Wunio

Na základě synchronicity jste si přitáhli tuto magickou runu štěstí.  Co vám chce říct? Wunio je karta radosti, splněných přání, slávy i dostatku. Ódin je tím, kdo vám je má splnit. Po přijetí křesťanství se patronem této tradice stal sv. Mikuláš. Runa Wunio umí vynahradit trápení. Rezonuje s  menšími i většími úspěchy. Podstatné je umět svá přání správně formulovat a nebát se pro to něco udělat. Je runou radosti ze života.
Wunio je skvělý amulet proti depresi.

Wunjo věští čas radosti a štěstí,  které prýští z podstaty bytí. Člověk prožívá prostě a šťastně tady a teď. Wunio je symbolem duševního klidu, který dává energii k pozvolnému růstu. Wunjo není runou ani ženskou, ani mužskou a je o harmonii všeho.

Wunjo je v runa vzdušného živlu. Stromem spjatým s Wunio je jedle. Ze znamení zvěrokruhu jí přináleží znamení Blíženců a Lva.  V tarotu její přiřazena karta Spravedlnost. V léčitelství pomáhá při poruchách dechu a při tišení bolesti. Ideální kámen Wunjo je růženín. Barvy budou purpurová a zelená. Z rostlin jí přináleží břečťan a ostružník.

Jako talisman přináší štěstí a pomáhá při nalézání nové práce nebo příležitosti.

Amulet  Wunio člověku brání upadnout do depresí a pokud se již objevily pomáhá se s nimi  vypořádat. Wunio přináší pestrou radost ze života. Přináší pohled na svět plný optimistických vizí a umění radovat se i z maličkostí.  Když se vyskytne v lidském životě tento symbol,  přichází čas pro radost.

Pro Dobrou kartářku Helen Stanku

Komentáře jsou vypnuty.