Magie alkoholu

V těžkých dobách se nám někdy uleví, a uvolní nás z tenze, když si nalijeme skleničku. Samozřejmě, nic se nemá přehánět, alkohol ve velkém je opravdu démon. V málem množství může mít i trochu magickou moc. Poznejte, jaký druh alkoholu se hodí k jaké povaze a příležitosti.
Bublinky – sekt, šampaňské, nebo prosseco rády pijí ženy veselé, které se rády baví, rády se smějí a povídají. Je to pití, které se hodí do společnosti. Budete – li pořádat „sabat“ s kamarádkami, na kterém se budete chtít opravdu radovat ze života, sklenička bublin je správnou volbou.
Bílé víno – většinou ho pijí rády svobodomyslné a zvídavé ženy, které mají pozitivní pohled na svět a chtějí si ho užívat dokonale a naplno. Sklenka vychlazeného bílého vína je výtečným doplňkem u dobrého jídla, povídání si s přáteli,u dobrého jídla, nebo posezení na zahrádce a pozorování života.
Červené víno – ideální nápoj pro vášnivé, trochu temnější povahy. Dokonale naladí erotickou atmosféru a trocha rudého moku může vylepšit i sexuální zážitek. Je skvělé dát si červené víno ve dvou, s někým, kdo vás přitahuje a láká.
Pivo – to je dokonale společenský nápoj. Většinou ho spíše milují muži, ale ženy, které se ho rády napijí se vyznačují aktivností a nebojácností. A také mají zdravý, selský rozum. Ten jim třeba radí, že je kachně se zelím a knedlíkem se koktejl s paraplíčkem opravdu nehodí – na rozdíl od piva.
Likéry – mlsné jazýčky. To mají ženy, které si čas od času rády dají stopičku nějakého sladkého pití. Má ne ně podobný vliv jako čokoláda, nebo zmrzlina, jen je o poznání ostřejší, takže ni s ním se to nesmí přehánět. Většinou likéry pijí ženy dobrosrdečné, domácké a milé.
Pálenky – oblibují si je dámy, které ses ničím moc nepářou. Vyhovuje jim přímočarost, nemají rády chození okolo horké kaše, jsou rychlé, praktické a nesnášejí intriky, vykrucování, pletichaření a podrazy. Zkrátka a dobře, nejvíce jim vyhovuje přístup: rovnou k věci.

Koktejly – to je doména trochu komplikovaných požitkářek. Milují pozornost a luxus. Rády věci pitvají a občas mají sklony k drbání. Muž si je získá tím, když bude dobře vypadat a navíc ještě bude štědrý a velkorysý. Takové jsou totiž i ony.

Hana

Komentáře jsou vypnuty.