Vyberte si drahokam pro své znamení

Znamení zvěrokruhu: většina lidí slyšela o kamenech, které jsou pro ně vhodné podle svého data narození.  Ví se, že  každý měsíc je svázaný s drahokamem, či polodrahokamem. Znamení zvěrokruhu jsou rovněž svázána s konkrétními krystaly a každé znamení se neomezuje pouze na jeden kámen. Krystaly připsané jakémukoli znamení zvěrokruhu jsou posuzované skrze vlastnosti osobnosti, silné a slabé stránky znamení, planet, která znamení vládnou a živlům, kterému to či ono znamení podléhá. Nošení i jen jednoho z těchto krystalů posílí pozitivní aspekty vašeho znamení, zároveň utiší méně požadované vlastnosti. Najděte svoje znamení zodiaku a vyberte si. Mívejte je u sebe a sledujte, jak se přitom cítíte.

 

Beran:

 

Hematit, karneol a červený jaspis. Tyto krystaly vás podrží na duchu, dají vytrvalost, dodají energii a odvahu a zároveň odlehčí vašemu přílišnému impulzivnímu temperamentu.

 

Býk:

 

Jantar, malachit a jadeit vás otevřou všem změnám a dodají sílu a odvahu a současně vám pomohou vykonat věci, které vyžadují vytrvalost a trpělivost.

 

Blíženci:

 

Achát, labradorit a opál dovolí rozumět a přijmout nepříjemné situace z minulosti a doplní vaše společné sympatické vlastnosti a současně pomohou  při nerozhodnosti a nestabilitě.

 

Rak:

 

Měsíční kámen, mléčný křišťál a selenit pomohou ovládnout sebeovládání, dokáží zmírnit hněv, posílí jasnost myšlenek a současně působí proti pesimismu.

 

Lev:

Onyx, pyrit, sluneční kamen.

Dodají sílu a vytrvalost, pomohou s jasností úmyslu a podtrhnou vaši odvahu a podpoří hojnost a současně dokáží pomoci opanovat vaše ego a pýchu.

 

Panna:

 

Aventurin, amazonit, olivín se hodí k vašemu geniálnímu intelektu a pomohou vám v boji s možnými komplexy a změnami nálad a současně tlumí občasnou potřebu všechno kontrolovat.

 

Váhy:

 

Ametyst, lapis lazuli a turmalín se hodí k vašemu charismatu i klidnému založení a současně pomáhají zvládat potřebu se neustále všem za vděčit.

 

Štír:

 

Granát, hematit a růžový křišťál se hodí k vaší povaze a determinaci a současně zklidňují vaši výbušnost a neutralizují mstivé a obsesivní sklony.

 

Střelec:

 

Křišťál, aqua aura, průzračný křišťál a aragonit umocní vaší nezávislou, filozofickou přirozenost a současně brání netaktnosti.

 

Kozoroh:

 

Gagat, (neboli akštýn) byl kdysi považován za černý jantar, záhněda a tygří oko podpoří vaše ambice a sklon se vším se vším si poradit a zároveň zmírňuje vaši úpornost.

 

Vodnář:

 

Celestýn, sodalit a tyrkys zvětší vaši kreativitu a vize a zároveň pomáhají ovládnout emoce.

 

Ryby:

 

Akvamarín, fluorit a růžový kunzit pomohou zachovat empatii a intuici a současně pomáhají zvítězit nad vzorci svázanými s útěky do krajin snů.

Pro Dobrou kartářku Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Rády vám odpoví.

Error: View 702c18647b may not exist

 

 

Komentáře jsou vypnuty.