Eva Večernice: Příroda čaruje

 

Eva večernice a Paja Dee – Kouzla přírody aneb zdraví roste na louce.

Téma, které zde uvedu je pro každého z nás důležitým faktem, kterému se nikdo z nás nevyhne. Mou profesí je výklad karet, jsem také masérka duše i těla, léčitelka a terapeutka, studentka Homeopatie. Láska k přírodě a pomoc lidem nás s kamarádkou v Londýně spojila a tak jsme dali název firmě, která je zatím v plínkách Maple -Homeopathy, věnujeme se bylinkám, čajům tělovým a ušním svícím  i olejíčkům.  Všemu co podpoří naše zdraví fyzické a duševní.

Jezdím do Londýna pracovat a tam mají lidé málo možností k tomuto tématu je tam jiný způsob života za to ale vstřícnější. Vše co se připravuje tak je spojeno s láskou a energií, která je vložená do každého doplňku s informací, která pronikne do každé buňky v našem těle jako rosa, která leží na květině, jako život a nádech narozeného dítěte tak bych to přirovnala. Bylinky si pěstujeme sami ,vše se dělá ručně s čistou vodou, která je též energicky upravená za pomocí křištálů a jiných kamínků, jako je růženín, amethyst, měsíční kámen,  jantar.
Základem je takzvaný nosný olej a pak nejvíce používaný je levandulový olej, který se nejvíce používá při stavech neklidu, nervozity stresovým situacím a nespavosti, též je vhodná na bolesti hlavy virové nemoce, jako je chřipka, záněty dutin stačí si jen přivonět a je vám dobře na duši. Dalším velmi uplatnujícím je třezalkový olej, který se nejvíce používá při breussově masáži. Hodně prokrví tělo a více se uvolní pátěř ,kdy se zbaví člověk různých blokací. Samozřejmě se vždy upozorní na možné kontraindikace. Vše se musí konzultovat s klienty.

Bylinky mají zázračnou moc, ale pokud člověk nezná spojitosti mezi léky a bylinkami může také uškodit a proto je zapotřebí naprostého souznění mezi terapeutem, lékařem a klientem. Nic není náhražkou medicíny vždy by mělo jít o spojení jak s lékaři tak s léčiteli – tak to funguje v jiných zemích  a dle mého názoru,  mělo by i zde. Člověk má právo se rozhodnout ale oběma stranám by mělo jít především o člověka né o jiné zájmy. Příroda je dar a ten je v rukou člověka…

Přidám jeden recept – jak si vytvořit olejíček pro vaši krásu zvenku i zevnitř na rozzářenost vaší aury

Co budete potřebovat: Vodu nejlépe ze studánky, sklěněnou karafu,skleněnou tmavou lahvičku, levanduli, okvětní lístky růží, limetkovou kůru, kámen -rubín, karneol, citrín, růženín, sodalit, tyrkys, amethyst. Vše dáte do karafy necháte louhovat hodinku, pak přelejete do tmavé skleničky vodu a přidáte pár kapek aragonového oleje a můžete trochu santalu. No a nanášíme na třetí oko a zápěsti .Uvidíte tu změnu.

S pozdravem Eva večernice

www.vecernice1.cz

Paja dee

www.maple-homeopathy.com

 

 

Komentáře jsou vypnuty.