Kartomant

kartomant-hermanekB.S.Heřmánek, Dr.,h.c., světově uznávaný jasnovidec a kartomant. Působil mnoho let v zahraničí, sdílel a sdílí úžasné úspěchy. Publikoval několik let v časopisech, Astro, Spirit a v současné době spolupracuje s časopisem Médium. Lidé ho znají z vlastního pořadu „Nokturno pro osamělá srdce“, které s ním živě vysílalo několik let rádio Hradec Králové s redaktorkou Martou Růžičkovou. Vystupoval v televizních pořadech, jako byla „Věštírna“ a jiné. Je vyhledávaným kartářem lidmi z mnoha zemí světa a do dnes jej navštěvují ti, kteří potřebují pomoc třeba i z takových zemí jako je Kanada, Austrálie či Kazachstán. Má téměř čtyřiačtyřicetiletou praxi a stálé dlouholeté klienty, což považuje za velký úspěch. Dokázal v televizních či rozhlasových programech vysílaných živě přesně určit jakýkoliv problém a zdárně jej vyřešit, tipoval naprosto přesně hokejová utkání, čísla do sportky, nacházel ztracené osoby, předměty a řešil mnohé další a další nepochopitelné záhady. Je také spisovatelem a jeho knihy mají obrovské úspěchy. Má ohromnou a neuvěřitelnou energii, kterou předává všem, kteří si to zaslouží a potřebují.
Marta Růžičková, redaktorka ČRo HK

Prekognice se zabývá pohledem do budoucnosti a ukazuje nám budoucnost takovou, jak si ji sami tvoříme, ale umožňuje nám také současně vidět budoucnost takovou, jaká pro nás byla vytvořena silami, které znají všechny naše skutky a to jak minulé, tak i ty budoucí.
Současnost a přítomnost je bodem jejich tvoření. Každým okamžikem v prostoru času a každým svým činem si tvoříme svou budoucnost. Potom tedy vše co se děje právě teď, a co se stane v blízké budoucnosti, záleží jen na nás. To, co se děje nyní jsme si vytvořili svými minulými činy a skutky, musíme tedy nést zodpovědnost sami za sebe, nikdo jiný to za nás neudělá. Přimějme tedy plody naší práce v minulosti a příznivou budoucnost si vytvořme především svým pozitivním myšlením a činy. Je nutné si také uvědomit, že to vše, co prožíváte, není dílem žádné náhody, vše je výsledkem zákona o rovnováze.
Vše, co končí, jednou muselo začít a vše, co právě teď začíná, bude muset jednou skončit. Ještě než jsme se narodili, byli jsme obeznámeni se svým novým životem a přijali jsme ho jako to nejlepší, co pro nás v tomto světě může být, protože tím, že jej budeme žít tak, jak nám ho připravil někdo, kdo o nás ví vše a chce pro nás jen to nejlepší, budeme moci později chtít víc.
My však stále bojujeme s něčím, s čím se bojovat nedá, a proto prohráváme. Chceme budoucnost takovou, o které si my sami myslíme, že si ji zasloužíme. Zasloužíme si shovívavost a to až tehdy, napravíme-li své minulé skutky, ale jen tehdy, pokud je umíme správně a včas rozpoznat a chtít ve své mysli napravit.
Jako kartomant patřím k lidem na této planetě, kteří mají ten dar být pomocníkem všem těm, kteří tápou, aby poznali a věděli, co a proč je čeká na cestě životem, aby poznali svou budoucnost a nemuseli později litovat něčeho jen proto, že nebyli připraveni.

Pro život jako takový a s ním spojené překonávání problémů, je důležité neustále udržovat co možná nejvyšší hladinu životní energie. Její vysoká hodnota nám vlastně zaručuje snadné nalezení východisek z různých životních situací a klidnější běh života, s její pomocí se nemůže stát, že by nám snad jednou mohli přerůst problémy přes hlavu. Není proto dobré nechávat kritické životní situace nedořešené, protože odsouváním problémů a jejich neřešením se nám hladina energie v těle a okolo těla snižuje, a ačkoli řešení bývá někdy na dosah, nejsme schopni natáhnout ruku a řešení si přitáhnout, protože už prostě nemáme sílu, protože vyčerpáme všechnu energii, kterou právě disponujeme na řešení každodenních problémů a někdy ani to ne. Je také důležité, abychom mysleli neustále pozitivně, to dodává naší mysli velkou sílu, zároveň je velmi potřebné, abychom zbytečně neplýtvali silami na něco, co vlastně nepotřebujeme, nebo co je pro nás v tuto chvíli nepoužitelné a vždy musíme přesně vědět, proč to či ono vlastně děláme a, zda nám to právě teď může být vlastně k užitku. Budoucnost totiž nevytváříme budoucností, ale současností, tím, jak se chováme dnes, ovlivníme naše pozice v budoucnu.

 

autor: https://www.dobrakartarka.cz/katalog-kartarek-cr/800/bohuslav-slavo-hermanek-prekognice-2/

 

Komentáře jsou vypnuty.