Ravenovy láskyplné horoskopy na březen

Beran
V březnu může pro celou řadu Beranů nastat plno paradoxních situací. Například si řeknou, že se s někým rozejdou a místo toho se sblíží nebo se naopak budou chtít sblížit a místo toho se definitivně rozejdou. Rozhodně se ale dožijí nějaké zajímavé, možná až zarážející partnerské změny.

Býk
Ve vztahové rovině čeká Býky upevnění a možná i trochu „vyčištění“ vztahů. Zvláště pokud se bude jednat o vztah mezi dvěmi Býky, tak z toho může být láska až za hrob. Ale i vztahy Býků k ostatním znamením budou dobré a pevné.

Blíženci
Po změnách v minulosti zatouží Blíženci konečně po klidu a odpočinku. Statisticky výrazné procento Blíženců může začít plánovat svatbu, jinými slovy budou přistupovat k otázkám partnerskéh sexu cílevědomě a zodpověně.

Rak
Nejednomu Rakovi se stane, že se zamiluje hned do několika partnerů nebo i partnerek najednou – a nebude vědět, koho si v té rychlosti vybrat. Březen se tak změní v měsíc partnerských kvantových přeskoků.

Lev
Po celý březen 2020 budou Lvi jak ve svém živlu, mohou navazovat různé vztahy, některé budou vážně míněné, jiné budou mělké, ale i když budou často začátky z hlediska perspektivních vztahů docela slibné, nevydrží delší dobu žádný z nich.

Panna
Mnohoslibné znamení, představující krásnou, čistou Pannu, zažije v březnu mnoho zklamání. Možná to bude tím, že Panny se budou projevovat jako znamení bezelstné a jednající na rovinu a to je právě to, co se nyní, v březnu 2020 nebude moc nosit.

Váhy
Jako vždy, budou mít Váhy problém v možné nesourodosti vztahů, budou hledat vážný vztah a partner se bude chtít jen trochu poveselit a běžet dál, ale budou i Váhy, které konečně najdou to, co hledaly třeba i celý život. Těch ale bude podstatně méně.

Štír
Ve znamení Štíra můžeme najít radost a sklony k bujnému a nevázanému veselí. Můžeme směle očekávat, že když se během března 2020 setkáme s jakoukoliv večerní organizovanou zábavou, že za tím bude stát jeden nebo i více Štírů.

Střelec
Díky březnovým vztahům prožijí Střelci tajemný proces omlazení, který se občas na jaře odehrává za vydatné pomoci sexu. Musíme se tedy na jejich partnerské a sexuální aktivity dívat spíše jako na součást celostní medicíny, než jenom jako na plytkou zábavu.

Kozoroh
Kozorozi ještě stále patří ke znamením, která by se dala označit jako symbol zodpovědnosti, mravnosti a pracovitosti. Jinými slovy, moc ryzí sexuální legrace s nimi nebude, ale na druhou stranu, pokud od vztahů očekáváme něco víc, než pouhé tělesné potěšení, znamení Kozoroha nás nezklame.

Vodnář
Typické znamení, které může mít i více vztahů najednou je právě nyní Vodnář. Ale pozor, není to nezodpovědnost, berme to prostě tak, že Vodnáři mají trochu větší míru erotické rozvernosti přímo ve svém osudu. Pokud by díky tomu mohly vzniknout jakékoliv konflikty, všechno se opět urovná.

Ryby
Znamení tiché, zádumčivé, ale současně i pečlivé a zodpovědné. Ryby opět předčí všechna ostatní znamení ve známých disciplínách jako jsou věrnost a stabilita. Ale je pravda, že moc legrace s nimi ani v březnu 2020 nebude.

Raven Argoni

Komentáře jsou vypnuty.