Čeká nás superúplněk, pojďme čarovat

O síle Měsíce ví každý, nejen čarodějky a mágové. Letos 8. dubna nás čeká superúplněk. Tak se říká chvílím, kdy je Měsíc na své eliptické dráze k Zemi nejblíže. A má tedy samozřejmě také největší vliv. Může se vám stát, že budete cítit zvláštní sílu, ale možné je, že budete více unavení.
Třeba vás postihnou urputné bolesti hlavy, emocionální labilitu, kolísání krevního tlaku, nervozitu, nebo návaly strachu. Také se rodí víc dětí, roste kriminalita i počet sebevražd.
Také tady jsou neochvějná fakta, která dokládají různorodé statistiky. Rodí se mnohem víc dětí, navyšuje se zločinnost a kulminuje počet sebevražd. Ale nebojte se, má také spoustu vlivů, které jsou nám příznivé.
Měsíc má na každého jiný vliv, skoro všem ale ovlivní spánek. Už proto, že jeho svit je tak silný. Můžete mít dokonce pocit, že jste zapomněli v ložnici zhasnout… Není divu, že Měsíc působí na lidi. Jeho pohyb ovlivňuje i pohyb celých oceánů, jak bychom se mu mohli bránit my, prostí smrtelníci.
Dubnový úplněk nastane přesně pět minut po půl páté ráno. Tento měsíc bude ve znamení Vah. Váhy mají v našem těle přímou souvislost s ledvinami, močovody, močovým měchýře, žílami, kůží, a slinivkou.Myslete proto více právě na ně a snažte se k nim v den superúplňku chovat co nejohleduplněji. Vhodné je sbírat kořeny bylin, které mají teď největší sílu. Sušení nadzemních částí nechte na později.  Nestříhejte živé ploty, neprořezávejte stromy a keře a nezaštipujte květiny, ani zeleninu.
V dnešní složité době jsme všichni trochu v izolaci, využijme ji tedy k provedení rituálů, jejich výsledek Luna umocní. Zkuste třeba následující magické kouzlo, abyste si sílu úplňku ověřili sílu úplňku na vlastní kůži
Vezměte skleněnou mísu a naplňte ji vodou. Ve chvíli, kdy se objeví na obloze prozářený Měsíc, oběma rukama nádobu uchopte a vystavte ji světlu Měsíce.

Zadívejte se upřeně na hladinu vody. Buďte opatrní, můžete mít velmi silné, možná i nepříjemné pocity, nebo mít vizi, která vás vystraší. Když ale ovládnete strach a zůstanete klidní, možná se vám jen trochu zatočí hlava, ale pak na hladině vody uvidíte svou budoucnost, silné okamžiky z minulosti a ucítíte příval silné, pozitivní energie.

Hell

Komentáře jsou vypnuty.