Vytvořte si talisman, či rituál na míru z tarotových karet

Karty umí více než ukazovat budoucnost. Některé z nich umí také chránit a přivanout kapku štěstí. Povíme si, které to jsou.

 

Kdysi jsem ztratila ze svého balíčku mariášových karet kartu Eso kulí. Dostala jsem divnou předtuchu, a i když jsem se snažila tísnivý pocit zaplašit,  stejně jsem se v krátké době octla bez domova. Eso kulí je také o velkých hmotných jistotách. Věštecké karty nesou symboly, které jsou s námi spjaty víc, než by se mohlo zdát. Jejich vliv lze využít i pozitivně. Dnes se zaměříme jedny z nejmocnějších – na tarotové.

Na lásku a klid sáhněte po pohárech

 

Eso, král, královna dvojka poháru a desítka pohárů zavěšená v levém rohu místnosti Pohledem od dveří podle feng shui jak to je to roh lásky.

 

 

Peníze přitahují peníze

V tarotomluvě vše spojené se zemským živlem, hmotou a hojností to jsou právě pentakly neboli disky.

 

Eso, král, královna, devítka a desítka – tyto karty se vyplatí mít tak umístěné aby vzhlíželi na vchod do vašeho domova, nebo vašeho pokoje. Také v peněžence mohou pomoci.

 

 

Hole v ruce posílí odvahu

 

Eso holí mám pomůže vyhrát úřední záležitosti nebo při soudním sporu. Král nebo královna dodávají osobní sílu. V době léčení či rekonvalescence, při pobytu v nemocnici pomáhají dodat vitalitu.

 

Vyzkoušejte ochranou moc velkých arkán

Lásku rozdmýchají: Zamilovaní, Slunce, Hvězda, Síla,

 

Přání splní: Kočár, Síla, Hvězda, Slunce,

 

Ochranu posílí: Slunce a Hvězda Hojnost podpoří: Šunce, Síla, Kolo štěstí.

 

 

Karty největší pomoci: Velekněžka, Císařovna, Císař, Velekněz, Zamilovaní, Síla, Rovnováha, Slunce a Svět

 

 

 

Jakým kartám se při volbě talismanu vyhnout?  

 

Mečové karty umí ničit. Eso mečů namířené směrem k vašemu nepříteli mu bude umět dost uškodit.

 

Zvolenou kartu můžete nosit u sebe.

 

Tarotový rituál

 

Také můžete vytvořit malý rituál, kdy si nakreslíte na čistý list papíru pentagram a alespoň pětkrát jej obtáhnete. Špici pentagramu otočte směrem na východní světovou stranu. Do pentagramu vložíte vybranou kartu. Na kartu položte na nekolik minut sklenici s vodou. Kolem pentagramu zapalte svíčky. Mohou být dvě, nebo třeba pět. V tom případě však začněte proti směru hodinových ručiček. Barva svíček může být bílá a stačí čajové. Pokud si chcete pohrát, mohohou být v barvě posilující vaše přání. Nakonec vodu ve sklenici, které rituál dal sílu vypijte. Myslete při tom na to, jak se plní vaše přání.

 

V žádném případě nepoužívat kartu Ďábla a Věže.

 

 

Helen Stanku

 

Komentáře jsou vypnuty.