Jaro, stvořené pro magii 

Příroda se probouzí, rodí se mláďata, všechno začíná kvést. Jaro je ta pravá chvíle, abychom začali kouzlit. Jen musíme opatrně. Pojďme si říct pravidel, kterých bychom se při čarování měli držet.  

Nikdy nedělejte rituály, které by měly někomu uškodit. Černá magie se dřív nebo později obrátí proti vám, a uškodí více osobě, která ji provozovala, než tomu, kdo měl být jejím cílem. Kosmický zákon trojnásobné odplaty vychází z pravidel, že vše, co uděláme, se nám trojnásobně vrátí. A to platí jak pro negativní, tak pro pozitivní magii. Většina rituálů se projeví až po nějakém čase. Takže trpělivost…

Čarování není žádná legrace, hodně záleží na vašem nasazení, na tom, jak se budete soustředit a na energii, kterou rituálu věnujete. Když jen poplujete po povrchu, nemůžete čekat zázraky. Musíte chtít – jak se říká, věř, a víra tvá tě zachrání. Takže si udělejte čas, příjemné prostředí a začněte poctivě.

Pořiďte si pomůcky a dejte si záležet na jejich výběru. A nebojte se, spoustu si můžete vyrobit sami. Svíčky, oltáře, bylinky, papírové svitky… Tomu všemu věnujte pozornost. A jednejte instinktivně, to je největší síla rituálů. Váš momentální pocit.

Velkou roli hraje to, abyste se cítili dobře. Pusťte si při rituálu hudbu, kterou máte rádi, zapalte si aromatickou svíčku s vůni, která je vám příjemná, klidně si zatancujte, nebo nalijte skleničku vína. Všechno je jen na vás.

Rituálů je bezpočet. Přidáváme jeden pro inspiraci.

 

Peníze

Tak, jak mušky a včelky ke sladkému medu letí, tak ať peníze se na mne lepí.

Pro dobro mé a všeho a všech zúčastněných, tady, teď a na věky věků. Amen

Med se musí rozpustit ve vodě, nad kterou se pronesla tato slova. V té vodě je nutné se o půlnoci umýt. Možná bude lepší si takovou vodu ji přilít do vaší klasické lázně.

Han a Hel

 

Komentáře jsou vypnuty.