Co nám nebe zpečetí…

Lidé znalí duchovních věd získávali od pradávna mocnou sílu pomocí planetárních pečetí. Planetární pečetě byly známé v tajných učeních zasvěcenců mnoha různých kultur. Některé odnesl čas, jiné oprášily archeologové při svém bádání. Jedno je jisté: lidé si svá tajemství šeptem předávali, předávají a budou předávat dál.

Zmiňované kultury prokazatelně spojuje zjištění, že na tomto světě jsou symboly, jež umí otvírat brány chrámů lidské mysli, kterými je možné postoupit dál, do světů ukrytých. Smyslem těchto pečetí je především přivolat štěstí a ochranu před zlem. Jsou něčím, jako telefonní číslo tam, kam se potřebujete dovolat. Spojí vás s konkrétní energií. Jejich moc můžete na vlastní kůži vyzkoušet i vy.

S pomocí pečetí lze zaklínat mocné energie. Chcete-li mít svojí vlastní, nakreslete si ji. Nebudete první, kdo se o jejich působení a moc přesvědčil na vlastní oči. Planetární magie je velmi silná. Na vytvoření svého talismanu se připravte i duševně. Pusťte si příjemnou hudbu. Chcete-li, zapalte svíci. Buďte klidní a vyzvěte své anděly, aby pomohly. Můžete třikrát vyslovit jejich jméno, a tak si je přivolat. Brzy ucítíte jejich přítomnost. Před prací se uklidněte, vylaďte se krátkou, očistnou meditací. Nezapomeňte, že je vhodné vytvořit okolo sebe magický kruh. Mužete jej nakreslit křídou na zem, po směru hodinových ručiček. Je možné ho i vysypat ze soli, a ti zkušenější si vystačí s vizualizací. Pokud se necítíte při tvorbě ve své kůži, raději práci odložte, až dozraje čas.

Jak se pečeť tvoří?

Nejdřív si najděte odpovídající barvu inkoustu, papíru a svíček. Tyto propriety by vám měly stačit. Někdo také například používá pergamenový papír, jiný ryje vzorce do včelího vosku, nebo vhodných kovů. Zvolte si také vhodnou dobu. Měl by to být konkrétní den v týdnu, přiřazený planetě, pod jejíž vliv spadá oblast, kterou si ve svém životě chcete vylepšit. Myslete na to, že se vyplatí trpělivě počkat na vhodný okamžik. Ideální je doba, kdy Luna dorůstá. Pak můžete začít vlastnoručně malovat, či rýt.

Na papír nakreslete vámi zvolený obrazec. Planetární spojení je navázáno. Pokud jste si k tomu zapálili i svíce, nechte je v klidu a pod dohledem dohořet. Hotovou pečeť uschovejte tam, kde máte své ostatní poklady. Můžete ji vložit i do alba se svými fotografiemi, mezi důležité dokumenty, anebo ji můžete nosit v peněžence, či v magickém sáčků. Případně obdarujte svým výtvorem někoho, kdo se také zajímá o magii a její vliv na lidský život.

Aby vaše pečeť měla více síly, můžete přiložit správný kámen. Někdo si pečetě nechává vyhotovit od šperkařů. Důležitý je vyrytý vzor. Ten bude nenápadně, ale jistě podporovat vámi zvolené aspekty života, který žijete.

 

Volací znak Venuše přivábí soulad do vztahů

Když se vám zdá, že ve vašem životě chybí láska, když se cítíte být málo atraktivní, nebo hořce vnímáte, že vás lidé nemají rádi, potom je Venušina pečeť tím, co vám pomůže otevřít své srdce pro jiné lidi a srdce druhých lidí vám. Umí konejšit spory, vnáší milou atmosféru domu i do práce. Cítíte-li, že máte pracovat na vztazích, nebo chcete získat nové přátele a loajální spolupracovníky je Venušina pečeť správnou volbou. Na tuto práci si vymezte čas v pátek. Pátek je den zasvěcený Venuši. Ideálně se tvoří, když je měsíc v Býku, v Rybách, nebo ve Vodnáři. V roce 2019 je nejlepší čas na tvorbu ještě 14.9. a 7.10.

Použijte zelený, nebo růžový papír a inkoust, nebo měděnou tabulku a rydlo.
Kameny: Lapis lazuli, smaragd
Anděl Venuše je Haniel, pro pomoc s talismanem si však můžete zavolat i Uriela.

 

Volací znaky Merkuru – zkoušky, cesty, komunikace, poznávání, obchody

Tento Talisman je ideální pro zkoušky. Hodí se, když někde reprezentujete, představujete své nápady, potřebujete mluvit tak, aby vás lidé slyšeli, či řešíte důležité listiny. Andělé Merkura milují psaní příběhů, rádi komunikují jakoukoliv formou. Mějte na paměti, že tento talisman umí paměť zlepšit, je magnetem dobrých zpráv a působí tak, že vám neuniknou žádné důležité informace. Je to amulet, který také pomáhá na cestách, poradí když nevíte kam. Svůj talisman z merkurovské sféry nezapomeňte ani tehdy, když kupujete nebo prodáváte automobil. Pomůže vám když vybíráte nový počítač, nebo si chystáte podklady pro účetnictví. Hodí se i tehdy, máte-li jednání s právníky, pořizujete telefon, či vysílačku, nebo třeba jen píšete zprávu.
Den k jeho tvorbě je ideálně středa. Barva svíček bude modrá, tyrkysová, nebo stříbrná. Nejlepší období letos je ještě 29. srpna, 13. září.
Použijte fialový papír a stříbrný, nebo modrý inkoust.
Andělé, na které se můžete ladit jsou Rafael, Michael, Barkiel, Hasidiel.
Kameny jsou lápis lazuli, smaragd, achát…
Kov: cín, platina.

Pečeť Jupitera – na štěstí, výhry, hojnost a návraty

V Astrologii platí, že tam, kde je ve vašem horoskopu Jupiterův bod, tam se nachází i vaše štěstí. Královnou planetárních pečetí je pečeť Jupitera. Pomůže vám blýsknout se a náležitě posvítí na všechny strany. Hodí se, když vám chybí zázrak a ho nutně potřebujete. Když například řešíte soudní spory, a chcete vyhrát. Jupiterův vliv zkrátka přináší štěstí. Tradiční pečeť Jupitera také umí přinášet velké peníze. Štěstí při dalekých a nebezpečných cestách a ulehčení bezpečného návratu domů Jupiter zvládá rovněž. Ideální den na tvorbu této planetární pečetě je čtvrtek.

Barva svící, inkoustu i papíru bude kombinace fialové, zlaté, stříbrná, nebeské a granátové.
Nejlepší dny v roce 2019: 11. srpna až 1.září.
Andělé: Sachiel, Arithiel, Koršid-Metatron, Zerachiel, nebo Gazardia
Kameny: safír, beryl

Kameny: perly, křišťál, bílý korál

 

 

Talisman Marsu – na hádky.
Pro tvorbu pečetě Marsu se hodí úterý. Tento amulet bude poněkud útočný. Málokdy se využívá, protože Mars je ohnivá planeta a proto s ním opatrně, jako s šafránem. Pracují s ní ti, které čeká konflikt, nebo mají konfliktní povahu. Pomáhá i při těžšímu obchodu. Pro štěstí byla využívána obchodníky se zvířaty, ale i materiálními věcmi. Mars je podle astrologie planeta, která se těžko kontroluje (zejména její energie), proto je nutné počítat s tím, že může naopak zesílit jakýkoliv konflikt.
Den pro její vytvoření je úterý.
Barva svíček, inkoustu a papíru bude červená, černá, hnědá, měděná. Nejlepší čas je v astrologickém období Berana, Kozoroha, nebo Lva, ideálně v průchodu měsíce znamením Vah, Raka, Vodnáře.
Andělé: Samael, Uriel, Camael, Gabriel,
Kameny: ametyst, diamant, jaspis
19. listopadu až 31. prosince. Kameny: granát, rubín. Kov: železo.
Saturnova pečeť na stálost.

Málo kdy se využívá, ale když je Saturn v Kozorohu a ve své síle, pečeť se vyplatí vytvořit. Zajišťuje, že věci budou stálé a neměnné. Pomáhá pevnému zdraví. Je dobrým amuletem proti žlučovým a ledvinovým kamenům.

Ideální den pro tvorbu je sobota.
Barva svíček a papíru bude Černá, hnědá, stříbrná. Nejlepší doba v roce 2019 je 17. září–31.listopadu.
Kameny jsou magnetovec, chalcedon, hematit.
Vůně: síra
Andělé: Caphriel, Oriphiel,Kafziel, Booel, Mael, Zapkiel, Schebtaiel, Maion,

 

 

Sluneční pečeť – dodává odvahu, odvrací zlo
Pomáhá dodávat odvahu a víru v sebe. Příznivě působí na zdraví. Hodí se také, když chcete přivést k životu svůj nápad, když potřebujete upoutat pozornost druhých a dokázat to, aby s vámi počítali. Se sluneční pečetí lépe vyhrajete různé konkurzy, či soutěže a získáte to na čem vám záleží.
Den k její tvorbě je neděle.
Barva svící inkoustu i papíru bude žlutá, oranžová, červená, karmínová,  zlatá. Kdyby jste měli pocit, že papír je málo a chcete raději kov, budete muset sáhnout po zlatě.
Nejlépe se tvoří 23.července. až 22. srpna.

Z andělů se nejlépe vylaďte na Michaela a Camaela
Kameny má ráda briliant, heliotrop, chyzolit, jantary.

 

Talisman Luny

Toto je velmi jemná pečeť, která se skvěle hodí k ochraně rodiny a dětí. Zajišťuje lásku, úctu a přízeň. Využijte ji, když chcete žít v klidu a bezpečí. Velmi podporuje ženy a pomáhá počít dítě.
Den pro její tvorbu je pondělí.
Barva svíček, papíru a inkoustu bude kombinace šedé, bílé, stříbrné a blankytně modré. Pokud chcete sáhnout po kovu, bude to stříbro.
Nejlepší doba pro její tvorbu je, když je Luna v Raku.
Andělé: Gabriel, Orfaniel, Zachariel, Tsafiel, Elimiel, Iachadiel, Iaqwiel a Jahriel.

 

Helen Stanku

 

 

 

 

Komentáře jsou vypnuty.