Jaký bude dokonalý víkend pro jednotlivá znamení zverokruhu?

Každý z nás si volné dny na konci pracovního týdne představuje jinak. Přemýšleli jste ale někdy, jak by mohl vypadat dokonalý víkend, pokud byste vzali v úvahu své znamení zvěrokruhu? Nechte se inspirovat!

 

Beran

Dokonalý víkend pro ohnivého Berana by měl nejspíš zahrnovat nějaké adrenalinové dobrodružství, jako je seskok padákem nebo turistika v horách. Ale nemusí to být až tak intenzivní. Někdy postačí i méně náročná činnost, jako je trénink v posilovně nebo hodina plavání. Pro Berana je ale vždy důležité, aby pokořil nějakou výzvu. Pak může víkend zakončit s pocitem úspěchu.

Býk

Býk miluje luxus a pohodlí. Dokonalý víkend by tak mohl zahrnovat den v lázních, procházku krásnými zahradami nebo parky a to vše zakončené gurmánskou večeří. Ať to bude cokoli, důležité je rozmazlovat všechny smysly a cítit se při tom naprosto uvolněně.

Blíženci

Pro zvědavé a společenské Blížence by dokonalý víkend měl zahrnovat setkání s přáteli, debatování o tom, co je zajímá, nebo třeba účast na zajímavém workshopu. Důležité je, aby měl Blíženec kolem sebe stále dost fajn lidí a každá aktivita trvala jen tak dlouho, než se Blíženec začne nudit.

Rak

Sentimentální a na rodinu orientovaní Raci nejvíc ocení víkend, který mohou trávit s rodinou. A je jedno, jestli budou doma společně vařit oběd a pak něco kutit na zahradě, nebo společně vyrazí na výlet. Důležité je, že budou všechno prožívat společně.

Lev

Lvi milují světla reflektorů a o víkendu se potřebují cítit jako hvězdy. Ideální je pro ně vyrazit na místa, kde se očekává, že budou vypadat naprosto úchvatně. Města plná večírků, nablýskaných obchodů a restaurací, kolonád, na kterých mohou potkat známé osobnosti, to jsou ta pravá místa pro pozornost milující Lvy.

Panna

Na detail zaměřené Panny potřebují kombinovat produktivitu s nějakými intelektuálními aktivitami. Nejlépe se budou cítit, když víkend začnou velkým domácím úklidem a pak si zajdou třeba do muzea nebo galerie na zajímavou výstavu.

Váhy

Váhy představují rovnováhu, harmonii, milují krásné věci a vadí jim osamělost. Dokonalý víkend tak pro ně může zahrnovat kulturní zážitek v podobě koncertu nebo hezkého divadla, romantickou večeři s milovanou osobou a setkání s přáteli.

Štír

Citliví a nadmíru vnímaví Štíři potřebují intenzivní a silné prožitky. Určitě je bude bavit navštěvování tajemných míst, zkoumání různých záhad, hluboké rozhovory a možná i pozorování noční oblohy plné hvězd po boku milované osoby.

Střelec

Střelec rozhodně o víkendu nebude sedět doma. Jeho dobrodružná povaha ho nutí prozkoumávat svět hlavně prostřednictvím lidí, dobrého jídla a pití. Proto udělá nejlépe, když vyrazí na výlet někam, kde to ještě nezná, zajde si do restaurace, kde ochutná něco nového a dobrého, a třeba se na svých cestách i seznámí s novými lidmi.

Kozoroh

Kozorohové jsou ambiciózní a cílevědomí. Pokud mají před sebou víkend, potřebují mít především pevný a podrobný plán, jak ho naplnit. A určitě to nebude žádné povalování doma. Pokud je něco, co Kozoroha opravdu baví, pak je to zdolávání kopců a hor, nejlépe po boku někoho, kdo ho podporuje.

Vodnář

Svobodomyslný Vodnář miluje inovace a tak trochu bohémský život. Většinou víkendy moc neplánuje, dává přednost spontánnosti a neobvyklosti. Když nezůstane v posteli a nebude celý víkend koukat na sci-fi filmy, rozhodně ho potěší výlet ve společnosti dobrých přátel, návštěva nové a neobvyklé výstavy nebo třeba muzea vynálezů.

Ryby

Ryby jsou nápadité a citlivé. Pro ně je ideální víkend někde v klidném útočišti, ideálně poblíž vody, naplněný kreativní činností, jako je malování nebo psaní, a zakončený večerem u romantického filmu.

Pro Dobrou kartářku Ak

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Komentáře jsou vypnuty.