou firmu a byl by terno. To si alespoň myslela tahle „skoro tchyně“. To, že Jana měla v té době ještě malé děti fakt nikoho nezajímalo… Zoufalá mi volala.
V momentě, kdy naložila peřinu do igelitového pytle, a vyhodila ji do nejbližšího sběrného dvora se  vše vrátilo do normálu a klidu.
Když od někoho něco dostáváte, dostáváte to s nějakou myšlenkou, energetickým nábojem, představou. Lze to dělat jak podvědomě, tak vědomě. Ten, který vás obdarovává vám s předmětem předává i svoji energii do předmětu vloženou. Kdysi jsem jiné známé koupila stříbrnou sovičku. Dávala jsem dárek s upřimným přáním, aby jí sovička přinesla životního partnera, po kterém Anna tak dlouho toužila. Do roka a do dne se splnilo. Upřímné přání je velmi dobrým programem na jakýkoliv čistý, nový, nepopsaný nosič. Tak, jako když něco nahrajte na flešku. A co když pak někdo děla účinnou magii?
Jiřina dostala od maminky zlatý náramek s granáty z válečného zlata. Říká se, že to je prokleté. V rodině byl tak říkajíc putovní. Kdo ho dostal, tomu se hroutily vztahy a přestávalo se mu dařit, ale všichni říkali, ze jde jen o pověru. Jak to vyčistit? Zabalit zlato do igelitu, stejně tak, jako výše zmíněnou peřinu a následně ho strčit do popelnice, to asi nechceme. Živel Země je ochranný a umí stahovat vše špatné, umí transformovat a hojit. Doporučila jsem tedy Jiřině, pokud třeba nechce věnovat drahocennost na charitativní účely, ať náramek zabalí do plátna, najde si na zahradě místo, kde se cítí dobře a tam ho na rok a den zakope do země. Ta si s jakoukoli negativní energií poradí. Hlavně by si měla místo označit, aby za dva tisíce let archeologové nedumali, co to bylo za magické rituály jejich předků. :-)
Zmínila jsem také slaměnku. Žena, které slaměnka „zamořila“ obydlí se rozhodla konat. Slaměnky se zbavila tak, že ji odnesla na nejbližší kompost, švihla s ní vší silou na nejvyšší hromadu (tím sklepla energie) a při tom hodu si představovala, jak se všechno zlo od slaměnky odpoutává a kompostuje se – mění se tak na prospěšnou energii, hnojivo.
Soška. Víte, že střepy přinášejí štěstí? Možná to bude znít trochu zlomyslně, zvlášť, pokud se jedná o dárek od tchyně…  Ale! V životě se děje tolik „náhod“, že to každá pilná hospodyňka při úklidu pochopí. A pokud náhoda nepřichází, můžeme jí trochu pomoct, viďte… Stačí trochu popostrčit a je to. Střepy jsou na světě. Nezapomínejte, že přinášejí štěstí tehdy, pokud u toho není křik, protože tomu, kdo křičel u střepů to naopak přitahuje neštěstí.
Zrcadlo, které hodně vidělo. Dostali jste zrcadlo? Máte z něho blbý pocit? Nezávisle na tom, jakou energii do něj vložil dárce, zrcadlo asi už hodně vidělo. Můžete ho očistit minerální vodou, kterou tři dny posilovaly křišťály a jantary. Přidejte tři lžičky soli. Takto očištěné zrcadlo nechte ležet dva týdny, minimálně do novoluní, na balkónu, terase, nebo zahradě, aby pobíralo energii Luny. Obvykle to stačí na to, aby se vyčistilo od veškerých zlých energií, kterých bylo svědkem.

A pak jsou tady ještě smůlovatí lidé. Velmi záleží na tom, koho si pustíte domů, do svého obydlí. Už jste si všimli, že po některých návštěvách jakoby všechno zešedlo a odešla pohoda z vašeho útočiště? Potom nejrychlejší, co můžete udělat, je vyhledat nejbližší umyvadlo, nejdříve si opláchnout ruce s myšlenkou, že splachujete energie toho člověka, který vám nesedl. Pak očištěnýma rukama tleskněte ve všech místnostech do všech světových stran, nahoru i dolů a nakonec buď zapalte vonnou svíčku, nebo bílou šalvěj, a místnosti vykuřte. Případně vezměte proutěné koště, nebo aspoň smeták, a veškerou negativní energii smeťte do středu místnosti. Naberte na lopatku, vyneste do odpadu a vyhoďte ven. Jiná varianta je, že nad zapálenou bílou šalvějí v čarodějnickém kotlíku koštětem třikrát obtočíte koštětem doleva, potom doprava a nakonec koště otočíte vzhůru nohama. Veškerá negativní energie odejde.

S láskou Helen Stanku

Komentáře jsou vypnuty.