Ravenovy horoskopy na leden

Beran
V první polovině ledna mohou mít Berani dojem, že vše probíhá bez jejich účasti, jako kdyby stáli „vedle“ nebo byli nějakým záhadným způsobem vyřazení z kolektivu. Na to, aby dosáhli spokojenosti v práci i ve vztazích, budou muset vynaložit hodně energie a stejně nebudou spokojení s výsledky svého snažení. Ke konci ledna 2020 se mohou i některá jejich zlá tušení nebo „divné pocity“ v oblasti samostatné práce a v milostných vztazích potvrdit, snadno se může dostavit nechtěná i nezasloužená krize, do znamení Berana, neboli Skopce se s odcházejícím lednem a přicházejícím únorem propracuje Měsíc s Černou Lunou a to vždy přináší starosti a zpomalení čehokoliv, na čem se postižení pokoušejí pracovat.

Býk
Poměrně dost životní energie a zdraví budou mít k dispozici Býci, takže budou doslova dělat čest svému jménu, nic je neohrozí a nic je neskolí, všem úderům odolají. O Býcích se dá říct, že v lednu 2020 budou dobří ochránci a nebezpeční soupeři. Budou se snažit jak v práci, tak doma, hodně Býků se už během ledna bude projevovat tak, jako kdyby se ani nemohli dočkat jarního úklidu, i když v podstatě právě prožíváme první týdny astronomické zimy. Býka, který má na začátku svého znamení životně důležitou planetu Uran chrakterizuje spolehlivost a ochota pomáhat blízkým. Takže budou symbolicky na roztrhání.

Blíženci
Znamení Blíženců není a nebude teď ovlivněno prakticky žádnou jinou planetou než Měsícem kolem sedmého a osmého ledna a přes celý leden se lehce, nepatrně bude projevovat vliv Marsu v opozici. V práci bude všechno v nejlepším pořádku, může dojít nanejvýš k nějaké menší změně, zdraví bude rovněž v pohodě, hlavním tématem k přemýšlení prakticky u všech Blíženců budou vztahy. Muži – Blíženci mohou být i lehce nevěrní nebo budou mít pocit, že by si mohli ve společnosti trochu zaflirtovat a ženy – Blíženci, pokud nemají žádný trvalý vztah, se budou snažit někoho zaujmout. Jinými slovy, být Blížencem v lednu 2020 znamená, hledat v oblasti vztahů trochu dobrodružství.

Rak
Ženy, víno, sex, vztahy a zpěv se budou docela dobře rýmovat se znamením Raka, zvláště, když půjde o Raka – muže. Pokud se budou Raci tvářit introvertně a budou si hrát na vzorné rodinné znamení, tak většinou půjde pouze o mistrnou přetvářku a klam. Rakům bude jedno, co si o nich kdo myslí, budou si chtít co nejčastěji vyhodit z kopýtka. Z toho také plyne, že je na práci v lednu nikdo moc neužije. Je sice pravda, že své povinnosti budou plnit, ale bude jim přitom chybět obvyklé nadšení, které se za jiných okolností váže k tomuto znamení. Pozor i na výkyvy nálad, může se stát, že se dáte do rozhovoru s Rakem, který se bude chvíli jevit jako super společník a najednou bude zničehonic naštvaný jak masový vrah před záchvatem.

Lev
U Lvů se nebudou projevovat žádné zvláštní náladové výkyvy, spíše se budou na všechno tvářit mírně ospale, ale budou dávat pozor na všechny příležitosti, které se objeví v oblasti práce, kšeftů, podnikání a výdělku a ženy – Lvice budou dávat mimořádně dobrý pozor také na implicitní nabídky z druhé strany genderové barikády. Budou pociťovat silný zájem o všechny muže ve svém okolí a pokud ženu – Lvici upřímně pochválíte, tak by se v tu chvíli pro vás rozdala, ale raději to nezkoušejte, pokud zrovna v tu chvíli nebudete přemýšlet o zajímavém a perspektivním vztahu do daleké budoucnosti nebo o založení rodiny.

Panna
Pro Panny se nyní chystá období, kdy bude velmi výhodné trochu se zamyslet nad tím, co která Panna dělá, čím se živí, jaká je její profese, kolik za to bere, jestli by se pro ni náhodou nehodilo nějaké školení, popřípadě rekvalifikace. Dá se očekávat, že v první polovině tohoto roku 2020 bude pro Panny vhodná jakákoliv konstruktiví změna práce a pracovních vztahů. Štěstí bude stát v pracovním slova smyslu na jejich straně a to jak pro ženy, tak i pro muže. Vztahy by se rovněž měly trochu pohnout směrem ke kýženému či vysněnému řešení, takže pokud měla Panna o někoho zájem a dotyčný se ještě k nakousnutému problémy nevyjádřil, měl by se vyjádřit právě nyní.

Váhy
Zdánlivě jsou sice Váhy v pohodě, protože přímo na ně nepůsobí během ledna žádná planeta kromě Měsíce, který je ve Vahách kolem 16. ledna, ale to platí pouze pro Váhy, které již mají základy určitého vztahu vyřešené a nyní budou řešit spíše otázky ekonomického nebo pracovního charakteru. Váhy, které se s někým rozešly nebo jsou již delší dobu samy, popřípadě Váhy, které jsou již zvyklé na krátkodobá partnerství nebo spíše takové kamarádsky-sexuální výkřiky to budou mít komplikované, protože je bude pronásledovat pocit nejistoty a to platí i pro pracovní vztahy a pro výdělečnou činnost. Kolem 16. ledna se objeví nějaká zajímavá příležitost nebo se odehraje užitečné náhodné setkání.

Štír
Ruku v ruce s ostatními znameními i mezi sebou budou chodit na procházky ve volném čase spokojení Štíři. Všichni Štíři bez výjimky prožijí leden 2020 jako naprosto spokojená, harmonická a klidná společenská vrstva, která nedělá problémy a umí se hbitě přizpůsobit jakémukoliv životnímu prostředí. Od Štírů se budeme moct všichni učit, protože Štíři jako první pochopí, co v lidském životě znamená „ztráta času“, čili i to, když se někdy věnujeme jakýmkoliv věcem, které mají význam menší než zásadní. Pokud jste Štír a budete se chtít naučit něco z meditací, popřípadě duševních koncentrací a spojení meditací se cvičením, tak leden 2020 pro vás bude naprosto ideálním měsícem.

Střelec
V soutěži, v boji, v konkurenčním zápolení, ale i tak trochu v pomluvách, neboli v ideologickém boji budou stát na jednom z prvních míst Střelci. Posílení přítomností Marsu se mohou zúčastnit jakéhokoliv boje či zápasu, například i sportovního a budou mít přitom velkou šanci na vítězství nebo alespoň pozoruhodný úspěch. V dnešní společnosti nejde jen o to, něco dokázat nebo být v něčem první, ale člověk se musí také naučit své schopnosti nebo již dosažené výsledky a vítězství na správném místě prodat. Proto můžete udělat daleko větší kariéru jako průrazný jezdec na sáňkách než zaražený a do sebe obrácený génius na zpracování jaderné energie. V lednu se prostě vyplatí být Střelcem.

Kozoroh
Pracovité, nenápadné, skromné znamení, které se zrovna v lednu 2020 moc nehodí k umělcům, zpěvákům či k politikům, ani k trubadůrům či aukčním vyvolávačům. V lednu se připravte na to, že na vás osud navalí takové množství práce a pacovních úkolů, že pod nimi ani nebudete moc vidět. Když je ale všechny uspokojujícím způsobem zvládnete a vaši šéfové budou potěšení, můžete se připravit i na zajímavou odměnu a možná i trochu slávy. O znamení Kozoroha se dá říct, že i když na sebe nebude bombastickým způsobem strhávat pozornost ostatních, bude se pomalu zvedat a půjde takzvaně nahoru. I kariérově. K tomu budou Kozorohům pomáhat Slunce, Merkur, Saturn a Jupiter. To je docela dobrá sestava.

Vodnář
Znamení Vodnáře bude v podstatě něco jako znamení „všeuměla“ nebo „všeumělů“. Úkolů přijde během ledna 2020 víc než dost, ale Vodnáři všechno zvládnou tak, že jim ještě zbyde hromada času, který většinou využijí na budování svých partnerství nebo spíše a lépe řečeno – na budování složitých partnerských labyrintů. Vodnáři se sice budou muset hodně snažit, aby unesli všechno povinnost a splnili alespoň polovinu slibů, které v minulosti pohazovali kolem sebe, ale nakonec vše zvládnou a budou si připadat spíše jako páni světa než jako prostí pracovníci, i když se třeba díky svému povolání budou věnovat více řemeslu než filosofování.

Ryby
Začátek nového roku 2020, zvláště leden si budou Ryby prožívat téměř s nadšením, protože se konečně po dlouhé době dožijí toho, že se Černá Luna, která je minulý rok pronásledovala, přesune do sousedního Berana a bude dalších několik let prakticky klid. Co se týká pracovních záležitostí, bude pro Ryby platit pravidlo stability, nic negativního se nestane, všechno poplyne dál v podstatě přesně tak, jak jsou Ryby zvyklé a jak jsou lidé z jejich okolí, zvyklí na průměrné Ryby. Celkově můžeme od Ryb očekávat plno zajímavých věcí, na které přijdou a mohou to být i věci čistě uměleckého rázu či charakteru, takže Ryby teď mohou kreslit, fotit, psát, modelovat, skládat nebo napsat scénář k filmu a určitě se tím později proslaví. Takže, proč toho nevyužít?

Raven Argoni

Komentáře jsou vypnuty.