Ravenovy horoskopy od 7. září do pondělí 30. září.

Beran
Život, plný vzrušení připraví v září Beranům oblast vztahů a sexu. Může se velmi snadno stát, že vás bude vaše drahá polovička podezírat z nevěry, i přesto, že „k ničemu nedošlo“ a budete to jen těžko vysvětlovat, ale v konečném efektu by mělo dojít ke smíření a „vysvětlení“. V práci se budou chystat nové projekty nebo se objeví novinky ohledně organizace práce. Zdraví bude v pohodě, nic obzvláště negativní na Berany nečeká.

Býk
Zlepší se pracovní nasazení a zlepší se také zdravotní stav, pokud jste se, jako Býci, cítili unavení nebo jste se cítili vyloženě špatně, téměř nemocní, tak se to bude během září zlepšovat. Na vině může být docela dobře počasí a nehorázné změny, které jsou v současné době s počasím spojené. Býci s Uranem v zádech se mohou vůči změnám tlaku a teplot projevovat citlivěji než ostatní znamení. Dodržujte pitný režim a všechno bude v pořádku.

Blíženci
Je možné, že budete spokojení prakticky ve všech oblastech svého života, kromě oblasti partnerské. Tady mohly nastat změny až natolik státotvorné, že zasáhly do struktury rodiny nebo do způsobu společného bydlení či užívání společných prostor. Pokud se vás žádná partnerská krize zatím nedotkla, tak buďte rádi, ale přesto si dávejte do blízké budoucnosti pozor, aby k něčemu podobnému nedošlo. Práce se jeví stabilní, stejně jako oblast zdraví, čili oblast práceschopnosti. Pokud jste přemýšleli o jakékoliv změně, týkající se práce, tak to raději nechte až na říjen.

Rak
V pracovní oblasti vám tento měsíc může docela snadno uniknout nějaká zajímavá nabídka, zkuste raději dávat větší pozor a můžete se i zamyslet nad otázkou, co byste mohli dělat a nabízet přímo sami za sebe, například jako osoby samostatně výdělečně činné nebo subjekty, věnující se podnikání. Nemusíte hned během září zakládat eseróčka nebo se nechat evidovat jako osoby samostatně výdělečně činné, ale můžete hlavně popřemýšlet nad otázkami, jako v čem jste opravdu dobří, ne-li přímo nejlepší a z toho se může později odvíjet vaše nové pracovní zařazení.

Lev
Budete mít během září několik příležitostí, jak zlepšit svůj partnerský život a bude docela fajn, když toho využijete. Zatím jste měli ohledně partnerství velmi dobré konstelace, čili jste si mohli v této oblasti i dovolit pár věcí, které si ostatní dovolit nemohli, ale nemělo docházet k žádným těžkým partnerským krizím, ani k nevyžádaným změnám či rozchodům, spíše se dá říct, že současné konstelace odpovídají možnostem partnerství budovat a upevňovat. V podstatě to samé se objevuje i v pracovní rovině, takže pokud se v nedávné minulosti odehrálo něco jako pracovní změna, tak nyní, od září se bude vaše nová pozice upevňovat.

Panna
Nejistota může u Panen stále ještě panovat v rovině partnerské, zvláště, pokud se v minulosti vyskytovaly nějaké menší či větší krize. Vztahové mraky ještě nejsou úplně zažehnány a pokud si budete chtít u svého miláčka něco vyžehlit, tak zapomeňte na bonboniéry a kytice růží, ale spíše popřemýšlejte, jaké máte společné zájmy a co byste mohli všechno společně v blízké budoucnosti podniknout. Zářijové konstelace jsou pro Panny docela divoké, ovlivňuje vás Slunce, Merkur, Venuše, Mars a jsou zde i negativní kvadratury a to všechno jako osud vás popožene kupředu spíše v práci než v partnesrtví. Tak s tím raději počítejte.

Váhy
Zdraví bude sloužit, v práci přijdou nové a zajímavé nabídky, které budou možná až tak dobré, že ani nebudete schopní je všechny využít. Měli byste se věnovat škole, školení, kurzům, rekvalifikacím a podobným záležitostem, budou se všechny už brzy hodit. V partnerství se může snadno přihodit, že (i když je to u Vah) nastane lehce nerovnovážný stav, čili bude mít o vás silný zájem někdo, o koho se zase nebudete až tolik zajímat vy a na druhou stranu se můžete současně zajímat o někoho, kdo zase nebude mít zájem o vás. To jsou konstelace na září, takže budete muset to všechno přetrpět a odčekat až do října, kdy se objeví zase nové konstelace.

Štír
Na začátku září jsou pro Štíry vhodné a dobré konstelace prakticky na všechno, nemělo by se proto stát nic, čeho byste litovali. Pokud budete chtít změnit práci a začnete u toho, že se nejdříve pokusíte najít si jinou, lépe placenou práci, kde budete současně mít i lepší pracovní podmínky, tak se vám to splní celkem rychle, stejně tak, kdybyste se rozhodli, že vyměníte partnera, tak ani nemusíte přemýšlet, jak to zařídit nebo jak to tomu původnímu šetrně sdělit, večer vás překvapí tím, že vám nabídne to samé. Zdraví bude v pohodě, neštěstí se vám budou vyhýbat obloukem.

Střelec
Super září čeká prakticky na všechny Střelce, můžete prožít i zajímavé dobrodružství ohledně cestování, pokud jste si šetřili dovolenou na září (jsou i tací mezi námi), tak si ji užijete a budete spokojení. Kdyby se náhodou stalo něco nepříjemného, ať už v práci nebo doma nebo v zahraničí na cestách, můžete se spolehnout, že z toho vybruslíte díky známému jevu, kterému se říká „štěstí“, někdy se hovoří i o tom, že dotyčný má více štěstí než rozumu. Zajímavé zážitky na vás čekají nejenom na poli pracovním, ale i v džungli vztahů a sexu, kde se budete cítit jak doma. Mohli byste v září začít dělat vztahového poradce, všechno budete vědět více do hloubky a lépe.

Kozoroh
Na Kozorohy čekají životní zkoušky v oblasti pracovní, takže se připravte i na to, že si vás, pokud jste zaměstnaní, budou chtít zaměstnavatelé přezkoušet, jestli se na místo, které zastáváte skutečně hodíte či nikoliv. Pokud například pro nějakou firmu jezdíte jako řidič, tak i když jste dosud neměl žádnou nehodu a všechno jste vždy přivezl nepoškozené a včas, budete asi muset znovu diskutovat s vedením na téma jak dlouho máte řidičák a jestli byste si nechtěli udělat zkoušky na vyšší třídu, popřípadě nějaké vyšší zařazení. Zdraví se naštěstí u Kozorohů bude projevovat jako železobetonové a celkové konstelace jsou natolik dobré, že všemi nástrahami a zkouškami nakonec projdete bez jakékoliv ztráty. To jen osud vás občas musí zkoušet.

Vodnář
Plno zajímavých možností, jak se projevit v pracovní oblasti budou mít Vodnáři. Podle současných konstelací, platících pro celé září, budou mít plno zajímavých nápadů, jak rychle a bezbolestně zbohatnout, ale pozor, nesázejte na žádné investice nebo na to, že své peníze svěříte někomu, kdo je přímo před vašima očima zhodnotí, až vám z toho půjde hlava kolem. Od bitcoinů raději ruce pryč, ale pokud se vám naskytne možnost navázat zajímavou spolupráci s někým, kdo už má nějaké zkušenosti v oboru, tak proč ne? Zdraví bude v pohodě, nehody se vám vyhnou, špatní lidé vám škodit nebudou.

Ryby
Pokud bychom pro září 2019 měli zvolit jedno znamení jako vyloženě filosofické a zadumané, tak by to byly Ryby. Přímo uprostřed znamení Ryb je spojení, neboli konjunkce Neptunu a Černé Luny, to znamená, že když budete jako Ryby něco chtít, tak dříve, než se rozhodnete zvednout se a dojít si pro to, tak zapomenete, co jste vlastně chtěly a pokud bude někdo něco chtít po vás, tak dotyčného přeslechnete nebo si vůbec ani nevšimnete, že je v místnosti. Nejsou to moc dobré konstelaci pro jakoukoliv spolupráci, takže raději zůstaňte uzavřené do sebe a pokud máte nějaké pracovní úkoly, tak se snažte se na ně soustředit a k tomu to ještě bude chtít hodně spánku – a září nějak přežijete.

Raven

http://www.argoni.com

Komentáře jsou vypnuty.