Zbavte se během zatmění toho, co vám neprospívá

V magický den Venuše, patronky lásky a krásy v pátek,  přijde  polostínové zatmění Měsíce. Přinese emocionální rozechvění, citovou rozkolísanost a nerozhodnost. Člověka to bude nutit něco ukončit a to je dobře. Je ideální doba utnout vše, co je v životě špatně. Připravte se na nadcházející změny.

 

  1. června ve 20:58 minut SEČ a největší přiblížení úplňku k zemskému stínu bude ve 21:25 SEČ

 

Připravte si tři bílé svíčky na znamení čistoty a tři bílé květy. Jsou ideální, protože jsou symbolem čistoty úmyslů a harmonie. Položte je na malý tácek a přizdobte pár drobnostmi. Kamínkem, obrázkem vašeho anděla strážného.

Zavřete oči a vzpomeňte si na věci, které vám odebraly energii. Lidi, kteří vám něco udělali a podobně. Požádejte o zpětnou výměnu energií. Tu, kterou vám vzali, ať je vám navrácena zpět v očištěné formě, a tu kterou vám poslali, nechť je navrácena jim. Možná v tu chvíli začnou plameny svíček hořet víc, nebo čoudit. Pak řekněte v klidu a nahlas – odpouštím. Svíčky nechte vyhořet.

 

Tento rituál a vaše slova mají sílu vyléčit vaši bolístku, zvednout sebevědomí a cítit se lépe. Potřebujete opravdu tyto změny? Přijdou, pokud to, o co žádáte, plyne přímo z vašeho srdce. Představte si, že vše, co vás trápilo odešlo jako černá mračna a opět se vyčasilo.

Hell

 

 

 

 

 

 

Komentáře jsou vypnuty.