Kameny stěstí na léto pro vaše znamení  

Beran

Lepidolit přináší vnitřní klid a pomáhá harmonizovat náladu v okolí. Očišťuje nános negativních energií a transformuje je na pozitivní sílu. Pomáhá také s novými předsevzetími.

Býk

Merlinit přitáhne tajemnou mystickou energii a pomůže realizovat vaše nápady.

Blíženci

Mikroklin pomůže soustředit se na přítomnost a vyrovnat se s věcmi, které nemůžete ovlivnit. Přináší zklidnění a pohodu.

Rak

Pouštní růže dokáže synchronizovat vaše přání, myšlenky i realitu. Navíc vás spolehlivě ochrání díky obsahu selenitu.

Lev

Olivín přitahuje hojnost, štěstí i peníze a také ochraňuje před pocity hněvu a závisti. Pomůže i tehdy, pokud budete mít pocit, že se musíte s někým pořád srovnávat. Několik krystalů olivínu si dejte na noční stolek, odeženou od vás zlé síly.

Panna

Purpurit je kamenem obchodníků a nezáleží na tom, jestli máte velkou firmu, nebo jste malý živnostník. Tento kámen dokáže posílit vaši atraktivitu pro zákazníky a zajistí vám příjem. Také se o něm říká, že umí lidi omladit.

Váhy

Zkamenělé dřevo neboli araukarit, jeho krystaly jsou velmi magické a moudré díky svému stáří. Pomůžou vám pochopit krátkost lidského života v porovnání s věčností. S tímto kamenem získáte nadhled.

Štír

Zelený turmalín pomůže posílit vaši představivost a díky tomu si lépe přitáhnete do reálného života vaše přání a sny. Harmonizuje celou bytost a dává životu řád. Je skvělý pro čarodějky, které pracují s bylinami a květy.

Střelec

Unakit je kamenem láskyplných a milujících lidí. Rezonuje se všemi, kteří mají rádi přírodu. Posiluje vazbu mezi člověkem a zvířetem a v neposlední řadě podporuje schopnost předvídat budoucnost.

Kozoroh

Sodalit je dokonalým komunikačním kamenem, pomáhá lidem dělit se o rady a nápady a vybízí k otevřenosti. Je svázán s intelektem a logikou. Dokáže záměry proměnit v činy.

Vodnář

Smaragd přináší poznání o minulosti, současnosti a budoucnosti a podporuje spolupráci. Zajišťuje vnitřní klid a loajalitu v partnerství. Pokud váš smaragd mění barvu, může to ukazovat nevěru v lásce.

Ryby

Islandský kalcit je známý jako sluneční, či magický kámen Vikingů. Pomůže odhalit skryté informace a pochopit tajný význam slov a symbolů. Pomáhá číst mezi řádky a rozumět i tomu, co zůstalo nevyřknutou. Vikingům pomáhal určit polohu slunce, díky tomu se dokázali přeplavit přes oceán.

Pro Dobrou kartářku Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Komentáře jsou vypnuty.