Tři runy na týden od 27. května

Na tento týden padla v oblasti lásky runa Tiwaz, která slibuje radost, na které budete mít chuť zapracovat. Budete mít potřebu splnit očekávání a hlavně potřeby partnera. Runa Tiwaz v partnerství věští harmonii vlastním přičiněním.

 

 

 

Láska: runa Tiwaz je o dosáhnutí cíle, i když cesta může být těžká. Vědomě pracujete na svém úspěchu. Mužete mít velký strach ze změn. Výsledek však stojí za to. Pomáhá dosáhnout cíle, který má pro vás velkou hodnotu. Učíte se novým věcem. Ve věštbě pro tento týden znamená, že uspějete navzdory všem nástrahám. Máte svoji sílu, své odhodlání a cíl. Nemusíte být přímo soutěživí, jenom si hrajte, mějte na paměti cíl a úspěch vás nemine. Ve sféře lásky runa Tiwaz slibuje radost na které budete mít chuť zapracovat. Budete mít potřebu splnit očekávání a hlavně potřeby partnera. Runa Tiwaz v parnerství věští harmonii vlastním přičiněním. Ptáte-li se na čas realizace svého plánu, jde o dobu šesti měsíců.

 

Finance: runa Fehu je symbolem hojnosti, dosažení cílů a úspěchu. Symbolizuje hojnost ve všech směrech. Projevuje se v  živelu ohně. Rostliny, které s touto runou souvisí, jsou nesmírně důležité. Jsou to všechno obiloviny, to co má zrno. Ve znamení zvěrokruhu se k téhle runě poutají znamení Býka, Panny a Kozoroha. A v tarotu náleží k Fehu karta Velekněze. Kdybychom se podívali na to, jak funguje Fehu v léčitelsví, tak pomáhá při bolestech na hrudníku a při dýchacích potížích. Nepodceňujte sílu run. Vikingové, v podstatě primitivně, postihli moudrost světa. Pár zdánlivě jednoduchých čárek dokáže ovlivnit celý váš život. Amulet z runy Fehu zajišťuje prosperitu a dobrý život.

 

Zdraví: runa Uruz je o houževnatosti a vytrvalosti. Říká, ať nepolevujete ve svém snažení a zároveň ukazuje vaší skutečnou sílu spočívající v tom, umět věci dotahovat do konce. Jedině tak vám přichází štěstí. Vy si všechno vždy musíte zasloužit sami, ačkoliv jiným to padá do klína snáze. A proč? Protože vy na to máte. Máte na to dokázat realizovat své touhy vlastními silami. Bez práce nejsou koláče. Záleží na vás, jestli a jak se rozhodnete. Na svět se umíte dívat střízlivě a víte, že pomocná ruka roste z vaší paže. Záleží na vás, co získáte. Věci si ale také v žádném případě nenecháte krást a svá pole si jako správný hospodář umíte hlídat před škodnou. V lásce čelíte překážkám, které se dají zvládnout. Jen se nedat otrávit. Může váznout komunikace a strach oslabuje. Není čas na přecitlivělost. Pod tím vším se nenápadně táhne mužská sexuální síla. Pro nezadané – tento týden není čas na nová dobrodružství, ale spíše práci na sobě a svém světě a vyřízení starých restů. V práci jste vhozeni do kola rivality. Je to zkouška, kdy se můžete posbírat a uvědomit si, že na to máte. Vyjdete z toho posíleni. Neustupujte a prosazujte se pevně. Buďte silní jako dub.

Pro Dobrou kartářku Bridget

Linka 36

Foto: Shutterstock

Komentáře jsou vypnuty.