Horoskop štěstí pro Raky 22.6. –22.7.

Hvězdy jsou ve znamení Raka. Tomuto vodnímu znamení vládne Měsíc, odtud pramení pojmenování jedinců narozených v tomto znamení – měsíční lidé. Vodní živel obdařil Raky velkou citlivostí a vnímavostí. Jsou to emocionálně založení lidé, kterým nechybí logické uvažování a analytické schopnosti. V životě si zakládají na rodině, domovu a tradicích.

Ke svému štěstí potřebují tři věci – schopnost naslouchat, odhodlání v případě nutnosti  a nechat se vést intuicí. Pokud tyto tři pilíře budou pevně ovládat, budou spokojeni se svým životem. 

Raci jsou smýšlením spíše konzervativním, jejich povaha je proměnlivá. Panuje spíše představa o znamení domáckém, milujícím teplo rodinného krbu. Raci bývají na cestách výteční společníci, kterým není dobrodružství a vzrušení z neznámého cizí.

Nevyplatí se jim lenost a odkládání povinností. Horoskop zdůrazňuje důležitost vystupování na veřejnosti či v kruhu přátel. Raci dokáží být dobrými vůdci. Musí být však přesvědčeni v to, co mají prezentovat. Stresové situaceje pro ně nejlepší kompenzovat sportem, ve kterém budou opravdu úspěšní.

V létě bude ideální čas shodit několik kilogramů nebo se dostat do kondice. Pokud takové rozhodnutí už dlouho odkládají, letos je k tomu ideální čas!

Šťastným dnem pro Raky je pondělí, rádi vstupujído něčeho nového, těší se na něco nové. Naopak sobotu si nechávajíodpočinkovou.

Příznivá čísla jsou 5,12, 31 a 42.

Kameny, které příznivě ovlivňují Raky, jsou smaragd a krystal. Nejdůležitější by však měl být smaragd. Jeovládán Lunou a měl by působit na pohlavní a reprodukční orgánya chránit zrak před přetížením.

Bílá barva je Rakům sympatická. Je to základ všech bareva znak, který odmítá jakýkoliv spor či rozpor. Z dalších barev se dobře cítí v odstínech zelené a modré, které mají vliv na zvýšení energie.

Podvědomě vyhledávají společnost Štíra, Ryby, Panny a Býka, protože se snimi cítí šťastní. K úplné spokojenosti potřebují milovanou osobu. Vyžívají se v dobrém jídle. Mají velký smysl pro umění a objevují věci, které dýchají historií.

Pet

Komentáře jsou vypnuty.