Třetí oko pohledem Petra M.

Byl jsem jednoho krásného dne v Praze a zúčastnil jsem se rituálu
„otevření Třetího oka“. Rituál vedla kartářka světla, mystička, energoterapeutka, magička a vědma Helen Stanku. Rituál netrval dlouho, zhruba 1,5 hodiny, nicméně jsem si nemyslel, že za tak krátkou dobu pocítím výsledky.

V průběhu terapie jsem cítil krásnou pulzující, někdy burácející energii. Byly chvíle, kdy jsem cítil sílu hromů a blesků. Energie, která se uvolnila, mi v tu chvíli přišla, že byla až z karmických životů. Prostě něco bylo potřeba dokončit, abych nyní mohl mnohem více cítit a být vnímavější.

Dva dny po rituálu šly již cítit změny, těžko popsatelné, ale něco se dělo. Bylo to, jako kdyby vnitřní obrazovka byla čím dál tím více zaostřenější, ale nevěděl jsem, co to má znamenat. Zhruba od 10. dne po rituálu jsem začal lépe vnímat okolí, smysly začaly lépe pracovat. Nyní se dokáži lépe nacítit na předměty, vnímat energii živočichů, lépe vnímat přicházející myšlenky od bytostí, se kterými jsem dříve dokázal hůře spolupracovat. Těmi bytostmi myslím Anděly, na nebe vzaté Mistry, Boha, entity… Dokáži již i lépe hospodařit s energií, vytvořit energii, poslat energie tam, kde je potřebná. Nyní cítím a vím co a jak dělat, kam jít, abych z toho měl užitek, lépe vybírat potraviny, které jsou pro mne vhodné. Dokáži lépe zpracovávat myšlenky z knih. Při mém vnitřním vidění vidím obrazy reality, která by mohla nastat. Intuitivně cítím, že něco s tím či tam tím není něco v pořádku nebo při styku s lidmi lépe cítím jejich energii a vnímám jejich náladu, pocity.

Tímto krátkým článkem děkuji Helen Stanku za její čas, za to, že to byla právě ona, kdo vedl rituál „otevření Třetího oka“, kdo se podílí na mém rozpomenutí.

Petr Müller

Od druhé návštěvy uběhly téměř tři měsíce a až nyní jsem se dostal ke psaní „recenze“. Opět jsem si „otevření Třetího oka“ užil, bylo to jiné, aniž bych chtěl, tak jsem měl při rituálu dva úžasné přátele, první z nich byla mystička Helen Stanku a druhý byl terapeut, biotronik a energoterapeut Mirek Musil.

Rituál probíhal podobně jako první, nicméně to bylo jiné – zvláštní, klidnější, energetičtější, hlubší pocity vnímání, hlubší a intenzivnější spojení se sebou vlastním, dokázal jsem se lépe nacítit na svůj vnitřní svět i prostor kolem sebe.

Výsledky nepřišly hned, celkem to trvalo dlouho, mohu říci, že mi přišlo, že do druhého měsíce se nic neděje. Nicméně naopak, akorát já jsem neměl nějakou dobu zaostřené smysly a nedokázal jsem ani vnímat sám sebe. Do toho mi přišlo i období, kdy jsem byl pracovně vytížen a nějak jsem neměl myšlenky na to, abych mohl být sám se sebou, ale vnitřní svět stále pracoval, stále rostl, stále se rozvíjel a byl čím dál tím více naplněnější. Ovšem toto jsem si začínal pořádně uvědomovat až na začátku třetího měsíce od rituálu. Najednou přišly změny o kterých jsem ani netušil, nevěděl jsem, co to má být.

Nyní vím, že nejenže se dokážu lépe nacítit na věci, rostliny živočichy, ale dokážu se nacítit i na jejich budoucnost, potažmo minulost, minulost tak dalekou, že před pár dny jsem najednou řešil terapeutickou záležitost několik tisíc let starou. Samozřejmě jsem byl šokován, byla to záležitost týkající se čistě mé osoby a mé přítelkyně, poznal jsem i zhruba z jakého období to bylo.

Stále více komunikuji s duchovními bytostmi, nejsou to jenom andělé, ale i draci, bytosti přírody, rádci na mé pouti životem…

Zjistil jsem, že tak, jak jsem si dokázal dříve utvářet vlastní život a měnit současnost, potažmo budoucnost, tak nyní mi to jde ještě lépe, dokážu se vrátit i do minulých životů proto, abych mohl ovlivnit svou budoucnost. Lépe dokáži pracovat s magií a dokonce vytvářet si sám „magické kouzla a čáry“.

Vím, že jsem stále na začátku a mám co objevovat, nicméně už toto hodnotím za obrovský pokrok a svůj úspěch, ke kterému mi dopomohli ne jenom vynikající lidé, přátelé, terapeuti a léčitelé, Helen Stanku a Mirek Musil, ale i naši duchovní průvodci, DĚKUJI VÁM MNOHOKRÁT VŠEM.

Petr Müller

O Petrovi prozradím jenom to, že je to mladý muž, stará duše, jež na sobě neustále pracuje. Je ochoten být tu pro druhé a tomu odpovídá i jeho poslání záchranáře. Vyjíždí i na mise kde není bezpečno. Když už je v ČR, potom pracuje s malými dětmi, o které se jejich rodiče příliš nezajímají. Nevím, jestli znám čistější duši. Obrázek jsem použila z e shopu, ale je fešák. ;) Fotka je velmi podobná.

Helen Stanku

Komentáře jsou vypnuty.