Ochraňte se rituálem s černou svící.

Z ničeho nic se vám přestalo dařit? Nemůžete se zbavit úporné choroby. Máte podezření z kletby? Možná jste pod útokem černé magie. Jedním z běžně dostupných rituálů na ochranu proti působení černé magie je použití černé svíce, která může nejen vyčistit energie kolem nás i v nás, ale může také vyčistit nižší kletby a závazky, které si s sebou vláčíme z minulosti.

Následující rituál můžeme provádět kdykoli, je jednoduchý a dostatečně účinný, aby vám byl nápomocen při vašich problémech. Zároveň pomáhá vyčistit negativní energie, které na vás mohou vysílat různí nepřející či závistiví lidé.

Jak na to?

Vezměte černou svíci do obou rukou a mírně ji stiskněte. Soustřeďte se na to, že do ní vysíláte svoji vlastní energii. Zkuste vnímat rozdíl mezi jejím původním vyzařováním, kdy byla jen energeticky prázdným předmětem a nyní, když jste ji nabili svojí vlastní energií (jde o základní rituál tvorby energetických amuletů).

Jakmile budete vnímat, že svíce ve vašich rukách „žije“, přiložte ji postupně na své čelo, hrudník, ramena, břicho, oblast mezi lopatkami a pánev a nechte ji, ať do sebe nasaje všechny negativní energie z vaší aury. To jí umožňuje právě černá barva.

Nyní přichází na řadu pravá magie. Nehtem vyryjte do vosku svíce své iniciály. Vyřkněte směrem ke svíci jména svých nepřátel a za každým vysloveným jménem vyryjte do svíce rovnoramenný kříž – tím zpečetíte vyrušení negativního působení nepřítele. Až skončíte s vyjmenováváním nepřátel, vezměte svíci opět do obou rukou a vytvořte jedním tahem před sebou pentagram v kruhu jako magický štít. Kruh se svíčkou MUSÍ být vytvořen ve směru hodinových ručiček. Potom se otočte a udělejte totéž na druhou stranu.

Teprve nyní svíci zapalte a vyslovte zaklínadlo: „Tak, jak ubývá vosk z této svíce, odcházejí i všechny zlé síly z mého života.“ Nechte svíci vyhořet až do poloviny. Potom ji uhaste tak, že ji otočíte vzhůru nohama a hořící konec zatlačíte do podložky. Tímto rituálním uhašením zesilujete účinnost ochranného kouzla. Na jejím spodním konci (který máte nyní nahoře) vyškrabejte knot a zapalte ho. Znovu zopakujte zaklínadlo „Tak, jak ubývá vosk z této svíce, odcházejí i všechny zlé síly z mého života.“ Zbylý vosk byste měli rychle buď zahrabat do země nebo hodit do vody – můžete ho spláchnout do záchodu. V žádném případě ho nevyhazujte do kontejneru.

Následujících sedm dní byste měli každé ráno a večer provést rituál pentagramu. Sepněte ruce před sebou jako při modlitbě (prsty nejsou propleteny) a oběma dlaněmi se dotkněte levého kolena, středu čela,  pravého kolena, levého ramena, pravého ramena a skončete zpět na levém koleni. Se stále spojenými dlaněmi udělejte před sebou ochranný kruh ve směru hodinových ručiček. Prakticky jste vytvořili pentagram v kruhu na svém těle.

Mám ve své praxi vyzkoušeno, že vyšší účinnost mají černé svíce s červeným knotem.

Napište nám své zkušenosti s ochrannou magií, vybrané příspěvky zveřejníme.

S přáním všeho dobrého Váš Mirek Musil

Komentáře jsou vypnuty.