2020: Rok změn. Co přinese vám?

2020 jsou dvě dvacítky, které dohromady dávají čtyřku. Vrátí se některé staré věci k dořešení a také nastane šance něco uzavřít či dovršit z minulosti. Tento rok bude přát tvůrčím činnostem, řemeslům, budovatelům v různých sférách. Vhodným bude i k získání nových dovedností a učení se. S patřičnou pílí a elánem lépe zvládneme nastávající změny a vybudujeme stabilní základy do budoucna.

Spojte své životní číslo s číslem roku a dozvíte se, co nese rok 20 vám.

Jak vypočítat své životní číslo?

Napište si své datum narození a spočítejte čísla dohromady. Když vyjde číslo dvouciferné, sečtěte tyto číslice a máte své číslo. Pokud je vaše životní číslo je devítka, připočtěte němu připočítejte číslo roku, tedy čtyřku a výsledek je na světě.

Např. 30.9.1977  3+0+9+1+9+7+7=36  3+6=9   9+4= 13  1+3=4

 

Jedničky:

Jdete do numerologické pětky a váš život bude o pohybu a změně. Nevažte se k ničemu, spíše pozorujte. Snažte se být v dobré formě, protože po celý rok pojedete na plné obrátky. Je to skvělý čas na úpravy bydlení, koupi větších věcí či zvýšení kvalifikace. V práci se vám dostane uznání, ale budete se muset o to více snažit. Můžete i změnit práci či obor činnosti, jelikož tento rok vám nese nemálo příležitostí. V lásce vás čeká štěstí, tedy nebojte se toho, neostýchejte. Pro zadané: prozkouší pevnost a kvalitu vztahu.

Dvojky:

Kráčíte do šestého numerologického roku. Starejte se o všechny věci kolem vašeho domova. Pokud byste se chtěli stěhovat, naleznete to správně místo. Přiblížíme se rodině více, než kdykoliv před tím. Šestka vám nese lásku. Zatoužíte vyměnit povrchní vztahy za něco pevnějšího. Na výrazný růst v pracovní kariéře to nevypadá, ale vy budete věnovat pozornost jiným věcem.

Trojky:

Vy jdete do sedmičky, ta vás vyčistí. Postarejte se o to vyřešit vše kolem vašeho domova a práce. Můžete dostat možnost se něčemu novému naučit. Získané znalosti zúročíte v roce dalším. Na randění nebude čas. Rok bude dobrý na očistu těla a zpevnění zdraví, prospěje i fyzická aktivita. Vaše nároky na partnera budou neúměrně. Budete pak mít potřebu být chvilku spolu sami bez vlivu dalších lidí, aby se vše mezi vámi se urovnalo.

Čtyřky:

Před vámi je osmý numerologicky cyklus. Čas úrody a zisku, ale také nových plánů. Na čem jste těžce dřeli v roce 2019, vám nyní dá svoji úrodu. Můžete rozjet vlastní realizaci v práci. Vyniknete. Peníze vás budou mít neobyčejně rády, ale pečlivě si je hlídejte a myslete i na výdaje. Můžete investovat. Ve vztahu se může objevit žárlivost, a vy se vyhýbejte nebezpečným vztahovým sítím či trojúhelníkům.

Pětky:

Vcházíte do devítky. Poslední číslo z cyklu. Je to příležitost pozavírat si veškeré neukončené věci a raději nezačínat cokoliv jiného, dokud vás tíži neukončené věci. Je potřeba vzít v úvahu, že v tomto období se příliš nebude dařit novým projektům, které by měly být dlouhodobé. Chcete-li se vyhnout citovému zklamání, snažte se vyhnout emocionálním výkyvům či přílišné horlivosti. Když se odhodláte definitivně nechat to staré, uleví se vám a ještě připravíte prostor pro to nové.

Šestky:

Vcházíte do prvního numerologického roku. Čekají vás příležitosti, jako nikdy dřív. Bylo by škoda takovou příležitost promarnit. Vyplatí se vám i zariskovat tak, že jindy by vás to srazilo k zemi. Budete mít spousty nápadů. Pište si je. V práci budete přirozeně vůdčí a lidé si na to zvyknou. Máte skvělou příležitost rozšířit okruh přátel a získat nové známosti či obchodní partnery. Energie budete mít na rozdávání. V lásce se nebudete bát udělat první krok k seznámení a otevřít se novým možnostem.

Sedmičky:

Vcházíte do svého druhého numerologického roku, ve kterém zvolníte tempo. Místo vlastních starostí začnete ve velkém řešit problémy spjaté s druhými lidmi. Pro single sedmičky přichází šance vybudování krásného vztahu. V práci se spíše stáhnete z pozice lídrů a dopřejete ten zápřah pro změnu druhým. Sesypou se na vás ale vaši známí, a budou chtít, abyste jim pomohli najít místo ve svém týmu. Mějte pak na mysli lidovou moudrost, že za každý dobrý skutek bývá pachatel po zásluze potrestán. Taky vás často budou žádat o radu, ale neberte na sebe odpovědnost za rozhodnutí druhých.

Osmičky:

Kráčíte do třetího numerického cyklu. Ten vám nese úspěch. Budete mít dostatek volného času. To proto, že uznáte, že  nejenom prací je člověk živ. Příjemným zdrojem peněz by mohl být i nějaký vás koníček. V tomto roce budete atraktivní a obletovaní, rozšíří se okruh známých. Taktéž více času věnujte zábavě. Bohužel někdy můžete ztrácet kontakt s realitou, čili mějte pořád nohy na zemi. Nezadaní mohou potkat svého životního partnera.

Devítky:

Kráčíte do čtvrtého numerologického cyklu, ve kterém je nutné hlídat anebo si budovat své materiální jistoty. Věnujte jim tedy maximální pozornost. Někdy můžete mít pocit vlastního nedocenění. Buďte v klidu, na co v tomto roce sáhnete, zúročíte. Pracujte také na zvýšení vlastního pocitu své hodnoty, přiučte se něčemu novému. Realizujte to, co jste dlouho odkládali či investujte do svého rozvoje. V citech to na žádné zvraty nevypadá a bude spíše přát dlouhodobým svazkům.

Pro server Dobrá kartářka.cz

s láskou Helen Stanku

Komentáře jsou vypnuty.