Cítíte se zvláštně a nic se nedaří? Možná pomůže zaříkání

Dnes mi volala na výklad karet paní Anna. Od té doby, co nastoupila do nové práce, kde se musela velmi rychle zapojit a vše převzít po paní, kterou potkalo rodinné neštěstí, dějí se jí samé nepříjemné věci. Práce jí nevadí, pracuje ráda a co by tak ve svém věku prý dělala, když je sama.

Nicméně má v práci kolegyni a ta už je tam déle na nižší pozici, a ačkoliv si zprvu myslela, že budou vycházet dobře, má s kolegyně divný pocit. Jako by jí házela klacky pod nohy a k tomu všemu se na Annu sesypala smršť nepříjemností, která vyvrcholila tím, že se pohádala a téměř rozešla se svým dlouhodobým přítelem. Anna si uvědomila, že je něco v nepořádku.

Kromě výkladu dostala i návod, jak se energeticky vyčistit a k lepšímu jsem jí slíbila i zaříkání níže, které ukazuje, jak se tyto věci řešily kdysi.  Žijeme emočně v pro některé vypjaté době a často se stane, že si někdo neuhlídá své city na uzdě a potom přichází plíživý neklid a nakonec třesk. Pokud je ten dotyčný vys…ač vyslovený talent může se stát, ze na sobě ucítíte něco, čemu se říkalo uhranutí. Naše podvědomí pracuje mnoha způsoby, a tak věřte nebo nevěřte jsou lidé kteří jsou víc citliví a potom se jim začínají dít věci. Co na tom, že jste třeba naopak takovou osobu potkaly poprvé v životě. Má v sobě nálož jedu a hledá oběť, které jí může beztrestně předat.

Kdysi dávaly pro tyto případy matky novorozeným dětem na zápěstí červenou bavlnku, aby svá dítka chránily právě před takovými pohledy. Takzvané zlé oko může fungovat různými způsoby. Mají společný rys, pohled takového zlého člověka vám není příjemný a můžete ho ucítit i v zádech, jako nepříjemné emoční bodnutí. Jsou lidé, kteří mohou pod jeho vlivem téměř zbankrotovat, dítě se bude budit celou noc, někdo může onemocnět…

Pak je vhodné neztrácet čas a jednat co nejrychleji. Způsobů je více. V prosté lidové magii tu od toho byly staré báby zaříkávačky a ty měly jasno. Někdy postiženého posadily na domovní práh, vzaly dvě sklenice s vodou a vodu přelévaly z jedné sklenky do druhé. K tomu všemu říkaly modlitbu, která mohla znít i takto:

Ve jménu Otce, Syna a Ducha svatého.

Tady a teď všechno zlé zaříkávám, od závistivého oka.

Ať je to byl muž, či žena, od pohledu zlého, dlouhého a uhrančivého, za svítání i stmívání.

Od starce, či stařeny, od zlé čarodějnice,

Kde se lidé smáli, kde se rozhněvali – všechno na červenou nit ponavlékali.

Vešli lidé na práh a na něm stáli.

Ať na to zlé oko moje noha stoupne.

Na služebníka božího (jméno očarovaného) působit přestane.

Běž zlý pohlede tam, kde jsou stará vrata a od starých vrat je ztracen klíč.

Zaprodaná duše zůstaň a zabydli se tam   na věky věků.

Slovo za slovem, čin za činem.

Nikdo mé slovo a čin nepřebije.

Klíč, zámek, jazyk.

Amen, Amen, Amen.

Možná to zní v dnešní době divně. Můj tatínek se narodil za války a jeho starší setra i přes péči lékařů zemřela, jako miminko. Když postihl zápal plic tatínka, Nanynka (babička) s dědou zavolali bábu zaříkávačku a ta vzala kousek chleba a mého tatínka, který byl ještě v peřince začala chlebem otírat. K potu přilila vodu a tu nad tatínkem přelévala a zaříkávala. Do rána se tatínkovi ulevilo.

 

S láskou Helen Stanku

Komentáře jsou vypnuty.