POZOR NA MODRÝ ÚPLNĚK 31.3. Pozor!!! Má magickou moc.

Šamanka Renata Šťastná: Modrý úplněk      31.3.

Má magickou moc, jednou za sto padesát let se letos kryje se zatměním Měsíce. Jinak je přibližně každé tři roky. Všechny úplňky, když se sečte celé datum, tak vychází číslo devět. Což je završení, zúročení, uzavření.

Modrý proto, že je to jistý přírodní úkaz, který ovlivňují částečky prachu a kouře v atmosféře.

Kouzla mají větší sílu, mohou se odstranit překážky na cestě, pochopit problémy, utvrdit se v tom, že je člověk na správné cestě. Zvláště silně to funguje na ovlivnění milostných vztahů.

Úplné zatmění Měsíce  27. a 28. července 2018  to bude až v červnu 2029

Úplněk nebude v únoru,ale až 2.3. a 31.3.

31.7. Mars má  maximální hvězdnou viditelnost nejblíže k Zemi od roku 2003.

V roce 2017 Mars přejde ze znamení Střelce až do znamení Ryb.

V čínském horoskopu Zemitý pes – od 16. Února 2018  do  4. února 2019

Zemitý pes znamená oddanost, ochranu, kamarádství, šlechetnost, odvahu, spravedlnost, skromnost, houževnatost, pracovitost, dobrý čich, srdce, čestnost, dobré úmysly, ochota hájit zájmy druhých.

Jupiter ve Štíru  

Pod vlivem tohoto znamení nalezení svého Vyššího Já, pravdy, smyslu života, rozvoj intuice, nahlížení do psychiky, motivace, přijímání změn, vnímání z více úhlů, rozvoj energetický, transformace vědomí, uvědomění si, že je člověk obětí, přijímání zodpovědnosti za sebe.

Nezaměňovat duchovní hloubání s leností, neplýtvat, neutrácet, reagovat na nové příležitosti. Zájem o vše mystické, dobrý úsudek i paměť, snaha chránit si soukromí, upřednostnit duchovní úroveň nad hmotou.

Černá Luna v Kozorohu  od 10.11. 2017  do 5. 8. 2018

Tato pozice Černé Luny nás přinutí k větší zodpovědnosti a zároveň k respektování svých pocitů. Pokud toto člověk nebude respektovat, dojde k vyčerpání nebo k velkým problémům. Ať už to bude z důvodu jeho strachu nebo rigidity, bude nutné převzít zodpovědnost ve všech směrech. Lze dosáhnout úspěchu i v tom co dříve nebylo možné, vše bude záležet na přístupu každého jedince. Lidé budou svědomitější, budou řešit otázky bydlení a budou hledat jistoty a zázemí, toto bude jejich priorita. Byla by chyba vše jen kontrolovat a hlídat vše úzkostlivě a neužít si to, co si zaslouží.

Renata Šťastná

 

Komentáře jsou vypnuty.