VIP Intenzivní kurz vykládání karet s kartářkou a vědmou Helen Stanku 20. 5. 2023

Srdečně Vás zveme na seminář Helen Stanku, který bude probíhat 20.5. 2023 od 10h do 17h (s hodinovou pauzou na oběd) v Nerudově ulici 33 na Malé Straně. Přímo v soukromém prostředí u Helen Stanku.

Tento kurz je exkluzivní a je pouze pro uzavřenou skupinu maximálně 7 osob. Po jeho absolvování obdržíte certifikát.

Společně s Helen Vás na praktickém výcviku čeká: řeč Mariášových karet, klíč k jejímu rozluštění, zasvěcení do umění napojení na informační pole klienta, zachování objektivity výkladu, techniky výkladu bez pomocí orákul, hygiena při a po práci s energeticko-informačním polem druhých lidí, umění se energeticky dobít a energii pro výklad si udržet až do posledního klienta, technika obrany před vysavači energie, etika výkladů, nabíjení karet, základy obrany před “černou“ magií. Bonus – silná magie a funkční rituály tarotových karet na ochranu před škodícími vlivy magie druhých, tarotová magie na hojnost a osobní sílu. Typy výkladů na otázku:  Láska, zdraví, práce. Partnerský výklad do 1 roku, 2 let a dále. Osobní výklad do 1 roku, 2 let a dále. Zrušení a přeprogramování nežádoucího vývoje, či zmírnění nechtěných dopadů.

Pro bližší informace můžete napsat na duchovniaktivity@centrum.cz

Helen je kartářka, vědma posilující intuici, energoterapeutka a mystička.

O výkladu karet Helen říká: S kartami je dobré se spřátelit. Karty pak oplácejí s láskou a ukazují okolnosti, které se později stanou. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energii člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás. Žádný výklad není zbytečný. Lidem vždy ve správný moment dojde, co jim chtěly karty říct.“

 

 

Komentáře jsou vypnuty.