Ravenovy horoskopy na květen 2020

Beran
Prakticky pro všechny Berany platí menší, leč o to užitečnější rada – ať už se setkáte s čímkoliv, ztlumte všechny emoce a promyslete si své reakce. I kdybyste měli chuť bouchnout do stolu, tak se prostě ovládněte a nechte vše plynout, jako kdyby se nic nedělo. Nad znamenín Berana v květnu 2020 vládne tzv. Černá Luna, která se v realitě často jeví jako „smůla“ nebo ztížené životní podmínky. Ale, když dáte pozor, tak se vám nic špatného nestane, i když se často to, co budete potřebovat, odehraje na poslední chvíli.
Býk
Býci si budou připadat jako někdo, kdo původně má úplně všechno, potom přijde o pravidelný výdělek (12.5. přechází Merkur z Býka do sousedních Blíženců) a nakonec se musí vzdát i naděje, která podle rčení umírá poslední (21.5. se Slunce přesouvá z Býka do Blíženců a hned nato se do Blíženců dostává z Býka i Měsíc, který se hned na začátku Blíženců spojuje se Sluncem do malebného Novu. Býk zůstává od 23. května až do konce měsíce sám, pouze s Uranem, který sám za sebe příliš radostí nepřidá a úsměv nerozšíří.
Blíženci
Během května tohoto roku dospějí Blíženci k tomu, že budou mít ve svém znamení, jak bohatec ve svém kapsáři Merkur, Venuši, Slunce a Měsíc a bude to kolem 23. května 2020, v realitě se to projeví tak, že budou mít štěstí na lásku a na vztahy a to dokonce i na obchodní, přátelské, rodinné a finanční vztahy. Kromě toho si nemusí dělat žádné starosti ohledně zdraví. Pokud byli zdraví na začátku května, budou zdraví i na konci května a pokud zdraví nebyli, tak se během května uzdraví nebo, jak se říká, dostanou se z nejhoršího ven. Květen 2020 vnese do života Blíženců sílu a mentální odhodlání vstoupit do další vývojové fáze naší civlizace.
Rak
Principiálně se klasický Rak dostane během května 2020 na hranici pracovního a finančního úspěchu. Jinými slovy se k tomuto úspěchu směřující Rak nápadně přiblíží, ale ještě jej plně nedosáhne. Pokud by měl téhož dosíci, stane se tak až během června, maximálně července. Cesta za slávou je trnitá a hlavně složitá. Raci mají sice hodně velké možnosti, vyrůstající ze široké palety splnitelných předpokladů dosáhnout úspěchu, jaký jim budou ostatní závidět, ale ještě ty možnosti nedokáží v praxi zužitkovat pouze pro sebe. Hlavní a často možná i jedinou velkou překážkou na cestě k vrcholu budou paradoxně oni sami.
Lev
V květnu 2020 budou Lvi přemýšlet a také budou hojně jednat v rámci zlepšení svých vlastních pracovních podmínek. Je to docela zvláštní, až zajímavé, že se to ukazuje především u Lvů, protože zhoršení pracovních podmínek by mělo zcela logicky nastat prakticky u všech znamení tak nějak nastejno, ale podle horoskopu to vypadá tak, že nejvíce postižení nebo nejvíce starostí ohledně práce a dalšího hmotného zabezpečení budou mít právě  Lvi. Nebo Lvové, to je už celkem jedno, on to stejně asi nikdo zkoumat nebude, ale kdyby se přece jenom někdo našel, tak by asi byl překvapený.
Panna
Jak se říká, že lidé by si měli pomáhat, tak tady to asi nejvíce „odnesou“ Panny. Když jsem zpracovával astrologické konstelace speciálně na měsíc květen 2020, tak mi Panny vycházely skoro jako „sociální znamení“, obětaví pomocníci, či vojska z dávných kronik, co přišly včas a zachránily svět, ale to neznamená, že se Panny budou obětovat, zatímco ostatní se budou flákat a dělat, že nic nevidí (jak je často vidět u našich politiků – nevidím, neslyším, nemluvím, neřeším, ale zvolit se opět nechám rád).
Váhy
U Vah je naprosto jasné, že se budou projevovat jako čilé a zdravé znamení, což v tomto případě znamená, že pokud byly Váhy nemocné, churavé, popřípadě polehávaly a musely od rána do večera odpočívat, tak se během května, jak se říká, postaví do latě a pokud byly zdravé a poctivě pracovaly, tak pocítí obrovský příliv energie, jejich astrologické konstelace jsou vyloženě příznivé na přijímání energie z kosmu, vesmíru nebo z kosmíru nebo odkud to vlastně proudí, pokud vůbec proudí, možná tady prostě je a někdo ji může využít a někdo ne. Takže řada je právě teď na Vahách.
Štír
Jediný řízný úplněk, na který se můžeme v nejbližší době soustředit je 7. května 2020 – a kde jinde, než ve Štíru, to znamená, že Měsíc bude ve Štíru a Slunce v opozici, v Býku. Pokud budete chtít dělat nějaké rituály nebo magii, což se týká hlavně Štírů, tak se do toho můžete opřít v pravého poledne. Pamětníci, kteří hodně pamatují, mohou zavzpomínat na americký filmový western V pravé poledne, High noon, z roku 1952, který se odehrává v reálném čase a v podstatě se stal pozoruhodným filmovým rituálem. Hlavní roli hrál  Gary Cooper, který dostal za svou roli Oscara (celkově získal film 4 Oscary) a spolupracovníci a spoluherci se vyšvihli na cestu za životní kariérou. Rituál byl na téma „spolehnout se můžeš jedině sám na sebe“. Pokud na rituály moc nedáte, taky dobře, každý má svou vlastní cestu.
Střelec
Zajímavé konstelace mají Střelci nejenom na zdraví a na práci, ale  také na vztahy. Je možné, až hodně pravděpodobné, že se nejeden Střelec při řešení pracovních záležitostí během května 2020 (máj – lásky čas) dostane do situace, která bude takzvaně přát i lásce, čili se s někým zajímavým seznámí, přeskočí jiskra, luskne to, jeden druhého zaujme, postižený jedinec pocítí mravenčení v podbřišku, bude mít pocit vznášení, lehce se zajíkne při oslovení, starší lidi proklepne nenápadný náběh na infarkt, popřípadě se dostaví na poslední chvíli potlačený projev lehké inkontinence, no, však to znáte, takže tohle všechno se může zapsat do knihy života nejednomu Střelci právě teď, v máji.
Kozoroh
Každý, kdo Kozorohem být se honosí, může využít v květnu 2020 toho, že má ve svém znamení Pluto (i když to je celkem na nic) a Jupiter, to je planeta štěstí, v původních pohanských dobách byl Jupiter král bohů nebo šéf bohů, ale hlavně mohl náručí plnou rozdávat štěstí, šťastné náhody a všechno co se hodilo k získání peněz. Mohl také rozdávat štěstí v lásce, ale to bylo vždycky poměrně dost vrtkavé, protože štěstí ve hmotných záležitostech, často znamenalo vrtkavost v záležitostech citových. Tady musí každý Kozoroh trochu přemýšlet sám nad sebou, aby díky nějakému vztahu neztrácel vzácný a neopakovatelný čas. Někdy i Čas.
Vodnář
V tomto roce měli Vodnáři štěstí na vztahy, dokonce se dalo očekávat, že Vodnář může mít i dva vztahy najednou, popřípadě ještě nějaký ten vztah navíc ve stadiu rozpracovanosti a k tomu se řadilo štěstí v práci a štěstí na finance. Spíše tedy byl Vodnář dítě bájné Štěstěny, než že by musel nějak trpět pod jhem nesmlouvavého osudu. V první polovině května 2020 se bude obzvláště Vodnářům – mužům dařit vše, na co sáhnou a Vodnáři – Vodnářky budou hodně samostatné a v podstatě ani nikoho potřebovat nebudou. V druhé polovině května se může stát, že do života Vodnářů – mužů vstoupí partnerská krize a do života Vodnářek vstoupí muž, z něhož by se mohl stát dlouhodobý partner.
Ryby
V květnovém životním maratónu Ryb se ukáže jako rozhodující vliv Neptunu a částečně také vliv Měsíce, či bájné chladné Luny, podle toho, jak se to vezme. Práce, zdraví, hmotné zabezpečení, partnerství, sex a podobné záležitosti se ve většině Rybích existencí ukáží jako veličiny stálé, permanentní a téměř neměnné. Z toho plyne, že od Ryb nemůžeme čekat nic jiného, než klasickou spolehlivost a věrnost. Pozor, mohou být trochu zdravotní potíže, ale spíše to bude mít zlepšující se tendenci, takže, nepolevovat v úsilí, vše se v dobré obrátí.
Raven

Komentáře jsou vypnuty.