Ve čtvrtek 6. června nás čeká novoluní ve znamení Blíženců.  Co nám přináší a jak nás ovlivní?

Blíženci jsou svou podstatou znamením vzdušným a díky tomu okolo nás může probíhat velká spousta různých podnětů a změn. Jsou znamením duality, komunikace, zvídavosti a sdělování myšlenek. Dualita je pro mnohé z nás přínosná, ale pozor na přelétavost a přeskakování z jedné povinnosti do druhé. V tomto období je možné silně cítit i výkyvy nálad, které z nadšení a optimismu rychleji přejdou do chmur.

Myslete na to, že nejde jen o vás a že toto období zase brzy odezní. Prostě udělejte si tento den radost, máte to vlastně přímo nařízeno planetami, které vaši volbu podpoří a odmění vás dnem, který bude pro vás příjemný. Vyhnete se tak zbytečným komplikacím v podobě psychické nepohody, podrážděného trávení a ženy mohou toto období vnímat i v rámci oblasti pohlavních orgánů. Z toho plyne, že se toto období bude týkat převážně žen. Během novoluní se nedoporučuje podstupovat lékařské zákroky a tak, pokud budete mít možnost volby, přesuňte výkon na jiný termín. Díky znamení Blíženců nám toto novoluní bude zasahovat i do oblasti vztahů. Milostné vztahy se budou točit kolem nalezení rovnováhy mezi partnery a tím pádem může někdy dojít i k nečekaným zvratům.

 

Netrvejte tedy na tom, že hádku vyhrajete, že odhalíte, kdo měl nebo má špatnou náladu, kdo měl pravdu anebo budete chtít znát zbytečné odpovědi. To vše bude probíhat díky planetě Jupiter, která na konci května vstoupila do vzdušných Blíženců a takto vydrží až do začátku června příštího roku, tedy roku 2025. Díky energii, která bude všude okolo nás, za námi přichází spousta nových příležitostí, ale je důležité rozmyslet si návaznosti svých rozhodnutí a nepodlehnout ukvapeným závěrům. Soustřeďte se na danou věc, která před vámi bude jako úkol, a nezačínejte řešit více věcí najednou. Alespoň co se prvního měsíce tohoto postavení Jupitera týče, tedy června 2024. Nabídek bude přicházet celá řada i v oblasti pracovní a zde můžete své znalosti v tomto období perfektně prohlubovat. Neztrácejte energii přehodnocováním svých již hotových rozhodnutí a rychlými změnami. Jedno rozhodnutí proto dotáhněte až do cíle. Ale to nejdůležitější pro tento měsíc je: dělejte si radost kdykoli jen můžete. Ranní meditací pro posílení dobré nálady, schůzkou, kterou si domluvíte s kamarádkou, s někým příjemným, či se již nějakou dobu rozhodujete pro koupi knihy, nového módního kousku nebo pánové pro vysněné vybavení kutilské dílny. Je čas soustředit se na splnění vašich přání. Ranní afirmace zahajte slovy Dnes je vhodné nečekat, a udělat si radost.

 

Pro Dobrou kartářku.cz

Anežka linka 22

Foto: Shutterstock

Komentáře jsou vypnuty.