Magická zrcadla

Magická zrcadla jsou podle studie Pavla Sédira Saturnovy – jejich kotouče jsou zabarvené černě, pak Měsíční, jde o kombinace křišťálů a vody a také zrcadla Sluneční. Ta jsou z kovu.

Jsou známá zrcadla z nefritu v  Japonsku, černá arabská a zlatá indická. Používají se pro jasnovidnou práci.

Zrcadla je potřeba vyladit, nabít a správně aktivovat. Jde o mechanismus, který učíme v našich kurzech. Třeba o tom jak dokážou výrazně pomoci také v astrálním cestování a přispět v astrokoučinku. Výraz magické se dá chápat i jako magnetické. Magie využívá magnetismus, čili přitáhnutí si věcí, které si člověk – mág chce přivábit. K tomu je však potřeba jistých znalostí.  Znalosti synchronicit, znalosti zákonitostí a jisté psychické zdolnosti a síly. Také ladění se na určitý typ energií. S těmito energiemi uměli a umí pracovat lidé, kteří mají jisté schopnosti, zasvěcení a sílu vůle se na tyto sféry kontaktovat. Dají se k tomu použít volací znaky, o kterých jsem psala v nedávném článku, a také intuice, jež vycítí, jestli v ten den se dané energie nejlépe ladí. Výrazně může pomoci i astrologie.

Třeba když se budete chtít zlepšit v komunikaci, zajistit kladný průběh jednání, vyladíte se na sféru Merkura pomocí koncentrace, magických postupů i volacích znaků. Svým třetím okem vysíláte do prostoru žádost formou koncentrované myšlenky, můžete se dostat do energetického tunelu, jako když vás to vcucne… a vnímáte odezvu, kterou to vyvolává. Podle toho ladíte celé energie ve vizích, které probíhají na ploše magického zrcadla.

Některé sféry se nemusejí každému jevit vlídně. A jsou sféry, které jsou vysloveně i nebezpečné. Na druhou stranu profesionální astrokouč® se v těchto astrálních  světech  umí vyznat a ví, jak si nepřivolat bytosti, s nimiž v kontaktu být nechce.

 

Uvedu příklad. Na aktivaci třetího oka ke mně přišla paní Iveta. Měla dost problémů s tím, vůbec se ke mně dostat. Její život byl plný komplikací a na to že má ve všem klacky pod nohama, si již zvykla. Aktivace probíhá v energeticky chráněném prostředí, kde mimo jiných pomůcek používám i své magické zrcadlo. Je to výrazný zesilovač. Paní jsem napřed vyčistila od nánosu negativních energií, ale až v okamžiku vlastní aktivace se mi i pomocí zrcadla ukázaly trhliny, šedé chuchvalce a uzly na jejím vláknu astrálního napojení, čili jejího vyššího vedení. Toto jsme vyčistily i pomocí jejich astrálních pomocníků, průvodců z její sféry, se kterou její duše rezonuje. Po pročištění a znovu napojení se celá rozzářila. Včera mi volala a děkovala, že se jí vše změnilo. Že sice měla druhý den drobnou autohavárii, kterou sama nezavinila. Nicméně bylo vše perfektní, lidi se k ní chovají nyní tak pěkně, že na to není zvyklá, ve všem se daří. Ani ta havárie pro ni nebude znamenat finanční výdaj. Auto měla ťuklé na přední levé nápravě, ji do té doby pobolívala dlouho levá ruka a rameno. A najednou nic. Něco se uzavřelo a odešlo, jako špatná karma. Cítí, že je volná z nějakého kruhu a má zase radost ze života.

Se zrcadly se dá pracovat více způsoby. Mohou být pro věštění, práci s programováním budoucnosti a pracuje se s nimi trochu jinak než s křišťálovou koulí.

Je to jeden z nejstarších způsobů práce s energií věštění i magie. Lidé, kteří mají touhu po poznání s nimi pracují vyzbrojeni pevnou vůlí a čestnými myšlenkami. A univerzum pomáhá s největší shovívavostí.

 

S pokorou a láskou Helen Stanku

 

 

Komentáře jsou vypnuty.