Jak poznáte pravou vědmu

LindaVíte, jak poznáte pravou vědmu? Dokáže vám povědět nejen o tom, jaké události přijdou, ale i dle skutečnosti vylíčit vaši minulost, záležitosti, které Vás k ní přivedli. Dokáže popsat vaše nejniternější pocity, aniž byste jí cokoli řekli. Je empatickou a citlivou bytostí a tudíž vám porozumí a dokáže Vám dodat sebevědomí a sebeúctu, dokáže vás vyvést ze tmy na světlo.

Velké množství lidí cítí před první návštěvou vykladače karet velkou nervozitu a strach. To je ale zbytečné; pokud se bojíte, bojíte se nejspíše sami sebe či záležitostí, které čekají na vyřešení. Kořen většiny problémů leží v minulosti a bez vyřešení minulosti nelze jít kupředu!

Ovšem nejpodstatnější je přítomnost, okamžik, kdy lze všechno změnit. Mnoho lidí lpí na minulosti nebo naopak hledí dalece před sebe a přítomnost jim mezitím protéká mezi prsty. A to je škoda!

Tarot v rukách dobré vykladačky Vám dokáže otevřít oči a ukázat cestu, jak a co změnit. Skutečně není čeho se bát. I po mnoha letech praxe stále tvrdím, že existuje řešení úplně každého problému. Jen nemusí být na první pohled zřejmé.

 

 

autor: https://www.dobrakartarka.cz/katalog-kartarek-cr/1136/linda-carodejka-linda/

Komentáře jsou vypnuty.