Tři runy na týden od 10. června

Na tento týden padla v oblasti lásky runa Fehu, která je symbolem hojnosti, dosažení cílů a úspěchu. Symbolizuje hojnost ve všech směrech tedy i v lásce.

 

Láska: runa Fehu je symbolem hojnosti, dosažení cílů a úspěchu. Symbolizuje hojnost ve všech směrech. Projevuje se v  živlu ohně. Rostliny, které s touto runou souvisí, jsou nesmírně důležité. Jsou to všechno obiloviny, to co má zrno. Ve znamení zvěrokruhu se k téhle runě poutají znamení Býka, Panny a Kozoroha. A v tarotu náleží k Fehu karta Velekněze. Kdybychom se podívali na to, jak funguje Fehu v léčitelství, tak pomáhá při bolestech na hrudníku a při dýchacích potížích. Nepodceňujte sílu run. Vikingové, v podstatě primitivně, postihli moudrost světa. Pár zdánlivě jednoduchých čárek dokáže ovlivnit celý váš život. Amulet z runy Fehu zajišťuje prosperitu a dobrý život.

 

Finance: padla runa Dagaz. Tato magická runa vnáší do života rozbřesk. Nebo rozbřesk na základě synchronicity popostrčil právě runu Dagaz směrem k vám. Z temnoty se probouzíte do nového dne. Přichází pochopení. Spojí se souvislosti. Vyšla jitřenka. Věřte si a zapomeňte na pochyby, deprese a obavy. To nejlepší je před vámi. Dneškem vstupujete do nové životní etapy. Mladý krásný bůh léta Baldur byl podle severské mytologie zavražděn bohem úskoku, lži, chaosu a zimy, svým bratrem Lokim. Mrtvý bůh se znovu zrodí příští rok. U nohou se Baldrovi rozevírají květy a přijímají jeho světlo. Motýli, symbolizující osvobozenou duši, víří vzduch okolo Baldra Krásného, který svým archetypálním příběhem, opakujícím se v mnoha dalších kulturách. Vypráví se moudro o obětovaném a vzkříšeném králi, staré tak, jak staré je lidstvo samo. Jako runa tohoto týdne věští runa Dagaz blížící se dosažení cíle. Je však nutné pečlivě ukončit všechny stanovené úkoly. Přichází vám hojnost a prosperita. Dosáhnete toho, v co doufáte. V práci jste druhým tak trochu učiteli, snaží se vás napodobovat a dělají to po svém a to jim nese vlastní druh životních zkušeností. Vy jdete stále výš. Když už je těch situací a někdy i ne zcela příjemných dost, vězte, že runa Dagaz nese svítání. Je symbolem naděje. Po mystickém soumraku bohů přichází slunečný den a vítězství. I v právních, či studijních oblastech.

 

Zdraví: runa Tiwaz je o dosáhnutí cíle, i když cesta může být těžká. Vědomě pracujete na svém úspěchu. Můžete mít velký strach ze změn. Výsledek však stojí za to. Pomáhá dosáhnout cíle, který má pro vás velkou hodnotu. Učíte se novým věcem. Ve věštbě pro tento týden znamená, že uspějete navzdory všem nástrahám. Máte svoji sílu, své odhodlání a cíl. Nemusíte být přímo soutěživí, jenom si hrajte, mějte na paměti cíl a úspěch vás nemine. Ve sféře lásky runa Tiwaz slibuje radost na které budete mít chuť zapracovat. Budete mít potřebu splnit očekávání a hlavně potřeby partnera. Runa Tiwaz v partnerství věští harmonii vlastním přičiněním. Ptáte-li se na čas realizace svého plánu, jde o dobu šesti měsíců.

Pro Dobrou kartářku Bridget

Linka 36

Foto: Shutterstock

 

 

 

Komentáře jsou vypnuty.